![]() |
W podobnej cenie masz 80 GB Barracuda ATA IV Ultra ATA 100 (7200 obrotów, 2MB cache), w tej chwili mam ten dysk, poprzednio miałem Barracude III 40 GB i też byłem zadowolony.
|
Cytat:
|
Jak siedzisz w robocie kilka godzin i masz przeczytane wszystkie inne, w wyborczej znasz już wszystkie nekrologi a komputerswiat jest pod reką? to co mam robić-wole to niż patrzeć w sufit. Pozatym niektóre testy są na naprawde przyzwoitym poziomie.
|
Cytat:
Witam ! Święta racja a tak pozatym to chyba nie będziemy sie kłucić kto co czyta ;) |
a co powiedzieli byscie dyskach byłej firmy quantum?
|
A tak z ciekawości to macie jakieś dobre tytuły, które moglibyście polecić? A i miło by było jakby cena nie była powalająca! Dla mnie płytka w piśmie jest zbędna.
|
Cytat:
|
Cytat:
Dlaczego ziomus? Jesteś z łodzi? |
Cytat:
Teraz na temat. Jakiś czas temu padł mi Seagate U6 40 GB. Na nowy czekałem prawie 2 miesiące. W sklepie na ten okres dali mi WD Caviar 40 GB. Myślę, że chodził nie gorzej niż Seagate. |
Sorry masz racje to są ugrofinowie, generalnie chodziło mi o tą część europy.
|
Witam !
Bas zapowiada się na imprezę ZIOMKÓW ... Tropienie czas zacząć :-D |
To do tego były Ci te informacje, które wysłałem na maila?
|
Cytat:
Witam ! To tesh ale chciałbym się tesh trochę "pobawić" w sieci. Właśnie sciągamwymieniony przez Ciebie program tylko ze pod Win cos koło 6.2 MB przez modem !! |
Cytat:
ad.2 nie :cool: :-D :o (( :( :) :) :) |
Cytat:
PS: Podaj mi swojego maila ! |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:22. |