![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
***3665;***1769;***1758;
Data rejestracji: 21.04.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pakiet minut tp - 60 minut darmowych połączeń!
Wielki jeszcze monopolista
zacheca :pakiet minut tp - 60 minut darmowych połączeń! naliczanie sekundowe ![]() ![]() jest tam takim maczkiem naggryzmolone : --------------------------------------------------------------------- Opłata za rozpoczęcie połączenia 0,20 zł w czasie w którym połączenia są darmowe opłata nie występuje -------------------------------------------------------------------- ![]() Ostatnio zmieniany przez mensir67pl : 19.05.2005 o godz. 05:45 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
normalka
![]() dla wszystkich z wyjątkiem tpsa takie naliczanie zaczyna się od 1 sekundy, a nie minuty ![]() dostałem ulotkę z reklamą neo i bardzo sprzytnie zestawili w niej cenę za neo 1024 i 2048 na korzyść tej drugiej. nie napisali tylko, że taka cena obowiązuje przy cyrografie na 2 lata ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
PiwoWar
Data rejestracji: 01.12.2003
![]() |
ale ten plan z darmową godzina to o kant D*** obić. kosztuje to o 7 zł więcej od planu standardowego, w którym godzina kosztuje 6 zł. więc widać odrazu jaka to "darmowa" godzina
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
***3665;***1769;***1758;
Cytat:
wiec dalej mogo kracic co chca. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
8 Samuraj
Data rejestracji: 23.03.2004
![]() |
Ja to juz jestem wyczulony na to że jak TP daje coś za darmo to napewno jest w tym jakiś haczyk.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 04.10.2002
![]() |
Wszytsko OK, gdyby nie to że jak skończą się darmowe minuty to później za każdą inicjację połączenia trzeba zapłacić 20gr +12gr za minutę połączenia.
![]() |
#7 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 04.10.2002
![]() |
Sorry już to ktoś napisał.
![]() ![]()
![]() |
#8 | |
Guru
Data rejestracji: 27.01.2005
![]() |
Cytat:
Prawda, ale nie do końca. Tzn. z tego co się orientuję, to chyba u wszystkich operatorów stacjonarnych, w planach ***8222;sekundowych***8221; istnieje ta opłata początkowa (np. w Tele2 ***8211; taryfa DWIW, Dialog***8217;u czy Netii). Takie prawdziwe naliczania sekundowe są tak naprawdę chyba tylko w telefonii komórkowej ![]() A do mnie znowu zadzwoniła dwa dni temu Pani z TP i właśnie próbowała mnie namówić na ten abonament z 60 minutami gratis ***8211; a jako argument przedstawiła, że poza tą godziną reszta jest rozliczana sekundowo itd. Ale miała pecha ***8211; ja już od dawna byłem w tym zorientowany i wytłumaczyłem Pani, że takie naliczanie sekundowe, zazwyczaj wychodzi drożej niż impulsowe ***8211; bo jest ta opłata początkowa. Oczywiście stwierdziła, że nie mam racji ***8211; a w sumie to wyczułem, że jest zła, bo trafiła na ***8222;mądrzejszego***8221; i nie dam się nabrać na jej teorie ![]() Oczywiście ten abonament z godziną gratis dla niektórych ma sens ***8211; szczególnie dla tych, co przeprowadzają krótkie rozmowy ***8211; bo jak ich nie ma za dużo, to mogą się np. zmieścić w tej godzinie. No i Ci, którzy podpisują nową umowę z TP, nie mogą już wziąć abonamentu standardowego. Ale za to TP, wprowadziła nowe, korzystniejsze pakiety internetowe i mam w planach wziąć taki pakiet ***8211; chyba 20 godzin (może 10 ***8211; ale to wychodzi mniej korzystnie i 10 h to trochę mało). Wiem, że ogólnie w porównaniu do Neostrady jest to drogo i wolno - ale z drugiej strony np. przy pakiecie 20h - 36,48 zł to nie 71,98 zł jak za Neostradę i co dla mnie ważne ***8211; nie trzeba podpisać umowy na rok (gdybym podpisał, to bym dostał te godziny gratis !). A ja korzystam ostatnio z usług Tele2 i zaczynają mnie wkurzać ***8211; znowu na ostatnim rachunku wykazali mi ponad 15 godzin zamiast trochę powyżej 13 (tyle mi pokazał program), no i ponad 43 zł, zamiast około 36 zł, które powinny być. Z tym, że nie wiem do końca jak to jest ***8211; czy teraz jak ma się pakiet, to dostaje się jakiś program, który pokazuje ile jeszcze czasu zostało ***8211; bo kiedyś chyba tak było, a teraz na stronie TP wyczytałem, że nie ma możliwości sprawdzenia czasu wykorzystania (pomijam fakt, że można wykorzystać jakiś inny program). Pozdrawiam ro29 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
z innej planety
Data rejestracji: 13.10.2002
![]() |
Co Wy tutaj biadolicie na tepse, przecież Pani Krystyna Czubówna sprawdziła, i powiedziała że jest tanio...
![]()
![]() |
#10 | |
Guru
Data rejestracji: 27.01.2005
![]() |
Cytat:
Takie podobne przypadki są też w Poznaniu, jedna dziennikarka została rzecznikiem firmy ENEA itd. Widać lepiej płacą za wciskanie ludziom bzdur. Ja oczywiście nie mam nic przeciwko pracy rzeczników itd. ale jeśli brak tu uczciwości to .... Pozdrawiam ro29 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
***3665;***1769;***1758;
Podobno ale nie wiem pewne te 0,20 z laski nie naliczaj od 18 - 8
![]() |
![]() |
![]() |