![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Witam
Nad problemem zastanawialem sie juz od dawna, ale nieudana przed chwila proba posluchania sobie na komputerze nowego Gregoriana przepelnila szale i postanowilem sie o to spytac. Otoz nie tak dawno kupilem sobie nowa plyte Enigmy Voyager (oryginalna). Plyte normalnie sobie sluchalem i wszystko bylo w porzadku, ale w miedzyczasie ktos poprosil mnie o jej przegranie. Nigdy nie bawilem sie w lamanie zadnych zabezpieczen, wiec nie mam na ten temat specjalnego pojecia. Sprobowalem tylko po prostu przekopiowac plytke w Nero, ale ze wzgledu na jakies zabezpieczenia sie nie dalo. Trudno, innego sposobu nie znalem, zeby sprawdzic. Potem kupilem sobie plytke Sarah Brightman Harem. Plytka naprawde swietna, wiec chcialem sobie jej posluchac pracujac nad projektem na komputerze. Nawet sie dalo, ale tylko jakims programem wbudowanym w plyte, ktory w sumie nie byl taki zly, ale mulil komputer tak, ze zuzycie procesora wzrastalo do 100% i wlasciwiei nic nie dalo sie zrobic. A procesor i caly komputer mam w koncu calkiem niezly (Athlon XP 2000+). Odtworzyc piosenek normalnie WinAmp-em sie nie dalo. No i przed chwila, znowu pracujac nad projektem, chcialem sobie posluchac swiezo kupionej najnowszej plytki Gregoriana. Wkladam ja do napedu i... nic. Dokladnie nic nie widac. Przez zaden program, ktory probowalem, czyli normalny Explorer, Total Commander, Nero i WinAmpa nic nie widac na plytce. Jak to ustrojstwo otworzyc? Nie chce zaczynac nowej dyskusji na temat podejscia wydawnict do klienta, ale powoli zaczyna mnie to troche wkurzac. Place grube pieniadze za produkt i chce otrzymac produkt w pelni funkcjonalny. Dodatkowo na Gregorianie nie bylo nigdzie napisane, ze plytki nie mozna odtwarzac w napedzie komputera, tak wiec spokojnie moglbym ja oddac, ale nie po to ja przeciez kupowalem. Ehhh, i skonczy sie pewnie na tym, ze dodatkowo sciagne sobie ta plyte z internetu, zeby moc jej posluchac na komputerze. Zreszta z Sarah Brightman juz tak zrobilem. A potem pewnie ktos bedzie obserwowal moje lacze i przyjdzie do mnie do domu na kontrole, bo sciagam pliki muzyczne. O kurde, az sie nie moge doczekac :chytry:
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
the one
CDRinfo VIP
I jeszcze krotki dopisek. Nie udalo mi sie z Gregorianem, to puscilem sobie Cher. Najnowsza rowniez plytka, kupiona w Stanach no i jakos nie ma najmniejszego problemu z jej odtworzeniem na komputerze. To kurde tylko w Polsce traktuja kazdego klienta jako potencjalnego zlodzieja?
![]() |
#3 | |
Guru
Data rejestracji: 31.08.2003
![]() |
Cytat:
Kto wydal te plyte, Sony Music Polska ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
Data rejestracji: 27.08.2003
![]() ![]() |
Próbowałeś przez unieruchomienie autosartu wkładasz płyte i trzymasz wciśnięty shift. Następnie CDex Lub EAC i do dzieła
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
the one
CDRinfo VIP
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 | |
the one
CDRinfo VIP
Cytat:
![]() A tym calym CDex da sie tez plytki po prostu odtwarzac, czy tylko zrzucac na mp3?
![]() |
![]() |
#7 |
Guru
Data rejestracji: 31.08.2003
![]() |
Tylko zrzucac na mp3//wav
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Samiec - twój wróg!
Data rejestracji: 21.06.2003
![]() |
polecam tez sprawdzic IsoBuster'em co on powie na ta plytke (a noz-widelec ja odczyta)
nim mozesz odtworzyc Audio i/lub zrzucic sciezki do WAVa (jesli w ogole cos odczyta) jesli bedziesz nim sprawdzal, to sprobuj oba interfejsy: ASPI i SPTI (Opcje -> Komunikacja -> Interfejs) |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
the one
CDRinfo VIP
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |