![]() |
Ja na ten przykład w zeszłym roku dostałem 460 pln i to dla mnie nie są jakieś śmieszne pieniądze. Kwota zależy od dochodu przypadającego na członka rodziny czym mniejszy tym wjęcej.
|
Według mnie warto spróbować, poza tym zależy co się rozumie pod pojęciem śmieszne pieniądze.
Samemu będzie ciężko, spróbuj porozmawiać z jakimś związkowcem lub społecznym inspektorem pracy - jeśli taki jest u ciebie. Fundusz socjalny |
nie wiem czy jest o co kruszyc kopie,
moja mama pracuje w budzetowce i dostaje jakies smieszne pieniadze z tego tytulu |
Wczasy pod gruszą -dodatkowa kasa na urlop??
Witam
Czy słyszeliście o czymś takim? Jeżeli tak to mój pracodawca znowu mnie w c... ładuje. Podobno jeżeli wybieram urlop i mam 14 dni wolnego przysługue mi dodatkowa kasa. Wynika to z jakiegoś regulaminu Tworzenia i Gospodarowania Zakładowym Funduszem Świadczeń Socjalnych, jednak nic więcej nie znalazłem. Najlepsze jest to, że podobno do któregoś tam stycznia miałem się zrzec takiego dodatku :D a co za tym idzie go nie dostać Pomóżcie mi jakich użyć paragrafów w rozmowie z pracodawcą, na co się powołać?? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:48. |