![]() |
Ja mam autoryzacje i zero problemów; )
|
mi też czasem piszą ale potem sie wyjasnia :D
|
czasami uda sie komus pomoc....a jak jakis pajac pisze to go olewam jak tego :)
|
Cytat:
Mamy spokój :D Jedynie PW :) |
ja sie tam nie przejmuje tylko unikajcie tego nr gg:)
|
A ja zrezygnowałem z umieszczania numeru gg na forum i nie mam problemu :P
|
Osobiście u mnie jak nowe osoby chcą się odezwać muszą znać hasło, które mogą dostać meilem lub na PW na forum. I mam spokój :)
|
heh... demek a nie za bardzo sie przejmujesz? to wcale nie musi byc forumowicz... mnie tez kilka razy zagadywano w kwestiach w jakich sie tu wypowiadalem a nie byli z forum ;)
mamy wielu czytelnikow ot co... noi czasem sie taki przypal jak ten o ktorym piszesz zdarzy (mi na szczescie sie jeszcze nie zdarzyl) |
uwaga na usera z cdrinfo
nie wiem kto to jest ale nawet miejscowosc mial zle wpisana w katalogu......zamiast bialystok ma bialytok.....
ponizej rozmowa z gg podzielona na 3 czesci:) i maly opis do sytuacji 1) napisal ktos do mnie a ze mnie nie bylo to odpisalem jak wrocilem 2) nie mialem zbytnio czasu gdyz usiadlem cos tylko sprawdzic to odpowiadalem ze nie wiem i nie umie:) 3) i tu wyszlo jaki naprawde jest ten ktos...... do 16 roku zycia powinni gowniarze uzywac kompa tylko w obecnosci rodzicow........do takiego wniosku dochodze coraz czesciej..... a tu link do rozmowy....:) http://demek.kamikazedriver.info/cdrinfo/8568591.txt takze uwaga na tego kogos:) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:31. |