![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
przeciętny zjadacz...piwa
Zlotowicz
Data rejestracji: 12.04.2002
![]() |
Tusze do drukarki HP - opinie
Jakie polecacie "lac" lub "lejecie" tusze kolorowe i czarne do hp 5150? Czego unikac, gdzie tanio kupic? Ile napelnien wytrzymuje oryginalna glowica?
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
.: AT90S2313 :.
Data rejestracji: 09.09.2002
![]() |
Mam inne hp (taki kombajn psc2210) ale być może te same kadridże 56 57 i specjalny foto 58. Najlepiej kupować dobre napełniacze np inktec. Żywotność głowocy zależy w dużej mierze od tego jak się obchodzisz z drukarką. Nie można dopuścić do całkowitego wyczerpania tuszu. Po każdym napełnieniu należy zresetować kadridż. Kiedyś jak nie umiałem tego robić to po napełnieniu sprawnego kadridża drukował jak najgorszy złom albo wogóle nie drukował. Czasem jednak chodzilo wszystko ok ale to była taka loteria. Trzeba jeszcze uważać zeby nie przepełnić w trakcie uzupełniania tuszu bo kolory się pomieszają oraz będzie ciekło z głowicy i zapaskudzisz całą drukarke. Warto się jeszcze zaopatrzyć w odsysacz tuszu do głowicy ponieważ czasem lubi się zapowietrzyć.
Dobry tusz nie powinien się rozmazywać od przejechania palcem po wydruku.
![]() |
#3 | |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 01.09.2004
![]() |
Cytat:
ZIELE w jaki sposób resetujesz kardridże 56 i 57 ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |