![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#9106 |
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
z jednej strony komedia, ze chodzi o 2 grosze
ale z drugiej? tu 2gr tam 5gr, tam 1zl a tam 100zl i nagle sie uzbieraja miliony wina jest ewidentna ale ja bym zrobil inaczej. zasadzil jej te 2 gr i koszty procesu a nie 170zl
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#9107 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dokaldnie tak samo mysle
tu nie chodzi o 2gr tylko o nie wystawienie paragonu fiskalnego czyli przylapano ja na 2gr ale jak sama powiedziala (jezeli zalozymy, ze w artykule jest prawda) kasa dzialala od kilku dni czyli przez kilka dni (co najmniej) caly punkt dzial niezgodnie z prawem - nic nie bylo nabijane na kase (bo nie bylo hasla), caly dochod byl nieopodatkowany tu nie ma nic smiesznego to to samo, co niedawno z taksowkami - jeden przejazd to male pieniadze, ale w caigu roku roku robi sie bardzo grube tysiace |
![]() |
![]() |
![]() |
#9108 |
***3665;***1769;***1758;
Data rejestracji: 21.04.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9109 | |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
W każdym razie sprawę już tu omawialiśmy. Prawda trzeba przestrzegać, ale czasami wystarczy pouczenie.
![]() |
![]() |
#9110 | |
Precz z internetem
Data rejestracji: 20.10.2005
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Znasz takie określenie jak ugoda za porozumieniem stron? W takim wypadku nie ma wyroku ani winy. Strony sie dogadują i po sprawie. Wspaniały argument, rodem z forum fotka.pl. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9111 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
Ja to skomentuję. CBA jest złe, bo chce łapać aferzystów. Sądy są dobre, niezawisłe, i mają na stałe tą samą pulę genetyczną.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9112 |
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
to poczytaj dokladnie, bo sad go tez uniewinnij, dwukrotnie
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
![]() |
![]() |
![]() |
#9113 | |
Always newbie
Data rejestracji: 14.11.2003
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
A przestępstwa są ścigane z urzędu. Gdyby można było się "dogadać" to Polański pewnie by jeździł do Stanów. Winy nie udowodniono - zatem jest niewinny. I tyle z mojej strony w tym temacie. A powtarzanie nieudowodnionych tez to zwykłe pomówienia - typowe zachowania maluczkich ludzi, którzy lubią ludzi wyjątkowych oczerniać. Daje im to alibi do pozostawania malutkimi - bo porządny, uczciwy człowiek nie odniesie sukcesu przecież. Kiedyś, Pan Bóg zobaczył jak zapłakany Amerykanin siedział w swoim zdezelowanym, rozklekotanym samochodzie na parkingu z którego roztaczał się widok na dolinę luksusowych rezydencji w LA. - Czemu się tak smucisz? - Widzisz tę willę z zielonym dachem? - Noo, widzę. - Tam mieszka mój były sąsiad. Wychowywaliśmy się razem. On poszedł potem do coledżu, na studia. Teraz ma ten dom, piękną żonę, dwójkę ślicznych dzieci... A ja mieszkam w rozpadającym się domu z rodzicami i jeżdżę tym gratem. Jestem sam. - I co, chciałbyś tak jak Twój sąsiad? - Noo, bardzo. - W takim razie.... I coś mu poszeptał do ucha. Amerykanin się uśmiechną i ruszył. Innym razem Pan Bóg zobaczył zapłakanego Irlandczyka. - Czemu się tak smucisz? - Widzisz te zielone wzgórza? Te owce... Ten zamek na wzgórzu? - Noo, widzę. - To mój sąsiad. Ale mu się powodzi! A żebyś widział jego żonę i dzieci! - I co, chciałbyś tak jak Twój sąsiad? - Noo, bardzo. - W takim razie.... I coś mu poszeptał do ucha. Irlandczyk uśmiechnął się, wstał energicznie i ruszył do domu. Innym razem Pan Bóg zobaczył zapłakanego Polaka. - Czemu się tak smucisz? - Widzisz ten dom? - Noo, widzę. - Tam mieszka mój sąsiad. Ma beemkę X5, Cayenne, 911. Co weekend takie imprezy u niego odchodzą, że imprezy u Hugh Hefnera się chowają. Co kilka miesięcy widzę go z inną laską i przedstawia mi ją jako narzeczoną. Samochody i komóry zmienia jeszcze częściej. Wakacje ma chyba non stop. Kiedyś widziałem u niego Schwarzeneggera, innym razem Larsa Ulricha. Na urodzinach ostatnio śpiewał Jackson. - I co, też byś tak chciał? - Nieee, ale niech mu to wszystko [CENZURA] trafi.
![]() |
![]() |
#9114 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Jak ci skubną portfel z 249 złotymi, to jest to wykroczenie i mała szkodliwość społeczna, za 2 grosze trzeba emerytkę u***ać. Za wielomilionowe przewały zostaje się w tym kraju bohaterem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9115 |
XV1100
![]() Data rejestracji: 19.02.2002
I znowu Kulczyk - wiecznie żywy
![]() http://biznes.onet.pl/5,1563593,prasa.html Chyba powinien się zabrać za remonty swojej pierwszej autostrado-fuszery. Jak widać nieprzerwanie trzyma palec tam, gdzie trzeba. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9116 |
Jukebox Hero
Data rejestracji: 17.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Wreszcie nastały sprzyjające mu rządy, to sie wziął do roboty.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9117 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Piachu ci u nas dostatek, więc szybko usypią tę autostradę...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9118 |
Lord of the Sword
Zlotowicz
Data rejestracji: 06.04.2002
Woda si leji ... W Klodzku i okolicach. Będzie mokra noc. Zainteresowanych odsylam na TVP Info.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9119 |
Lord of the Sword
Zlotowicz
Data rejestracji: 06.04.2002
http://www.dziennik.pl/polityka/arti...Zydowskim.html
"Nacjonaliści zaatakowali historyka ŻIH, doktor Alinę Całą, z powodu jej wywiadu dla "Rzeczpospolitej". Cała na pytanie "Czy Polacy są współodpowiedzialni za Holokaust?" odpowiedziała: "W pewnym stopniu tak. Przyczyną tego był przedwojenny antysemityzm, który nie przygotował ich moralnie do tego, co miało się dziać podczas Zagłady. Nośnikiem tego antysemityzmu były dwie instytucje. Ugrupowania tworzące obóz narodowy oraz Kościół katolicki. Ten ostatni mniej więcej od 1935 roku zaczął sprzyjać endecji. W efekcie wysokonakładowe pisma konfesyjne zaczęły głosić propagandę antysemicką. Choćby <Mały Dziennik> Kolbego." " Taaa, zawsze oskarżamy Polaków i Kościół. O wszystko, nawet o głód w Kenii. A Naziści, Niemcy, hitlerowcy są cacy. W każdym razie ani ja ani moja Mama ani moja Babcia i Dziadek (którzy przeżyli okupację) nie czujemy sie za to odpowiedzialni. Za to odpowiedzialni są NIEMCY. Za Holokaust i za wywożenie Polaków na roboty (jak siostrę babci) i rozstrzelania. A gadanie lewaków mam gdzieś. Ostatnio zmieniany przez Jabba the Hutt : 26.06.2009 o godz. 23:11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9120 |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
Wszyscy zrzucimy się na budżet. Po ile?
http://www.money.pl/gospodarka/wiado...4076.html?p=mt Mało optymistyczna lektura, ale że coraz bardziej realna, to chyba warto przeczytać. I jeszcze druga do poduszki: Tylko prywatyzacja uratuje budżet? http://www.money.pl/gospodarka/rapor...3709.html?p=mt
![]() |
Tagi |
newsy, polityka - won!, wiadomości |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Szukam Pracy | zick | Humor | 60 | 07.12.2024 16:57 |
Dobry i tani tusz-zamiennik dla HP (56) & wielofunkcyjne 1315, co o tym sądzicie? | matteo | Off topic | 35 | 31.08.2007 16:20 |
nie dziala nagrany plik | MrBiedrona | Napędy optyczne DVD | 17 | 22.10.2005 15:57 |
Przykład jak mozna zarobic na naiwnosci ludzi | Ice | Off topic | 7 | 03.10.2005 01:41 |
Dawno dawno temu za górami za lasami... | przemo_one | Off topic | 2 | 25.10.2003 01:52 |