![]() |
jak zainstalujesz sobie Flasha, to bedzie tez tam taka mala apl "player" - domyslenie otwiera swf
z menu mozesz wybrac opcje "create projector" i juz :) sam Flash tez ma taka opcje przy zapisywaniu plikow |
Cytat:
|
|
Cytat:
Cytat:
http://yeti.e-medien.com/yetisports1.zip - część pierwsza. http://yeti.e-medien.com/yetisports2.zip - część druga. |
dziękuję za oświecenie :).... czasem trzeba w końcu wyjść ze średniowiecza.... a czy nie wiecie gdzie ja zapodziałem flash playera !? ostatnio gdzieś mi się palętał po dysku..... :)
|
no i mam problem.... znalazłem jakiegoś playera flashowego..... jakiś jeden plik. Odpaliłem go i winda skojarzyła pliki SWF z tym playerem. Problem w tym, że pingwinek działa, ale nieprawidłowo. Pod tym playerem nie mogę używać myszki. Klikam lewym przyciskiem myszy i nic. Pingwin nie spada w dół, a pałkarz nic nie robi. Więc chciałem powrócić do tego, że SWF miałem otwierane przez IE. Jednak z tym był problem. Po skojarzeniu SWF z IE flashowe animacje nie odpalały się.... ba...nawet IE się nie odpalił. Wkurzyłem się. Winda ciągle trzymała się tego playera flashowego. No to wziąłem go przeniosłem do innego katalogu i się pokopało. W wyniku zainstalowałem flasha ze strony Macromedia. I teraz na stronach flash działa a jak odpalam z twardego chociażby pingwina do lipa. IE odmawia posłuszeństwa. Czy ktoś mi może pomóc !?
|
Jak mam przyrżnac w dupsko, aby polecial na 400 ??? ;p Moje max, to ok 320. ;p
|
buhahahahahaha :) :D
albo rzuc Billem w okno :D |
jak Wy to robicie, ja nie moge 300 przeleciec.
|
Cytat:
A jak wykonać strzał, aby poleciał jak torpeda... ?? |
Ilość załączników: 1
Czyzbym byl The Best na dzioba :>:>:>:>:>:>:>
|
wlasnie jak macno walnac tego pingusa ??? jakas sztuczka ??
|
jak widzimy trzeba uzywac ie :(
szkoda... ps. czy tylko dla mnie druga czesc pingwina jest przeladowana forma, a jako taka nie ma wogole tresci? |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:04. |