![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 07.06.2002
![]() |
Jaki CD ROM jest najlepszy ?
Właśnie rozpada mi się drugi CD ROM Samsunga i muszę kupić nowy. Tylko który wybrać ? Chciałbym aby wreszcie podziałał dłużej niż 2 lata miał 2 letnią gwarancję i był poprostu dobry
![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 02.01.2002
![]() |
Re: Jaki CD ROM jest najlepszy ?
Cytat:
Teac 40x ASUS 52x /50x jak znajdziesz/ Pozatym wpisz w wyszukiwarce zapytanie " Jaki CD-rom wybrać " i znajdziesz dosc długi topic na ten temat. To tak na przyszłosć Pozdrawiam |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
...niepoprawny marzyciel.
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
POLECAML:
Teac ASUS Toshiba NIE ZALECAM A WRĘCZ ODRADZAM ![]() SAMSUNG LG
![]() |
#4 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 11.08.2002
![]() |
? Dziwne ...
Mam takie same typy ,jeśli chodzi o napedy CDROM : TEAC X40 ASUS ( w szczególności X50 - tyle że trudno dostać...) Obydwa siedzą w moim towerze i trzymają sie dzielnie ,szczegolnie ASUS - ma już 13 miesięcy i nie daje oznaków zmęczenia . TEAC z kolei bardzo solidnej konstrukcji i cichy ... no i jak już kiedyś pisałem "łapie" Key2Audio ,no ale ASUS też sobie z tym radzi . Trudno więc spośród tych dwóch napędow wybrac faworyta ...dlatego mam obydwa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Bywalec
Data rejestracji: 07.06.2002
![]() |
Mam nagrywarkę TEAC i chciałbym mieć CD ROM TEAC 40x ale jak wyszło 52x to tego nie mogę nigdzie dostać. Wiecie gdzie można zamówić taki napęd ? Chyba jest tańszy od 52x prawda ? A i podobno lepszy ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Guru
Zlotowicz
![]() |
Cytat:
No niestety Teac 52x to jush nie taki dobry sprzet chłopcy z TEACA cos namieszali ! / z reszta ostatnia nagrywara TEACA oparta na bebechach ASUSA nie wypada najlepiej / |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Komandor
Data rejestracji: 29.07.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
pozdrawiam ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guru
Data rejestracji: 15.03.2002
![]() ![]() |
Teac 40x cieżko znaleźć .. niestety.
Mój ma już 27miesięcy ![]() ![]() a poza Teac polecam oczywiscie ASUS 52x !
![]() |
#10 |
Guru
Data rejestracji: 15.03.2002
![]() ![]() |
Pioneer ? czy ktoś ma ten CD-rom lub miał znim jakieś doświdczenia.
Pamietam jak jechałem po wspomnianego wczesniej Teaca (27 miesiecy temu ![]() ![]() No i własnie a na Forum taka cisza .. co do tego urządzenia ?
![]() |
#11 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
pionieera zawsze omijalym szerokim lukiem ze wzgledu na te jego nieszczesne szczelinowe ladowanie - lubie jednak tacke - i nigdy nie malem zaufania do tych rolek wciagajacych mi plyte
i z tego co wiem to podobne opory nie sa zadkoscia z bogatej kolekcji napedow najdluzej sluzy mi... DVDLG16x... zajezdane wrecz na smierc - dziala calkiem ladnie (zwraca C@ co jest pieta achillesa sporej czeswci nagrywarek - tych LEPSZYCH tez) ja generalnie polecam albo najtanszy jaki jest - albo TEACa (choc nie znosze nagrywarek TEACa!) i na przyszlosc - UZYWAJ SEARCH - bo tu topic o najlepszym cdromie pojaiwa sie co 2 tygodnie
![]() |
![]() |
#12 |
Costam
Data rejestracji: 20.05.2002
![]() |
Polecam CTX`a ale ciezko je dostac.
![]() |
#13 | |
Guru
Zlotowicz
![]() |
Cytat:
To fakt - kiedyś miałem testy w łapkach i nawet nieźle ale trudno dostepny ja go w sprzedaży nigdy nie widziałem. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 10.05.2002
![]() |
TYLKO!!!!!:
Teac 40x albo nowy model 52x ASUS 50x lub 52x Sam mam Asusa 50x, już 2 roczek mu leci i wsio czyta i po prostu super. Też miałem jak pamiętacie słynne Samsungi 24x, które to ów padały niemal wszystkie, ale producent wymieniał na 32x, które działały ale przestawały poprawnie do pewnego czasu ![]() NIGDY!!!: SAMSUNG LG bez urazy do tych co mają LG i Samsung, hehe, sam mam LG ale wypalarke i jest spox ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
<<<Watcher>>>
Data rejestracji: 28.06.2002
![]() |
Cytat:
Bardzo dobrze mi służy! ![]() |
|
![]() |
![]() |