![]() |
Cytat:
|
"Przez te audycje można zwątpić w wiarę i w człowieka!" || <=== dobrze Lechu gada ;p
|
Cytat:
|
Cytat:
:piwo: :) |
choć raz coś mu wyszło?
smutni jesteście pisząc takie rzeczy. Mimo, że czasy Solidarności oraz tych wszystkich przewrotów są mi obce bo wtedy byłem małym chłopcem wiem, że Lechowi możemy wiele zawdzięczać nie tylko to, że pojechał po Radiu Maryni ;) |
Lechu gorą :) Ma u mnie wielkiego :piwo:
|
niestety radio matyja w duzej czesci miala racje
walesa zbratal sie z komunistami i nierozliczyl ich skutki odczuwamy do dzis niestety prawda w oczy kole i stad taka reakcja |
Witam
Z poglądami wyrażanymi w audycjach RM można się zgadzać lub nie, lecz poziom tego listu jest żenujący, niektóre określenia typu "Psychole od Rydzyka" najzwyczajniej nie przystoją byłemu prezydentowi. Tak się akurat składa że również słuchałem sobotniej audycji na którą powołuje się pan Wałęsa nie ze wyszystkimi opiniami wyrażanymi przez gościa się zgadzam,ale nie słyszałem też złego słowa o Nim - napewno nie w takim tonie jak odpowiedź. Moim zdaniem,celem tego listu jest wykorzystanie nośnego tematu RM dla promowania własnej osoby. Myślę że, takie podejście jest niegodne człowieka publicznie obnoszącego się jako katolik - pan Wałęsa sam się zlustrował Pozdrawiam |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:08. |