Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 30.03.2005, 11:19   #1
ZiP
Wyjadacz

Data rejestracji: 09.05.2002
ZiP zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Będzie działać jakaś klawiatura Logitecha z odbiornikiem od MX1000?

Właśnie zauważyłem na allegro zestaw klawiatura+mysz Cordless Desktop MX 3100: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=45613929
Wszystko ładnie i pięknie, ale czy można taką klawiaturę kupić oddzielnie? Bo myszkę MX1000 już mam, ale ma nieco inny odbiornik niż na zdjęciu zestawu. Czy taka klawiatura będzie działać ze standardowym odbiornikiem? I czy w ogóle jakąkolwiek klawiature Logitecha można zmusić do działania z tym odbiornikiem? Bo nie mam zamiaru stawiać na biurku kolejnego odbiornika, ciągnięcie kolejnych kabli już mi zbrzydło.

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 31.03.2005, 13:57   #2
kizio
Wyrejestrowany

Data rejestracji: 10.07.2002
kizio zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
mam to samo pytanie, nie chce miec 2 odbiorników a sprzedaż myszki i kupno mysz+klawa mi sie nie usmiecha :/

kiziopl na gmail
JID: kizio na jabster.pl
Zapraszam na http://blog.xitenet.pl
kizio jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 31.03.2005, 14:35   #3
adams_a
Ważne: CDRinfo i ŻYWIEC!!

Data rejestracji: 29.08.2003
Lokalizacja: Bełchatów (wiocha w centrum jeszcze wiekszej wiochy)
adams_a zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Prawdopodobnie nie bedzie dzialac: poniewaz odbiornik musi miec odosobnione fale klawiatury i myszki, dlatego czestotliwoscie sie troche roznia.
Nie bylo by problemu z MX900 poniewaz ona dziala na Blootoh, a jak wiadomo jej odbiornik jest jednoczesnie kluczem Blootoh i mozna komunikowac komurke i inne rzeczy z komputerem.

Moim zdaniem nie wypali taki pomysl, aczkolwiek moge sie mylic.

pozdro
Stary 01.04.2005, 00:31   #4
zorg
Caliente

Data rejestracji: 30.09.2002
zorg jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>zorg jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>zorg jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
nie nie bedzie dzialac !!

bo u mnie nie dziala
Stary 01.04.2005, 19:57   #5
czechoj
Dziadek
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.06.2002
czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
w komputroniku można juz kupić za 499zł
Stary 02.04.2005, 23:26   #6
ZiP
Wyjadacz

Data rejestracji: 09.05.2002
ZiP zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez czechoj
w komputroniku można juz kupić za 499zł
Chętnie kupię. A odkupisz ode mnie myszkę
Stary 03.04.2005, 11:11   #7
czechoj
Dziadek
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.06.2002
czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: