![]() |
Cytat:
Zreszta sposobu zakonczenia mojego 4,5 letniego zwiazku nie życze nawet wrogowi - jak to okreslił jeden z moich qmpli - o takich rzeczach to sie czyta w harlequinach i innych kolorowych pismidłąch - niestety ja to przezyłem na live i nic do pozazdroszenia- choc teraz juz czuje do tego dystans ps.) jeszcze raz hip hip horrey za 500 |
Cytat:
oczywiscie ze mowiac to w inne dni tez sprawiamy wielka przyjemnosc ale takie wyjatkowe dni w roku (rocznice itp.) chyba jednak najbardziej zapadaja w pamiec |
Cytat:
nie kapuję. w inne nie daje radości? a jaką radość daje milczenie po jednostronnym wyznaniu miłości? obojętnie w jaki dzień. :blee: |
Cytat:
sniper, wspolczuje ci tej wielkiej pustki w twoim zyciu :glaszcze: edycja i PS. wkoncu 500 postow :) za kazda stowke jedna kolejeczka :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: i tak na wszelki wypadek za kolejna setke :piwo: :D |
badzmy szczerzy
mezczyzni to przedziwny gatunek, jesli maja cos kupic dla tej jedynej to szlag ich trafia walentynki sa raz w roku, wiec co za problem ruszyc dupsko i kupic chociaz ten jeden raz cos od serca dla naszej kobietki, a nie ma to jak wyznac milosc w taki dzien, to daje tyle radosci kobiety sa pamietliwe, a zapomniec o walentynkach to w ich oczach niewybaczalny grzech, chyba ze ktos juz jest zwiazany koscielnie to wtedy na pierwszym miejscu stoi data slubu, a ona nawet jest tylko raz w roku walentynki moim zdaniem to fajna rzecz i jest ona jak najbardziej potrzebna |
Swieto tez mnie nie dotyczy juz ;( ale co to za swieto - imporcik - ale - jestem teraz an obiecanym 1 rocznej obstynencji i niedługo minie 4 miesiac a ja juz sie zas robie pies na baby - szok chyba nie wytrzymam bez baby roku - ja juz chce zas kogos przytulic, popiescic posciskac, poprzytulac i mocnie mocnie eh eh uh eeee [stop] ludzie słuchaja. ;)
|
Cytat:
|
mi tez szczerze wali to swieto,
ale jak zauwazylem kobietom sie bardzo podoba^_^ A przeciez wiadomo, ze nie chodzi o to co nam sie podoba...... |
Cytat:
|
Cytat:
W tym wypadku masz moje poparcie|| 8) |
Witam !
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Kurde, myslałem ze bede w tym wypadku jedeynym który sie wyłamie ... ok kto sie jeszcze przyłacza ;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Heh... Zobaczymy, może tym razem do mnie przyjdzie jakaś walentynka...
Kurde, fajnie by było... Marzenia.... :( |
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:12. |