Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Walentynki i jak to spedza? (https://forum.cdrinfo.pl/f5/walentynki-jak-spedza-16840/)

eloise 14.02.2003 20:33

Cytat:

Pawel_k napisa***322;(a)
Ja tam bojkotuje walentynki - swieto bardziej plastikowe niz BigMac z McDonalda :P

jestem tego samego zdania

a dzis w moim mieście na wielu tablicach ogłoszeń widziałem takie plakaty:
na górze napis głosił "walentynki to obcy zwyczaj" ponizej rysunek dziewczyny w koszulce z napisem "Walentynki - nie biorę" i napis poniżej "polskie święto zakochanych jest w noc przesilenia wiosennego"

za kilka lat trzeba bedzie pewnie zmienic imie na John lub Mick żeby sie nie wyrózniac i zamiast karpia na swieta bedzie indyk...
wszystko na to wskazuje - hellowen nam juz wciskają, na amerykańskich samolotach juz bedą latać wojskowi piloci, obłęd a tą AMERYKĄ !!!

Ormianin 14.02.2003 20:19

Cytat:

przemas napisa***322;(a)
ja tam prawie cały dzień spędziłem na zapisach na wydziale [jako zapisujący, a nie zapisujący się uff :zeby:] a wieczorem trochę sieci i spać, bo jestem wyjątkowo padnięty. no chyba że Sid, Majonez i inni nie będą mieli planów na wieczór to może jakiegoś Q3 - a z miłą chęcią może i czat odwiedzę... i mam zamiar się wyspać
Widze, ze wszystkim dzis klimat dopisuje... ha ha... tez uwazam walę tynki za nowe biznes swieto i amerykanizacje... ale zamierzam mimo to spedzic je milo, a co do 8 marca - nie nawidze tego komunistycznego siweta i nigdy nie lubilem

pozdrawiam:)

przemas 14.02.2003 17:54

ja tam prawie cały dzień spędziłem na zapisach na wydziale [jako zapisujący, a nie zapisujący się uff :zeby:] a wieczorem trochę sieci i spać, bo jestem wyjątkowo padnięty. no chyba że Sid, Majonez i inni nie będą mieli planów na wieczór to może jakiegoś Q3 - a z miłą chęcią może i czat odwiedzę... i mam zamiar się wyspać

Macio.Men 14.02.2003 17:17

moi znajomi ze szkoly i okolic mnie nie lubia i unikaja a zwłaszcza kobiety, wiec olewam takie "swieta" ...

...Die, Die My Darling...

Sprezyn 14.02.2003 17:07

mimo, ze nie lubie tego swieta zachecam wszystkich
nie bedacych w zwiazkach do wyjscia w swiat dzis
jest swietna okazja hmmmmm do zabawy ^_^
Milego wieczoru wszystkim!

RoX97 14.02.2003 17:03

Ilość załączników: 1
^_^

Pedros 14.02.2003 16:29

Cytat:

Laser napisa***322;(a)
Witam !
...
8 marca jakos ujdzie

Tak jest. ;) Równouprawnienie ;)

Laser 14.02.2003 16:27

Witam !

Walentynki - :blee: :blee: :blee: :blee:

8 marca jakos ujdzie

Pedros 14.02.2003 16:26

Cytat:

mapsajm napisa***322;(a)
jak mnie kobieta wkurzy, to będę;)
Heh, a kiedy kobiety nie wkurzają? Wtedy kiedy chcą nowe futerko ;)

mapsajm 14.02.2003 15:48

Cytat:

Pedros napisa***322;(a)
[...](albo czat - mapsajm, brzuszki?).
[...]

jak mnie kobieta wkurzy, to będę;)

murt 14.02.2003 15:44

Cytat:

Sprezyn napisa***322;(a)
Walę tynki hahahaha

Bardzo ciekawe :D Jak taka osoba sie nazywa? Scianofil, tynkofil :D :D
Hehe widze Sprezyn ze dziasiaj nie tracisz czasu i zabierasz sie do roboty z kobitkami :)

Sprezyn 14.02.2003 15:41

Walę tynki hahahaha
Ja mam zamiar dzis byc okropny haha
jedna kobiete na bok a druga pod reke^_^
Uczcze to dziwne swieto, ze hoho:D

Pedros 14.02.2003 13:44

Zjem razem z miłościami mego życia obiad, potem będą zabawy w zoo, sklep, w Chińczyka, w biuro podróży, średnia pracowicie będzie kreślić litery w książce na luty i rozwiązywać zadania, najmłodsza będzie udawać kowboja (wspominałem już kto będzie wierzchowcem?), potem będą występy z mikrofonem (interwizja - będzie przeważał repertuar ...Troje, Miś i Margolcia) (wspominałem kto będzie jurorem?), jakieś granie na keybordzie, dobranocka, najstarsza przygotuje kolację (m.in. mleczko i jogurcik ale też woskowe świece i takie tam... browarki), trzeba będzie wysuszyć łazienkę po zabawach w wannie, czytanie bajek na dobranoc (wspominałem kto będzie lektorem?), potem dla przyjemności rozwiążemy z najstarszą kilka bieżących problemów, mogą być znowy zabawy w wannie, ale już inne, kawka (ale nie "pedros") i pewnie następny browarek, dobra muzyka, dobry seks, acha, zapomniałem, że trzeba będzie pranie rozwiesić, no a potem może wreszcie rozwiążę wredny problem analityczno-programistyczny który trapi mnie od kilku dni, może jakiś wstęp na CDRForum po 24.00 (albo czat - mapsajm, brzuszki?).
Ot widzicie, dzień jak co dzień :D

Pawel_k 14.02.2003 13:36

Ja tam bojkotuje walentynki - swieto bardziej plastikowe niz BigMac z McDonalda :P

lipek16 14.02.2003 13:05

Ja spędzam je w szkole jak na razie a jak wróce do domu to się okaże co będzie.:)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:28.