![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#8911 |
Jukebox Hero
Data rejestracji: 17.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Spoko ale te liczne operacje plastyczne, które miały nadać mu rysy białego człowieka...
W latach 80-tych i 90-tych każdy mówił że się sam wybielił. Co do Airbusa to są inne nie trzymające się kupy rzeczy - jak na przykład to że leciał po prostu za wolno. Ale generalnie masz racje, musiał w coś uderzyć. Gdyby to był jednak inny samolot, to powinien być widoczny na radarze, bo i powinny być jego szczątki. Jeżeli ktoś próbuje sprawe zatuszować, to pewnie się nie dowiemy. Bo "nie odnajdną" czarnych skrzynek ![]() Ostatnio zmieniany przez sobrus : 12.06.2009 o godz. 13:11 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#8912 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8913 |
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.02.2003
czytamy to - http://miasta.gazeta.pl/wroclaw/1,35...Wroclawiu.html
później to - http://miasta.gazeta.pl/wroclaw/1,35...Wroclawia.html ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8914 | |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Potem miał więcej białych niż czarnych miejsc na ciele, więc poszedł w drugą stronę i wtedy pewnie się wybielił "do końca" i zrobił operację nosa, żeby nie był taki "murzyński". Tak czytałem :-). A to wybielenie z jego własnej woli, to akurat takie plotki, jak akurat "zamrożenie Disneya". |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8915 |
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
komuś zalazł za skórę i postanowiono go zniszczyć, co zresztą się udało.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8916 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Odcinając się od teraźniejszości, i ze 20 lat wstecz, warto posłuchać popu w wykonaniu tego kolesia - to inna jakość niż była wcześniej i później...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8917 |
XV1100
![]() Data rejestracji: 19.02.2002
Odnośnie airbusa
z onetu - wiem, że onet to zło, ale... http://wiadomosci.onet.pl/1989296,12,item.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#8918 | |
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
Cytat:
![]() kolejna zemsta na samochodzie ![]() http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomos...e_ma_nas_.html
c'est la vie !!! Ostatnio zmieniany przez Zetoxa : 14.06.2009 o godz. 08:32 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8919 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8920 |
.::MaNNErS:SuCk::.
Data rejestracji: 25.02.2004
![]() ![]() ![]() ![]() |
dziwny wypadek airbus'a a pamietacie wypadek boeing 737 linii Helios Airways z 2005
to byl czad ... ![]() ![]() zrodlo http://pl.wikipedia.org/wiki/Katastr...os_Airways_522
![]() |
#8921 |
Jukebox Hero
Paskudny wypadek.
Wracając do obecnego lotu 447, to wczoraj wszysła informacja że znajdowane ciała były nagie, w dodatku w znacznej odległości (kilkadziesiąt km) od siebie. Brak śladów oparzeń. Wskazywałoby to że samolot rozpadł się w powietrzu - i samolot nie wybuchł. Ciała nie miały wody w płucach (pasażerowie zginęli jeszcze w powietrzu) i były połamane. Podano jeszcze jedną ciekawą informację. Ciała mogły się połamać ze względu na burzowy wiatr, który szalał tam z prędkością aż 160km/h. Na połamanie ciał to wydaje mi sie nieco za mało. Natomiast czy nie jest to wartość wystarczająca do połamania samolotu? Kiedyś grałem na PC w bardzo zaawansowany symulator lotu. I ile razy wybrałem sobie lot w piękny front burzowy tyle razy urywało mi skrzydła (jeżeli w ogóle nie wywróciłem się podczas startu). Być może po prostu wiatr załatwił maszynę? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8922 |
Guru
Data rejestracji: 06.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Trudno mi w to uwierzyć. Nie wiem jak silny musiałby być ten wiatr, żeby rozpierdzielić samolot...
Poza tym, wszystko wskazuje na to, że robi się wszystko aby nie wyszła na jaw prawda nt. tej katastrofy. Gdyby przyczyną była pogoda, powiedzieliby o tym od razu.
![]() |
#8923 |
Jukebox Hero
Cały problem w tym że nie ma zbieżnych informacji KIEDY wystąpiły awarie.
Czy były od razu, czy nagle, czy pojawiały się stopniowo? Czytałem już następujące wersje - samolot od początku miał jakieś awarie ale zostały zignorowane (jakoś mi sie nie chce wierzyć, poza tym .. aż tyle?) - samolot leciał i w pewnym momencie, na przestrzeni kilkunastu minut wszystko zaczęło się sypać (mało prawdopodobne, żeby to było samo z siebie) - nagle wszystko się rozpieprzyło (to jest najbardziej prawdopodobne) Przy czym pasażerowie są tak oddaleni, że na pewno samolot (a raczej to co z niego zostało) jakiś czas spadał/szybował w kawałkach. Różne wersje wykluczają różne teorie. Najprawdopodbniejsz jest wciąż wersja to że samolot w coś przywalił a wiatr dokończył dzieła. Coś czego szczątek nie ma (lub nikt o ich odkryciu nie informuje). UFO? A może jednak został zestrzelony? Ale ciała nie są poparzone. Nie było wybuchu. Choć z drugiej strony może tylko samolot się rozpadł od wybuchu rakiety? PS. znacie przypadek gdzie stewardessa przeżyła wybuch bomby w samolocie podczas lotu? spadła z resztkami kadłuba na ziemie i przeżyła. To ona : http://en.wikipedia.org/wiki/Vesna_Vulovi%C4%87 spadła z 10km.... Ostatnio zmieniany przez sobrus : 15.06.2009 o godz. 10:41 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8924 |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
Wyspa ich potrzebowała ;-).
@down - Losta trzeba obejrzeć :-). Ostatnio zmieniany przez Smartek : 15.06.2009 o godz. 11:14 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8925 |
Jukebox Hero
Martwi na wiele się nie przydadzą ...
![]() Chyba że o czymś nie wiem... |
![]() |
![]() |
![]() |
Tagi |
newsy, polityka - won!, wiadomości |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Szukam Pracy | zick | Humor | 60 | 07.12.2024 16:57 |
Dobry i tani tusz-zamiennik dla HP (56) & wielofunkcyjne 1315, co o tym sądzicie? | matteo | Off topic | 35 | 31.08.2007 16:20 |
nie dziala nagrany plik | MrBiedrona | Napędy optyczne DVD | 17 | 22.10.2005 15:57 |
Przykład jak mozna zarobic na naiwnosci ludzi | Ice | Off topic | 7 | 03.10.2005 01:41 |
Dawno dawno temu za górami za lasami... | przemo_one | Off topic | 2 | 25.10.2003 01:52 |