![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 | |
Precz z internetem
Data rejestracji: 20.10.2005
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Adolf Hitler nie miał nic wspólnego z Holokaustem, to media się na nie go uwzięły, tak samo na Marka Dutroux'a. Stwierdzam to ponieważ nie widziałem momentu gdy Adolf podpisywał papiery dotyczące "Ostatecznego rozwiązania kwestii żydowskiej", a w Oświęcimiu nigdy nie byłem, oraz również nie widziałem jak Mark Dutroux gwałcił dziewczynki, a na pewno osobiście nie widziałem jak jedna z nich umarła z głodu w czasie gdy jego zamknęli. Nie widziałem tego i nie mogę potwierdzić.A sądy trybunały, one na pewno się mylą. Media to wszystko wymyśliły dla zwiększenia oglądalności. Litości................... |
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#3 | |
Precz z internetem
Data rejestracji: 20.10.2005
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Znasz takie określenie jak ugoda za porozumieniem stron? W takim wypadku nie ma wyroku ani winy. Strony sie dogadują i po sprawie. Wspaniały argument, rodem z forum fotka.pl. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
to poczytaj dokladnie, bo sad go tez uniewinnij, dwukrotnie
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Always newbie
Data rejestracji: 14.11.2003
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
A przestępstwa są ścigane z urzędu. Gdyby można było się "dogadać" to Polański pewnie by jeździł do Stanów. Winy nie udowodniono - zatem jest niewinny. I tyle z mojej strony w tym temacie. A powtarzanie nieudowodnionych tez to zwykłe pomówienia - typowe zachowania maluczkich ludzi, którzy lubią ludzi wyjątkowych oczerniać. Daje im to alibi do pozostawania malutkimi - bo porządny, uczciwy człowiek nie odniesie sukcesu przecież. Kiedyś, Pan Bóg zobaczył jak zapłakany Amerykanin siedział w swoim zdezelowanym, rozklekotanym samochodzie na parkingu z którego roztaczał się widok na dolinę luksusowych rezydencji w LA. - Czemu się tak smucisz? - Widzisz tę willę z zielonym dachem? - Noo, widzę. - Tam mieszka mój były sąsiad. Wychowywaliśmy się razem. On poszedł potem do coledżu, na studia. Teraz ma ten dom, piękną żonę, dwójkę ślicznych dzieci... A ja mieszkam w rozpadającym się domu z rodzicami i jeżdżę tym gratem. Jestem sam. - I co, chciałbyś tak jak Twój sąsiad? - Noo, bardzo. - W takim razie.... I coś mu poszeptał do ucha. Amerykanin się uśmiechną i ruszył. Innym razem Pan Bóg zobaczył zapłakanego Irlandczyka. - Czemu się tak smucisz? - Widzisz te zielone wzgórza? Te owce... Ten zamek na wzgórzu? - Noo, widzę. - To mój sąsiad. Ale mu się powodzi! A żebyś widział jego żonę i dzieci! - I co, chciałbyś tak jak Twój sąsiad? - Noo, bardzo. - W takim razie.... I coś mu poszeptał do ucha. Irlandczyk uśmiechnął się, wstał energicznie i ruszył do domu. Innym razem Pan Bóg zobaczył zapłakanego Polaka. - Czemu się tak smucisz? - Widzisz ten dom? - Noo, widzę. - Tam mieszka mój sąsiad. Ma beemkę X5, Cayenne, 911. Co weekend takie imprezy u niego odchodzą, że imprezy u Hugh Hefnera się chowają. Co kilka miesięcy widzę go z inną laską i przedstawia mi ją jako narzeczoną. Samochody i komóry zmienia jeszcze częściej. Wakacje ma chyba non stop. Kiedyś widziałem u niego Schwarzeneggera, innym razem Larsa Ulricha. Na urodzinach ostatnio śpiewał Jackson. - I co, też byś tak chciał? - Nieee, ale niech mu to wszystko [CENZURA] trafi.
![]() |
![]() |
Tagi |
newsy, polityka - won!, wiadomości |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Szukam Pracy | zick | Humor | 60 | 07.12.2024 16:57 |
Dobry i tani tusz-zamiennik dla HP (56) & wielofunkcyjne 1315, co o tym sądzicie? | matteo | Off topic | 35 | 31.08.2007 16:20 |
nie dziala nagrany plik | MrBiedrona | Napędy optyczne DVD | 17 | 22.10.2005 15:57 |
Przykład jak mozna zarobic na naiwnosci ludzi | Ice | Off topic | 7 | 03.10.2005 01:41 |
Dawno dawno temu za górami za lasami... | przemo_one | Off topic | 2 | 25.10.2003 01:52 |