![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#16 |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
taki wygląd blaszaka gwarantuje rozbudowę
![]() ![]() ja nie mam na to szans ![]() ![]() dzałają wały jak sekta.... |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Wiszę sobie ...
Data rejestracji: 16.10.2004
![]() ![]() ![]() |
Stronki super zrobione , tylko szkda ze do takich celow.. ;/;/
Ciekawe czemu nie podaja dokladnych parametrów ?! pewnie jakies gówno najwieksze ... jak czytałem o nich to az mi sie sie odechiewało...
DVD-RW SAMSUNG 182-M BLACK OEM MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM "One World, One Web, One Program" Microsoft slogan "Ein Volk, Ein Reich, Ein Führer" Adolf Hitler Ostatnio zmieniany przez Oktawian_15 : 21.09.2005 o godz. 22:20 |
|
|
|
|
|
#18 |
|
.: AT90S2313 :.
Data rejestracji: 09.09.2002
![]() |
Za prezentacje mają u mnie 5+ ale za ilość danych o komputerze -1. W ten sposób super komputerem można nazwać np pentium 100MHz... wystarczy go włożyć w ładną obudowe. Zresztą obudowa pewnie lipna i nawet nie leżała koło Chefteca itp
|
|
|
|
#19 |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Wiszę sobie ...
Data rejestracji: 16.10.2004
![]() ![]() ![]() |
ehh
DVD-RW SAMSUNG 182-M BLACK OEM MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM "One World, One Web, One Program" Microsoft slogan "Ein Volk, Ein Reich, Ein Führer" Adolf Hitler |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
A tak z ciekawosci wyslalem do uwagi z TVNu 3 linki (2 firmowe tego wlasciciela i ten jeden ostrzegajacy). Zobaczymy czy sie zainteresuja.
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Guru
Data rejestracji: 23.08.2004
![]() |
lol ale sobie pogrywaja :/
a ludzie daja sie nabierac.... a co do laptopa to prezentacja fajna ale rzeczywiscie nigdzie nie ma danych technicznych |
|
|
|
|
|
#23 | |
|
.: AT90S2313 :.
Data rejestracji: 09.09.2002
![]() |
Cytat:
ale pewnie i tak uda mu sie naciągnąć jeleni.
|
|
|
|
|
#24 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
#25 | |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 29.09.2004
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#26 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
#27 | |
|
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
owszem nie kazdy musi sie znac na wszystkim a w tym przypadku na komputerach...ale zawsze mozna wziasc wykaz czesci i isc do innego sklepu prawda? sama umowa gdzie wyraznie widac juz oszustwo gdyz twoj podpis praktycznie pozbawia cie prawa do jakichkolwiek roszczen zeruja na ludzkiej glupocie co juz na samym poczatku tej dyskusji napisalem ludzie w naszym nie czytaja co podpisuja i takie sa potem finaly takich akcji
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
|
|
|
|
|
|
#28 | |
|
Coauctor delicti
Data rejestracji: 23.12.2002
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
#29 | |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Cytat:
![]() a jaką widać perfidię na emerytów skierowaną - linie autobusowe podane i co trzeba zabrać, praktycznie zero wymagań, emeryt tłusty kąsek - roboty nie straci a sporo emerytów z nudów kupuje komputery ![]() a i jeszcze wśród tekstów wyróżnia się jeden: PODŁĄCZENIE DO INTERNETU ^_^ Ostatnio zmieniany przez ed hunter : 22.09.2005 o godz. 17:56 |
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
Guru
Data rejestracji: 01.10.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam
Również kilka dni temu znalazłem tą ulotkę w skrzynce pocztowej, naturalnie z adresem sklepu w Gdyni. Słyszałem już dużo wcześniej o tej firmie i ulotka w przeciągu kilku sekund znalazła się w koszu. Obecnie sprawa nie szokuje mnie już tak bardzo jak za pierwszym razem. Co jakiś czas pojawiają się kolejne doniesienia o przestępczej działalności tej firmy, a ja nie jestem w stanie uwierzyć jak to jest możliwe, że nikt jeszcze tego nie ukrócił. Na stronie uwagakomputery.pl w TYM miejscu jest artykuł z Komputer Świata, w którym niejaki Mariusz Modzelewski po prostu urządza sobie kpiny z odpowiedzi na zadawane mu pytania i jeszcze rysuje świetlaną przyszłość, która czeka jego firmę - Komputery. Ciarki po plecach przechodzą. Na szczęście jest tam także napisane, że sprawą już interesuje się kilka Urzędów chroniących prawa konsumenckie i miejmy nadzieję, że rozwiążą sprawę raz na zawsze. Nie wiem jak można żyć z pieniędzy zdobytych w taki sposób, ten człowiek nie ma wstydu. Dziwię się jednak ludziom, którzy podpisują z nimi umowę. Nie wyobrażam sobie, że ktoś kupuje w naszym kraju sprzęt za parę tysięcy złotych nie mając o tym zielonego pojęcia. Nie wyobrażam sobie, że idzie tylko do jednego sklepu i nie kalkuluje dokładnie wszystkich kosztów. Nie wyobrażam sobie, że wierzy, iż dostanie w prezencie urządzenia warte kilka tysięcy (np.: cyfrowa kamera video) za darmo !. Oszustwo jest tutaj przecież tak bardzo widoczne, że aż kłuje w oczy. Nie mówię tutaj tylko o aspektach technicznych sprzętu, ale o samej umowie i otoczce jaka jej towarzyszy. Każdy, kto choć raz podpisywał ***8222;świadomie***8221; jakąś umowę od razu by stamtąd uciekł. Mam nadzieję, że po raz ostatni słyszę o tej rynsztokowej firmie, która powinna już bardzo dawno temu zniknąć z naszego rynku, a właściciel ponieść wysokie konsekwencje swoich czynów. pozdrawiam
|
|
![]() |
|
|