Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Walentynki już niedługo (https://forum.cdrinfo.pl/f5/walentynki-juz-niedlugo-16328/)

Sniper 05.02.2003 01:55

Cytat:

Y@nkee_PL napisa***322;(a)
dobrze ze ja mam to co dzien, i rzeczywiscie dzis moge powiedziec ze jesli bym teraz stracil kobiete nie wiem co bym ze soba zrobil :(
sniper, wspolczuje ci tej wielkiej pustki w twoim zyciu :glaszcze:

edycja i PS. wkoncu 500 postow :)
za kazda stowke jedna kolejeczka
:piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo:

i tak na wszelki wypadek za kolejna setke :piwo: :D

no hip hip horeyy ja tez 500 wczoraj przekroczyłem - a do samotności sie przyzwyczajam - sa qmple kolezanki - najgorszy jest powrót do domu (qmple do żon) a ja???? pogadam z sira rodzicami i klikam na kompie. Przyjdzie wiosna moze jakas robota pojeda z qmplami w góry zas stane na giewoncie i bede darł morde tym razem ze kce baby - ostatnio ze chce obronic mgr - i sie udało.

Zreszta sposobu zakonczenia mojego 4,5 letniego zwiazku nie życze nawet wrogowi - jak to okreslił jeden z moich qmpli - o takich rzeczach to sie czyta w harlequinach i innych kolorowych pismidłąch - niestety ja to przezyłem na live i nic do pozazdroszenia- choc teraz juz czuje do tego dystans

ps.) jeszcze raz hip hip horrey za 500

Y@nkee_PL 05.02.2003 01:52

Cytat:

mapsajm napisa***322;(a)
nie kapuję.
w inne nie daje radości? a jaką radość daje milczenie po jednostronnym wyznaniu miłości? obojętnie w jaki dzień.
:blee:

zle mi to wyszlo :P
oczywiscie ze mowiac to w inne dni tez sprawiamy wielka przyjemnosc
ale takie wyjatkowe dni w roku (rocznice itp.) chyba jednak najbardziej zapadaja w pamiec

mapsajm 05.02.2003 01:47

Cytat:

Y@nkee_PL napisa***322;(a)
badzmy szczerzy
[..]
nie ma to jak wyznac milosc w taki dzien, to daje tyle radosci
[..]

nie kapuję.
w inne nie daje radości? a jaką radość daje milczenie po jednostronnym wyznaniu miłości? obojętnie w jaki dzień.
:blee:

Y@nkee_PL 05.02.2003 01:43

Cytat:

Sniper napisa***322;(a)
[...] ja juz chce zas kogos przytulic, popiescic posciskac, poprzytulac i mocnie mocnie eh eh uh eeee [stop] ludzie słuchaja. ;)
dobrze ze ja mam to co dzien, i rzeczywiscie dzis moge powiedziec ze jesli bym teraz stracil kobiete nie wiem co bym ze soba zrobil :(
sniper, wspolczuje ci tej wielkiej pustki w twoim zyciu :glaszcze:

edycja i PS. wkoncu 500 postow :)
za kazda stowke jedna kolejeczka
:piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo:

i tak na wszelki wypadek za kolejna setke :piwo: :D

Y@nkee_PL 05.02.2003 01:39

badzmy szczerzy
mezczyzni to przedziwny gatunek, jesli maja cos kupic dla tej jedynej to szlag ich trafia
walentynki sa raz w roku, wiec co za problem ruszyc dupsko i kupic chociaz ten jeden raz cos od serca dla naszej kobietki, a nie ma to jak wyznac milosc w taki dzien, to daje tyle radosci
kobiety sa pamietliwe, a zapomniec o walentynkach to w ich oczach niewybaczalny grzech, chyba ze ktos juz jest zwiazany koscielnie to wtedy na pierwszym miejscu stoi data slubu, a ona nawet jest tylko raz w roku
walentynki moim zdaniem to fajna rzecz i jest ona jak najbardziej potrzebna

Sniper 05.02.2003 00:42

Swieto tez mnie nie dotyczy juz ;( ale co to za swieto - imporcik - ale - jestem teraz an obiecanym 1 rocznej obstynencji i niedługo minie 4 miesiac a ja juz sie zas robie pies na baby - szok chyba nie wytrzymam bez baby roku - ja juz chce zas kogos przytulic, popiescic posciskac, poprzytulac i mocnie mocnie eh eh uh eeee [stop] ludzie słuchaja. ;)

Wiadro 04.02.2003 22:43

Cytat:

Laser napisa***322;(a)
Witam !

Dla mnie to tego switeta mogło by nie byc - szczerze mówiac mi ono wisi - jako kolejny import z zachodu.

ALE TAKIE JEST MOJE zdanie !!!

Nie tylko Twoje bracie. Moje tez.

Sprezyn 04.02.2003 22:39

mi tez szczerze wali to swieto,
ale jak zauwazylem kobietom sie
bardzo podoba^_^
A przeciez wiadomo, ze nie chodzi
o to co nam sie podoba......

mapsajm 04.02.2003 22:37

Cytat:

Laser napisa***322;(a)
Witam !

Kurde, myslałem ze bede w tym wypadku jedeynym który sie wyłamie ... ok kto sie jeszcze przyłacza ;)

nie odpowiem, dopóki nie będę wiedział, co dostanę.;)

tomgoo 04.02.2003 22:31

Cytat:

Laser napisa***322;(a)
Witam !

Kurde, myslałem ze bede w tym wypadku jedeynym który sie wyłamie ... ok kto sie jeszcze przyłacza ;)

Jednak nie!
W tym wypadku masz moje poparcie|| 8)

Laser 04.02.2003 21:46

Witam !

Cytat:

nie tylko Twoje :)
Cytat:

Popieram kolege Lasera.
Cytat:

Heh też tak myślę

tomgoo 04.02.2003 21:43

Cytat:

Laser napisa***322;(a)
Witam !

Dla mnie to tego switeta mogło by nie byc - szczerze mówiac mi ono wisi - jako kolejny import z zachodu.

Heh też tak myślę:)

Macio.Men 04.02.2003 21:21

Cytat:

Laser napisa***322;(a)
Witam !

Popieram kolege Lasera.

Nol 04.02.2003 21:17

Heh... Zobaczymy, może tym razem do mnie przyjdzie jakaś walentynka...

Kurde, fajnie by było...

Marzenia....

:(

cana 04.02.2003 21:06

Cytat:

Laser napisa***322;(a)
Witam !

nie tylko Twoje :)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:12.