![]() |
to ja bede patriota i polece LEŻAJSK :) inna rzecz ze ciezko dostac :( bo go wlasny koncern (Żywiec hu* :boks: ) zdusil
|
nie lubie najtańszych rozwiązań dla artykułów pierwszej potrzeby ;)
Także z piw: Tyskie, Żywiec, Tatra - kolejność nie przypadkowa |
Ludzi, co wy pijecie... Lech, zywiec haineken, jakies komercyjne siki :)
za niecale 2-2,50zl mozna miec jakies tanie, rownie smaczne... Bosman, harnas, specjal czy inne :) |
właśnie kupiłem czeskie piwo z dodatkiem ekstraktu ganji. Tylko schłodzę i zobaczę jak działa
|
Cytat:
ale zawsze można zapalić coś raz na jakiś czas... :glaszcze: |
Cytat:
|
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
od biedronkowego Harnasia wole biedronkowego Fasberga - 6,2% i wchodzi dobrze.
Ten Van Pur Donner nie jest taki zły, ale tylko mocny bo jasny to siki weroniki. Ogólnie ja wieczorkami chodze do pobliskiego sklepu z buteleczką na wymiane np. po Żubra :spoko: 1,99 zł i to jeszcze w butelce :) |
Jak dla mnie to ŻUBR albo Tatra ...
|
Może powiecie że komercyjne i mało-goryczkowe ale lubie reddsa ;) Ale malinowego Reddsa jeszcze nie próbowałem...
|
Jak ma być tanie i ma sponiewierać to najlepsze będzie winko za 3.50 z datą ważności ;) NIe wiem czy jeszcze jest, ale kiedyś był taki wynalazek jak Warka Winna, wyglądało to jak zwykłe piwo nawet butelka taka sama. Raz spróbowałem i zalizyłem wszytkie punktu z topic'u o rodzajach upojenia ;).
A tak na serio to polecam Perełkę-nie zadroga a jaka dobra .... A co do wynalazków a'la biedronka to nigdy jakoś mi nie smakowały. Z wyjątkiem Tatry ale to chyba juz jest piwo z wyższej pólki. Pozdro P.S. Od 6 tygodni jestem abstynentem :smutny: wiecie że można żyć nie pijąc - tylko co to za życie . :idea: |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:47. |