![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Jukebox Hero
Data rejestracji: 17.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dzisiejsze instalacje sekwencyjne do wtrysków sterowane komputerami to nie ruska instalacja do łady
![]() ale te gaźnikowe też spoko chodziły. Tylko trzeba dobrze wyregulować i nie lać na podejrzanych stacjach. Potem się gromadzi tyle syfu w instalacji że nic dziwnego że problemy robi. Na szczęście da się to przeczyścić (nawet samemu jak sie ktoś zna, tata ostatnio sobie przeczyścił choć nie mam pojęcia jak). Ja już wole wydać 2k nawet jak mi sie będzie długo zwracało - ale przynajmniej potem nie musze się gryźć czy jechać czy może jednak nie bo paliwo drogie ( a tu już tankować trzeba), śledzić cen benzyny i nie mam poczucia że strasznie przepłacam. Na stacji zostawiam 50zł... Taki komfort psychiczny ![]() ![]() A przy oszczędności 100zł na jednym tankowaniu to trzeba chyba jeżdzić w niedziele do kościoła żeby sie nie zwróciło. Ostatnio zmieniany przez sobrus : 17.06.2009 o godz. 11:43 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
Tagi |
newsy, polityka - won!, wiadomości |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Szukam Pracy | zick | Humor | 60 | 07.12.2024 16:57 |
Dobry i tani tusz-zamiennik dla HP (56) & wielofunkcyjne 1315, co o tym sądzicie? | matteo | Off topic | 35 | 31.08.2007 16:20 |
nie dziala nagrany plik | MrBiedrona | Napędy optyczne DVD | 17 | 22.10.2005 15:57 |
Przykład jak mozna zarobic na naiwnosci ludzi | Ice | Off topic | 7 | 03.10.2005 01:41 |
Dawno dawno temu za górami za lasami... | przemo_one | Off topic | 2 | 25.10.2003 01:52 |