![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Gość
|
![]()
Pamietacie jak wam pisalem, ze moj dysk nie chce wspolpracowac z moja plyta glowna. Przed chwilka zainstalowalem XP i mam teraz 2 systemy (XP I ME). Mysle sobie nareszcie bedzie chodzila pod xp, podlaczam dysk i XP sie wiesza przy uruchamianiu(niby ten pasek caly czas chodzi ale nic sie nie dzieje). Juz mialem rozwalic komputer, ale mowie uruchomie ME. Patrze a tam moj dysk z informacjami. Czy ktos wie dlaczego teraz go wykrylo a wczesniej nie chcialo.
Pozdro 4 all. |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Costam
Data rejestracji: 20.05.2002
![]() |
Prawdopodobnie dysk cie nie lubi 8) To opinia eksperta
![]()
![]() |
#4 |
Guru
Data rejestracji: 17.04.2002
![]() |
CZY TO JEST DYSK 80 GB ?
JEŻELI TAK TO NA TYCH DYSKACH JEST NAPISANE, ŻE ABY POPRAWNIE ZAINSTALOWAĆ HDD SEAGATA POD WINDOWSM TO TRZEBA UŻYĆ SEAGATE WIZARD 2002 (JEST NA ICH STR.) DZIWNE...
![]() |
#5 |
Gość
|
To jest 80GB. Z disc wizardem walczylem, ale nic nie pomoglo.
TO jest bardzo dziwne. Po zainstalowaniu XP dysk dziala pod ME, kiedy kiedys nie chcial dzialac, a w XP nie wiem czy dziala bo sie wiesza przy uruchamianiu. Wiecie co jest jeszcze smieszne w biosie mam ten kanal IDE gdzie jest ten dysk wylaczony i nie ma go w biosie a jest W ME, oraz oczywiscie moja plyta glowna z tym biosem co teraz mam obsluguje dyski do 32GB Dziwne, ale dobrze ze dziala |
![]() |
![]() |
|
|