![]() |
fajnie :) ale czy wiarygodne :)
|
u mnei był fajnie wczoraj grzmiało i 25 stopni :D
|
najświeższe doniesienia z Warszawy :D
|
moje auto jest całe i ma się dobrze - ja natomiast zmokłem ładnie nim wczoraj się do niego dostałem - parasol jak zwylke czekał na mnie w samochodzie 8 )
|
Cytat:
normalnie jakbym Legnice widzial przez ostatnie kilka dni ;) choc wczoraj wieczorem juz zaczelo sie blyskac, ale burza prawie jak zawsze przeszla bokiem :) a wiecie ze Legnica to jedno z najcieplejszych miast w Polsce :P w tamtym roku pod koniec pazdziernika byla rekordowa temperatura 28 C :D |
Cytat:
a co do rekordów to od września do czerwca (z przerwą na marzec) graliśmy na każdym w-fie na dworze w noge i było fajnie :D |
Witam !
A w Poznaniu właśnie się błyska - niestety jest noc i małe szanse na jakieś zdjęcia, niestety ;) No i trzeba będzie wyłączyć kompa, żeby go coś nie spaliło !!!! Pozdrawiam ro29 |
|
Ilość załączników: 1
na slasku dzis chmury od g. Slezy (ciemno sie robi i chmury burzowe na horyzoncie)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
http://pogoda.onet.pl/0,198,miasto.html
Napisane jest 38* - watpie ze tyle bedzie :) U kogos jest juz ciekawie z temp.? |
termomert w 100% cieniu, od północy, pod dzikim winem - 29 stopni.
to dopiero początek - stawiam na 32 - 33. |
Cytat:
|
jutro(czyli 29 lipca piatek) to 38C w cieniu in wrocek wiec ide sie utopic w odrze :) ale w niedziela ma byc wypasna burza :D
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:00. |