![]() |
Wymagania
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Testowane "na żywo" - nie ma przycięć, wygląda świetnie. ;) |
Cytat:
PS: Widze że lubisz Stargate SG-1 ;) :spoko: |
Na razie próbowałem na notebooku,ale nie poszło.. Zobaczę, jak na stacjonarnym.
|
Cytat:
Z tego LiveCD za bardzo się nie da. Przynajmniej ja nie potrafię ;) Ale warto obejrzeć w działaniu - przyjemna rzecz. |
Cytat:
Wyglada rzeczywiscie bardzo przyjemnie dla oka, ale u mnie jest sporo ograniczen. Nie mam dzwieku, nie moge sie dostac do zadnych zasobow na komputerze (ale moze taka uroda wersji Live?), w Mozilli nie mam polskich znakow i jakos dziwnie mala czcionke (to pewnie da sie zmienic). Genralnie system jest ciekawy, ale szkoda, ze tak dlugo sie uruchamia.. |
Pobawiłem się jeszcze trochę i już starczy. Jedyne, co mi się w tym systemie podobało, to te 'latające' okienka. A to trochę za mało..
Problem z dźwiękiem w końcu rozwiązałem, ale mimo wszystko był on nienajlepszej jakości. Jak próbowałem odtworzyć jakiś filmik, to już wyraźnie komputer mulił, muzyki nie mogłem odtworzyć w ogóle, bo program się zawieszał. Stylu (wyglądu) również nie mogłem zmienić, bo zawieszał się system. Czcionka w Mozilii była ledwie czytelna i również nie dało się tego zmienić (jedynie powiększyć, ale to już była zdecydowanie za duża). Nie udało mi się znaleźć innych kilka opcji/bajerów, które chciałem sprawdzić, a mianowicie - półprzezroczystości okien, funkcji, która jednym przyciskiej rozmieszczała je obok siebie oraz płynnego przechodzenia pomiędzy pulpitami. Pierwsze wrażenie jest takie, że taki fajny graficznie bajer, ale mało funkcjonalny. |
andrzejj - kazdy linux sprawia takie wrazenie na poczatku..
winna jest rowniez wersja live - spore ograniczenie mozliwosci.. ja sie czystej plytki CD nie dorobilem :P |
galaretowate okna klejące się do wszystkiego - brrrryyyyyyy..... :>
|
Cytat:
A tę płytkę to może ci pocztą podeślę, będzie szybciej ;) |
a ja mam takie pytanie, czy aby to odpalic musze instalowac ten system czy odpala sie to bezposrednio z cd? bo nie bardzo rozumiem :)
|
Cytat:
|
dla mnie te wszytkie bajeranckie zabawy oknami sa do d....py po co komu cos takiego
chyba nie bedziesz siedzial i sie zachwycal okienkami, komp nie do tego sluzy na nim sie pracuje a nawet jesli za pierwszym razem ci sie bedzie to podobalo to po pewnym czasie bedzie to nudne a wrecz irytujace ale pokazuje to umiejetnosci prograsmistow |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:49. |