![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 02.01.2002
![]() |
DO wszystkich którzy owierali mój post pt: BŁAD DIRECT DRAW !!! POMOCY !!!
Witam !
Wszyscy którzy czytali tego posta i czekali na załadowanie się grafiki a w szczególności posta ze zrutem ekranowym z DX na którym widnieje tylko belka pokazująca bład pooszeni są o przeskanowanie dysku C: / lub innego na którym znajduje się folder składowania tymczasowych plików internetowych / . Wspomniana belka to załacznik graficzny w formacie .jpg a dokładniej bład.jpg !! Ale program do robienia zrzutów nie rozpoznaje widocznie polskich ogonków i zapisał plik pod nazwą bł±d.jpg ale na pulpicie sprawa wyglądała normalnie !! UWAGA !! PLIK ten jest przyczyną prawdziwego błedu / ale niegroźnego / po prostu podczas skanowania dysku skandisc znajduje ten plik i nie może odczytać nazwy pliku i w podsumowaniu wyświetla ze znalazł błędy i wszystkie je usunął ale podczas następnego skanowania także twierdzi ze znalazł bład a tak w rzeczywistości musimy mu pomóc ! Przeskanujcie proszę dysk i sprawdzie czy znalazł błędy !! Jeśli tak to otwórzcie plik scandisc.log w głownym katalogu / C: / i jeśli plik ten zawiera taki lub podobny komunikat : ******************* Microsoft ScanDisk dla Windows UWAGA: Jeśli dla obejrzenia tego pliku używasz programu systemu MS-DOS, część znaków może być wyświetlona nieprawidłowo. Użyj programu Windows, na przykład Notatnika. Plik dziennika wygenerowany o 21:13, 2002-7-15. Program ScanDisk zastosował następujące opcje: Standardowy test Automatycznie usuwaj błędy Dysk (C ![]() Folder C:\WINDOWS\Temporary Internet Files\Content.IE5\SSXJ8L26 zawiera niepoprawną informację o bł±d[1].jpg (nazwa MS-DOS BŁ?D_1~1.JPG): Krótka nazwa pliku lub folderu (BŁ?D_1~1.JPG) zawierała nieprawidłowe znaki. Rozwiązanie: Usuń błąd Wyniki: Błąd został usunięty, tak jak podano powyżej. Folder C:\WINDOWS\Temporary Internet Files\Content.IE5\SSXJ8L26 zawiera niepoprawną informację o bł±d[1].jpg (nazwa MS-DOS BŁ?D_1~1.JPG): Krótka nazwa pliku lub folderu (BŁ?D_1~1.JPG) zawierała nieprawidłowe znaki. Rozwiązanie: Usuń błąd Wyniki: Błąd został usunięty, tak jak podano powyżej. Program ScanDisk znalazł na dysku błędy i wszystkie je usunął. -------------------------------------------------------------------- To należy znaleśc ten plik bł±d.jpg i go usunąć bo scandisc tego naprawić nie potrafi !!! Za wszelkie utrudnienia PRZEPRASZAM ale naprawdę nie wiedziałem o tym ! PS : Tą część tego postu jush usunąłem i nic jush nie ma prawa się stać !! |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Rejestrowany
Data rejestracji: 07.07.2002
![]() ![]() |
otwieralem twoj post ale mi nic nie wykrywal,wszystko jest ok.nie usuwalem nic z Temporary Internet Files.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rejestrowany
Data rejestracji: 07.07.2002
![]() ![]() |
pewnie mi scancisk go usunol bo za 2 razem sprawdzania nie wykryl zadnego bledu8)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 02.01.2002
![]() |
Witam !
No to dobrze ! |
![]() |