Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 04.05.2005, 16:49   #31
Smartek
HDmaniak
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 20.10.2002
Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
buahaha, dobre to.. ciekawe jakim cudem
pozdro
Smartek jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 02.06.2005, 00:46   #32
y3d
Bywalec

Data rejestracji: 11.01.2005
y3d w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
tak rozkminiacie ten temat 'gościostwa' a ja nawet nie wiem czemu mi się tak zrobiło
no i był taki motyw że przez jakiś czas nie mogłem sie nawet zalogować bo jakieś błędy były podczas logosa, a wiem że forum smigało dobrze bo koleś mógł się logować bez najmniejszego problemu na swoje konto
y3d jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 02.06.2005, 04:09   #33
joujoujou
( o )( o )
Zlotowicz

Data rejestracji: 15.05.2004
joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Tak ci się zrobiło (zresztą nie tylko tobie) bo krótko po twojej rejestracji nastapiła awaria serwera i cośtam jest nadal widocznie w bazie niedokończone, zresztą poczytaj tutaj:
http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=51779
Problemy i porady wyłącznie na forum.
Prywatne wiadomości lub przez komunikatory będą ignorowane.
joujoujou jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 02.06.2005, 12:56   #34
y3d
Bywalec

Cytat:
Napisany przez y3d
tak rozkminiacie ten temat 'gościostwa' a ja nawet nie wiem czemu mi się tak zrobiło
no i był taki motyw że przez jakiś czas nie mogłem sie nawet zalogować bo jakieś błędy były podczas logosa, a wiem że forum smigało dobrze bo koleś mógł się logować bez najmniejszego problemu na swoje konto
thx dude
to coś wyjaśnia
ale widze że tu powstała taka mała komisja śledcza do spraw gości lol
Stary 02.06.2005, 13:00   #35
y3d
Bywalec

ups miał to być ten cytat (kurcze co forum to przyciski inaczej rozstawione, ale wiem to moja wina)
Cytat:
Napisany przez joujoujou
Tak ci się zrobiło (zresztą nie tylko tobie) bo krótko po twojej rejestracji nastapiła awaria serwera i cośtam jest nadal widocznie w bazie niedokończone, zresztą poczytaj tutaj:
http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=51779
Stary 02.06.2005, 13:02   #36
joujoujou
( o )( o )
Zlotowicz

Data rejestracji: 15.05.2004
joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Coś mi się zdaje, że nie pozostaje ci nic innego, jak tylko prosić Adminów o likwidację konta i ponowne zarejestrowanie się.
Problemy i porady wyłącznie na forum.
Prywatne wiadomości lub przez komunikatory będą ignorowane.
joujoujou jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 03.06.2005, 13:22   #37
y3d
Bywalec

Cytat:
Napisany przez joujoujou
Coś mi się zdaje, że nie pozostaje ci nic innego, jak tylko prosić Adminów o likwidację konta i ponowne zarejestrowanie się.
eeeetam, pozostane w dalszym ciągo gościem bo co w sumie mi to przeszkadza? nic, a tak to będe musiał truć du.....sze innym jeszcze (-_-) więc pozostane (puki coś się nie zrombie) przy tym co mam (profilu)
Stary 03.06.2005, 14:21   #38
REi
ClassicGOD

Data rejestracji: 24.02.2004
REi niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Juz wiem! Jestes anomalia systemowa, bledem Matrix'a..... Wybrancem! Twoim zadaniem jest wyrwac nas wszystkich ze zludnego snu jaim jest rzeczywistosc!

PS. sory ze piernicze od rzeczy ale od 32h nie spalem

God's Final Message to His Creation: "We apologise for the inconvenience"
REi jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 04.06.2005, 12:30   #39
y3d
Bywalec

a może jestem takim agentem przysłanym zeby was pilnować
PS człowieku prześpij się troche!!!
Odpowiedz na post