Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Virtual Drive (https://forum.cdrinfo.pl/f5/virtual-drive-22225/)

CIAPEK 10.06.2003 15:06

Cytat:

Zelea napisa***322;(a)
no ale ja pytalem jak zmienic normalnie a nie np partition magicem...
to chyba niemożliwe bez specjalnego softu

Zelea 10.06.2003 15:04

no ale ja pytalem jak zmienic normalnie a nie np partition magicem...

CIAPEK 10.06.2003 15:01

Cytat:

Zelea napisa***322;(a)
to ja moze lamersko spytam...
ale prosze mi pwoeidziec jak w takim razie np pod win 98 se zmienic litere partycji D na inna... ??? ja tego nie wiem... wogule nie wydaje mi sie ze takie cos sie da tak normalnie zmienic... widac sie myliliem to prosbe mam napiszcie mi jak...
z gory dzieki...
pozdro

Partition Magic np. 7 jak ja. Tasujesz litery dysków, przesuwasz klitery wprzód tak żeby potem dowolną partycje włożyć na D. O tym już kiedyś było na forum:)

Zelea 10.06.2003 14:56

to ja moze lamersko spytam...
ale prosze mi pwoeidziec jak w takim razie np pod win 98 se zmienic litere partycji D na inna... ??? ja tego nie wiem... wogule nie wydaje mi sie ze takie cos sie da tak normalnie zmienic... widac sie myliliem to prosbe mam napiszcie mi jak...
z gory dzieki...

pozdro

esem 10.06.2003 14:06

Też nie widzę problemu: partycję np. D zmieniam na dowlna literę a potem każę np. Alcoholowi na zwolninej literze D ustawić napęd wirtualny. 8)

Zelea 10.06.2003 13:06

mnie to troche dziwi.. tzn naprawde moge sobie w czyms ustawic zamiast partycji D virtualny naped ??? jakos mi sie to nie widzi... hm nie wiem...

CIAPEK 09.06.2003 23:50

Re: Virtual Drive

Cytat:

mqy napisa***322;(a)
!!!witam!!!

Czy istnieje jakis program do robienia napedow wirtualnych ktory potrafiłby, ustawic takiemu napedowi litere jaka sobie zamarze, bo Alcohol tego nie umie(chce ustawic na D: mimo ze ta litera jest juz zajeta przez partycje)(...)

wogóle dziwna sprawa, jak Alc może wpraszać się na literę, która jest już zajęta :blee: .
Mi Alcohol ładnie po instalacji ustawił literkę za dyskiem głównym, kieszenią i optycznymi napędami i na dodatek mogę jeszcze zmienić jego literę, ale oczywiście nie na C czy D :)

To dziwna sprawa u Ciebie, co do dysków to możesz pogrzebać np. w Partition Magic.

Remix 09.06.2003 23:36

Witam!

moim zdaniem tez Deamon Tools

Ziele 09.06.2003 23:28

Daemon tools - według mnie najlepszy. I oczywiście nakładka daemonui.

yahol 09.06.2003 22:53

VirtualDrive v. 4.x.x ze slodzikiem(!) Mozna ustawic dowolna litere, np. B (ja tak ustawialem)
Ale nie rozumiem, bo przecie mozna sobie litery dyskow ustawic recznie i to w kazdym systemi Win !
A jak usuwasz dysk w kieszeni czesto, to po prostu ustaw go jako magazyn (dysk) wymienny.

mqy 09.06.2003 21:59

i jak????????????

mqy 09.06.2003 21:51

Virtual Drive

!!!witam!!!

Czy istnieje jakis program do robienia napedow wirtualnych ktory potrafiłby, ustawic takiemu napedowi litere jaka sobie zamarze, bo Alcohol tego nie umie(chce ustawic na D: mimo ze ta litera jest juz zajeta przez partycje), a moze do to sie uczynic poprzez ingerecje w rejestr.......

PS. Bardzo presze o szybką odpowiec -- spieszy mi sie z tym -- nie mam dysku szufladowego(normalnie D:), pomieszaly mi sie kolejnie nazwy litery partycji i nie dziala mi praktycznie zaden program(( :-o :czas:

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:13.