![]() |
Buaha.. Dzisiaj rano wstaje, odpalam gg - a tu kilka nowych wiadomosci.
Wszystkie od osob "malokumatych" i ktorzy na 99% uzywaja IE ;-). Mowic im? Nie, bo nie zrozumieja ;-). @Max - otwieralem tak samo.. w FF i aplet WM sie nie wczytal.. (nigdy sie nie wczytuje ^^). |
JA TE***379;
Bo ja jestem administratorem :D |
Cytat:
|
Cytat:
|
Pytam sie jeszcze raz! ((
Czy opera chroni tak samo jak FF ? Nie chc***281; z***322;apa***263; jakiego***347; zarazka |
Ja też siedzę na koncie administratora... używam FF - ale niektóre rzeczy niestety jakoś nie chcą pod FF chodzić i czasem muszę nieszczęsnego IE otworzyć...
Co do dziwnych linków - nic nie dostałem - zobaczymy dzisiaj po pracy :) |
a opera dzia***322;a tak samo jak FF?
|
267 osob na liscie. Zadengo zazalenia do teraz. Uznaje wiec ze pomimo czesciowego otwarcia (klikniecie w link, otwarcei sie firefoxa, niedzialajace wczytywanie apletu) nic zlego sie u mnie nie stalo! Ktos wo gole wie co czyni ten wirus poza rozsylaniem sie?
|
Cytat:
|
Ja tez siedze na koncie admina i nic sie nie dzieje. Poki co nikt sie nie skarzy ze cos wysylam, moze z tlena spam nie jest wysylany.
|
Cytat:
A w ogóle, to o co chodzi???:fiu: |
a ja chromole te wiry i klikam na w te linki i *** :szczerb:
jeszcze nikt nie zagada***322;, ***380;e wir rozdaje a jest na li***347;cie ok 40 os***243;b :taktak: :fiu: |
przyzna***263; si***281; bez bicia kto teraz siedzi na koncie z uprawnieniami administratora...
ps moim zdaniem to g***322;upota :szczerb: |
Przyszlo dzis tego troche, o dziwo, glownie od osob ktorych bym nie podejrzewal nigdy o slabosci w kwestii bezpieczenstwa systemu. Firefox otworzyl - zaczelo wczytywac sie jakies video w Windows Media. Bogu dizeki mam ta opcje spieprzona (zadne WM sie nie wczytuje) wiec nic sie nie stalo ;-)...
|
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:29. |