Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Walentynki i jak to spedza? (https://forum.cdrinfo.pl/f5/walentynki-jak-spedza-16840/)

RoX97 14.02.2003 16:03

Ilość załączników: 1
^_^

Sprezyn 14.02.2003 16:07

mimo, ze nie lubie tego swieta zachecam wszystkich
nie bedacych w zwiazkach do wyjscia w swiat dzis
jest swietna okazja hmmmmm do zabawy ^_^
Milego wieczoru wszystkim!

Macio.Men 14.02.2003 16:17

moi znajomi ze szkoly i okolic mnie nie lubia i unikaja a zwłaszcza kobiety, wiec olewam takie "swieta" ...

...Die, Die My Darling...

przemas 14.02.2003 16:54

ja tam prawie cały dzień spędziłem na zapisach na wydziale [jako zapisujący, a nie zapisujący się uff :zeby:] a wieczorem trochę sieci i spać, bo jestem wyjątkowo padnięty. no chyba że Sid, Majonez i inni nie będą mieli planów na wieczór to może jakiegoś Q3 - a z miłą chęcią może i czat odwiedzę... i mam zamiar się wyspać

Ormianin 14.02.2003 19:19

Cytat:

przemas napisa***322;(a)
ja tam prawie cały dzień spędziłem na zapisach na wydziale [jako zapisujący, a nie zapisujący się uff :zeby:] a wieczorem trochę sieci i spać, bo jestem wyjątkowo padnięty. no chyba że Sid, Majonez i inni nie będą mieli planów na wieczór to może jakiegoś Q3 - a z miłą chęcią może i czat odwiedzę... i mam zamiar się wyspać
Widze, ze wszystkim dzis klimat dopisuje... ha ha... tez uwazam walę tynki za nowe biznes swieto i amerykanizacje... ale zamierzam mimo to spedzic je milo, a co do 8 marca - nie nawidze tego komunistycznego siweta i nigdy nie lubilem

pozdrawiam:)

eloise 14.02.2003 19:33

Cytat:

Pawel_k napisa***322;(a)
Ja tam bojkotuje walentynki - swieto bardziej plastikowe niz BigMac z McDonalda :P

jestem tego samego zdania

a dzis w moim mieście na wielu tablicach ogłoszeń widziałem takie plakaty:
na górze napis głosił "walentynki to obcy zwyczaj" ponizej rysunek dziewczyny w koszulce z napisem "Walentynki - nie biorę" i napis poniżej "polskie święto zakochanych jest w noc przesilenia wiosennego"

za kilka lat trzeba bedzie pewnie zmienic imie na John lub Mick żeby sie nie wyrózniac i zamiast karpia na swieta bedzie indyk...
wszystko na to wskazuje - hellowen nam juz wciskają, na amerykańskich samolotach juz bedą latać wojskowi piloci, obłęd a tą AMERYKĄ !!!

przemas 14.02.2003 20:42

koszulka z walentynkami jest spoko :zeby: ktoś miał za***isty pomysł.

TVC 14.02.2003 20:55

mam za***iste walentyki dziobie sie do egzaminu :(

mapsajm 14.02.2003 21:34

Cytat:

Pedros napisa***322;(a)
Heh, a kiedy kobiety nie wkurzają? [...]
nie wiem, kiedy, ale dzisiaj napewno wkurzają(( jakby sama moja obecność nie była najlepszym prezentem!!!
będę, ale gdzieś po 24., bo teraz lecę się upić. miłego walenia tynków.

eloise 14.02.2003 21:38

Cytat:

eloise napisa***322;(a)
jestem tego samego zdania

a dzis w moim mieście na wielu tablicach ogłoszeń widziałem takie plakaty:
na górze napis głosił "walentynki to obcy zwyczaj" ponizej rysunek dziewczyny w koszulce z napisem "Walentynki - nie biorę" i napis poniżej "polskie święto zakochanych jest w noc przesilenia wiosennego"

mały update

plakat już mam w domu.....
i chyba zrobie sobie taką koszulke (mam już kilka dobrych koszulek w kolekcji)

tomgoo 14.02.2003 21:55

Walentynki, halloween i co jeszcze?

mapsajm 14.02.2003 22:01

Cytat:

tomgoo napisa***322;(a)
Walentynki, halloween i co jeszcze?
4th of July:fiu:

Macio.Men 14.02.2003 22:35

heh, a rano w programie "Kawa i Herbata" hasło: GOOD MORNING AMERICA!

;) ;) ;) ;)

mapsajm 14.02.2003 23:11

Cytat:

macio.men napisa***322;(a)
heh, a rano w programie "Kawa i Herbata" hasło: GOOD MORNING AMERICA!

a potem itniemy jakiegoś sandłicza, lókniemy za okno i będziemy podziwiać piękny wiu, by za chwilkę łalknąć się do pracy...

przemas 15.02.2003 00:03

Cytat:

eloise napisa***322;(a)
plakat już mam w domu.....

czy ktoś może mi taki plakat zorganizować ??

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:08.