![]() |
e tam ja uzywam onetu wp gogle i interi nic wiecej mnie nie obchodzi reszta to za przeproszeniem syf ;)
|
opera to przegladarka, chyba najpopulatniejsza wsrod forumowiczow (poza IE i jej klonami, z nikomu nieznanych powodow nadal popularna choc muli jak diabli)
nie wiem andrzejj9, nie uzywam, wywalilem (ukrylem) to paskudztwo z operki ;) |
Cytat:
|
Coś mi ten nasz czat na Operze nie działa... Jak u Was?
|
wiecie co chyba racja wsumie jest prywatny e-mail ;) . Zamykam sprawę hehe ;)
================================================== ============== >Dzieki All >Pozdro All |
Hmm czat jest ale na Tlenie i to od dawna. W moim podpisie jest link do tego czata :) I jest to nasz firmowy czat :)
A tu link do pokoju tlen://room|id|103517@c| Na glownej stronie rowniez jest odnosnik i opis jak manualne do nas zajsc :) |
na czacie przewaznie spotkamy sie o umowionej porze
masz także prywatną wiadomość tzw. "priv" którą możesz wysłać do określonego użytkownika. Czy jeszcze masz jakieś pytania? Trzeba było zapytać o te rzeczy w utworzonym już temacie ad. nowych użytkowników. Pozdrawiam |
jest czat: http://www.polchat.pl/chat/?room=Cdrinfo/ wymieniony juz byz zreszta, ludzie przychodza rzadko, ale gdyby zrobic nagonke taka jak na spotkaniach wigilijnych (przy piwie :) ) to czemu nie, moze troche ludzi by zagladnelo:)
|
Raczej chat tutaj to zły pomysł. i tak nikt nie będzie siedział. A jeśli chcesz pogadać to telefon i heja :> :spoko:
Pozdro :D |
Cytat:
pozdrowienia |
ok ale nigdy tam nikogo nie ma
|
wzmianki na stronie głównej nie ma o tym czacie poniewaz jest to nie oficjalny czat. swego czasu była tutaj nawet mała woja o nazwe cdrinfo, ponieważ strona jako swerwis nie chciała brac odpowiedzialności za tresc czatu. Sa tam organizowane spotkania wigilijne (juz dwa lata pod rzad były).
w mojej stopce jest nawet wzmianka o czacie :) pzdr sayan_ssj |
dobrze - ktos wogule dzieki temu tam jest :P
|
Cytat:
a szafran się dowiedział i juz tam siedzi :P |
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:11. |