![]() |
Wesolych i spokojnych Swiat Bozego Narodzenia, spedzonych w gronie rodziny zycze wszystkim Aminom, Modom i Userom Naszego Forum !!!
:wesswiat: |
:ognie: :wesswiat: :ognie:
Zdrowych, wesołych i spokojnych świąt Życzy Piter |
Z dzwiękiem dzwonów melodyjnych,
Wraz z opłatkiem wigilijnym, W dzień Bożego Narodzenia, Ślę serdeczne te życzenia Zdrowia, szczęścia, powodzenia I w Nowym Roku marzeń spełnienia. Nim gwiazgdka zabłyśnie, nim święta przeminą, niech Ci błogosławi Panienka z Dzieciną. Niech się Twoje życie w szczęśliwości splata dziś, jutro w Nowy Rok i po wszystkie lata. To i moje najlepsze Zyczenia Administratorom,Moderatorom i wszystkim Userom i wszystkim odwiedzającym to forum :sluze: :sluze: |
Zdrowych, pogodnych swiat, bogatego Mikołaja a na Nowy Rok to sobie jeszcze poskladamy zyczen :piwo:
|
Wesołych Świąt!
|
No to wesołych świąt życzę wszystkim!!!
|
|
Ja takze przylaczam sie do zyczen niech te swiete Bozego Narodzenia wszyscy spedza w gronie najblizszych..w spokoju i milosci..mam takze nadzieje ze przyszly 2006 rok bedzie lepszy od poprzedniego tego zycze wszytkim uzytkownikom tego forum
http://i.wp.pl/a/i/kartki2/main/kartka2000.swf |
Cytat:
jestem za!!! a nawet jeszcze bardziej :) najlepszego! |
Zdrowych, spokojnych i wesołych świąt !
Jak w temacie :)
Tego Wam i sobie życzę ! Niech to będą niezwykłe w swym klimacie święta dla wszystkich ! Święta Bożego Narodzenia gdzie kaczka karpia nie przebije ! A karp kaczki się nie czepia . Niech płytki się ładnie palą , bez przypalania ;) A biosy niech wchodzą bez problemów . I ogólnie sielanka. Pozdrowienia dla wszystkich ! W tym roku już nic nie napiszę :nie: A następny rok 2006 , będzie lepszy ! :piwo: |
Ja Wam życzę zdrowia bo to wg mnie w życiu najważniejsze ! Uśmiechu na twarzy , żeby życie mijało w radości i zgodzie z innymi ludzmi ! Spełnienia marzeń , które kryją się w naszych głowach ! I żeby te swięta były spędzone w rodzinnym ciepłym nastroju !
pozdrawiam ! |
Oderwania od codzienności i zacieśnienia więzów rodzinnych...
|
Ja w takim razie też się dołączę, życząc wszystkiego co najlepsze, samych szczęśliwych chwil, spokoju, odpoczynku i dwuprocesorowych zestawów pod choinką.
Ja sam także wyrywam na zasłużony urlopik (całe 5 dni hehehehhe) i nie zamierzam w tym czasie nawet spojrzeć w kierunku jakiegokolwiek z monitorów komputerowych (w pracy się ślepię w trzy jednocześnie hihihihi), dlatego przyjmijcie proszę te skoromne życzenia już teraz. Pozdrawiam serdecznie |
Cytat:
Czego Wam życzyć? Trudne pytanie. Życzę Wam, by spełniło się to, o czym marzycie, by się Wam w życiu układało, byście zdrowi byli, to niewiele zarazem i sporo. :) Do zobaczenia. :D Już za Wami tęsknię. |
Coz ja Wam pozycze, coz... przede wszystkim abyscie sie przejedli, przepili, pokrzepili serca, pojednali sie z wrogami, posciskali z bliskimi, byli weseli i szczesliwi i nigdy nie zaznali PRLu! :piwo:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:22. |