![]() |
do toffi14 i innych
toffi14 niedostałem maila od ciebie za to obsypali mnie inni ludkowie i chcą watch tv odemnie a to przecież ja go potrzebuję bo to co zassałem z forum nie idzie rozpakować . LUDZIE CZYTAJCIE DOKŁADNIE CO NA FORUM NAPISANE !!! :)
|
Mam ten program i nawet nie warto go ściągać:)
|
Cytat:
Napisałem przecież że musisz ściągnąć za pomocą jakiegoś akceleratora, np. FlashGet i wszystko będzie ok. |
Wlasnie 400 osob nie pisze tutaj nic na temat, ze nie moga sciagnac
|
sprostowanie
ja piszę że niemogę rozpakować tych rarów a wy mi ciągle odpisujecie czym to ściągnąć więc kto tu nie czyta. w pierwszych postach pytałem jak zassać powiedziano mi więc użyłem nie IE a Mozilli i mam to na dysku. potem pisałem jakie błędy wywala mi winrara podczas rozpakowywania ........... :boks: i to może na tyle
|
watchtv
Pełna wersja jest do ściągniecia z wizja.tv.pl - Brak problemów z rozpakowaniem.
|
http://www.wizja.tv.pl/ - czytamy tam :
"W internecie wiele osób sprzedaję ten program inkasując od kilku do kilkudziesięciu złotych. TY NATOMIAST MOŻESZ ŚCIĄGNĄĆ GO NA SWÓJ KOMPUTER" niezły bajer - zapominają dodać ze za wysłanie SMS-a na podany tam numer zapłacisz pewnie więcej (nie podają ceny smsa) niż żadają Ci "żli" co sprzedają ten program w internecie w internecie. Takich praktyk dobre firmy juz dawno się wystrzegły - mam nadzieje ze kazdy wyciągnie odpowiednie wnioski. |
Cytat:
i nie pisz bez sensu postów. W przeciwieństwie do ciebie czytam posty i staram się stosować do danych mi w nich rad. A zresztą co się bede produkował najlepiej poczytaj sobie http://forum.cdrinfo.pl/showthread.p...dzone+archiwum Bez odbioru || |
To juz bylo
Cytat:
Stronka ktora ja podalem tez dziala narazie, do czasu az pewnie znowu limit przekrocza:) |
przyslijcie mi ten programik WatchTV jak najszybciej
|
Cytat:
|
Ilość załączników: 2
Następny program (do oglądania telewizji ^_^ )
Free TV Player (na allegro za 2zł) daje go na forum pozdro |
Ilość załączników: 2
no i part2 i part3
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:41. |