![]() |
również życzę wszystkim najlepszego
obyście zawsze słuchali głosu swojego serca podążali własną drogą i nie oglądali się za siebie |
Ilość załączników: 1
To ode mnie rowniez jeszcze raz najlepsze zyczenia i jak najbardziej wesolych i przyjemnych swiat :) No i troche odpoczynku.
ps: dolaczam zdjecie, fakt - niewiele ma wspolnego z wielkanoca, ale tak dla uspokojenia... :jupi: |
również życzę wszystkim najlepszego
obyście zawsze słuchali głosu swojego serca podążali własną drogą i nie oglądali się za siebie |
zycze wszystkim bezsnieznych swiat, smaczengo jajeczka i popiteczki, umiarkowanie mokrego dyngusa i wiecej czasu niz jestescie w stanie zmarnowac :)
a tobie majoneziku personlanie zebys wreszcei zaczal robic 650ups :) masz teraz czas to potrenuj :D:D:D:D:D - sprawdze cie w swieto pracy :) osobiscie... |
Cytat:
proszę mi powiedzieć - jesli to możliwe - o co chodzi z tym 650ups? |
jest to predkosc poruszania sie w q3 - majo ma ciagle jakies braki w tej dziedzinie... a ja regularnie sprawdzam jego postepy :D [czasem po 5h w jednym podejsciu...]
|
Cytat:
i ja takze zycze wszystkiego naj naj naj na nadchodzacy okres swiat Wielkiej Nocy pzdrwm Nikita_Bennet |
Cytat:
WESOLYCH SWIAT! |
Ja dolaczam sie do zyczen. Na pochodzie 1 majowym nie sprawdze cie Sid i Majonez (niestety :( ).
|
Ja też życzę wesołych świąt !!!
|
wesołego odgruzania głów królikom.
|
Wesołych i pogodnych świąt wielkanocnych
oraza mokrego dyngusa życzy K |
Ilość załączników: 1
Mam cos dla wszystkich...
Duze jajo ;p |
Ja również życzę Wszystkim zdrowych, spokojnych świąt i "mokrego" dyngusa.
POZDRAWIAM <<<Specjalnie na tą okazję założyłem krawat - co widać na avartarku>>> |
Przyłączam się do życzeń
WSZYSTKIM - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO :) :) :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:51. |