Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 21.11.2004, 20:38   #1
Erald
Bywalec

Data rejestracji: 15.11.2004
Erald zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Se k700i :D

Witam chce sobie zakupic ten telefonik czy ktos go ma ? jak go ocenia? Jak jest ze zgrywaniem zdjeci i innych bajerow na telefon i z niego czy dostaje kabel a jak nie czy mozna go zakupic np. na allegro? CZy warty jest polecenia? Prosze o pomoc!
Erald jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 21.11.2004, 22:21   #2
Kasprzak
...niepoprawny marzyciel.

Data rejestracji: 25.06.2002
Kasprzak zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Dobry telefon. To jest tak samo jak z T630 (bardziej mi sie podoba wizualnie) ale ma Mp3 - niestety wbudowana pamiec, bez kart wymiennych co psuje telefon, radio, i ogolnie to co mialy poprzednie, menu sie nie zmienilo.
WG mnie telefon troche za drogi ale dobry za jego cene dostaniesz np. Nokię 6600 ktora jest chyba lepsza (mimo ze nie ma mp3 i radia, ma ogromny wyswietlacz - zdjecia wychodza jak na kiepskiej cyfrowce, karty wymienne i symbiana)
zgrywanie zdjec? To jest QuickShare czyli mozesz mms,irda,bluetooth,kablem czym chcesz. Kabel na pewno jest na allegro, ale po co, mozna irdą ktora jest bardziej uniwersalna - nie przywiazujesz sie tylko do komunikacji z SEK700i.Bajery do niego? Co masz na mysli, tapety dzwonki tego mnostwo lezy ma eMule bo to sa te same co T610,T630.

Ogolnie telefon ciekawy i moze byc godny polecenia - cena troche za wysoka. Na dzien dzisiejszy wolalbym wziac T630 i kupic sobie mp3 playera w postaci PenDrive`a
Stary 22.11.2004, 17:19   #3
cancel
Wyjadacz ;)

Data rejestracji: 30.01.2004
cancel zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
SE K700i - podobał mi się. Chciałem go mieć ale jednak wybrałem Motorole E398 i nie żałuje. Motoraolka ma w zestawie kabel USB, słuchawki i wymieną karte pamieci 64 MB. Nie ma irdy ale to nie problem. Ma prawie takie same parametry jak SE K700i i jest tańsza o prawie 1000 zł. Nie żałuje mojego wyboru a nawet cieszę saię że wybrałem Motorolke. Polecam ci ją.
cancel jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 05.12.2004, 22:47   #4
Erald
Bywalec

Data rejestracji: 15.11.2004
Erald zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
no niestety ale jestemw plusie a ten operator nie ma w ofercie Motki E398 wiec zdecydowalem sie juz na k700i . Teraz tylko czekam az mi przesla i wtedy napisze swoje wrazenia na temat tego telefonu
Erald jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: