![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#11 | |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Jedyne, co na podstawie tych linków mogę jednoznacznie stwierdzić, to że odkąd Migalski 'wstąpił' do PiS-u stał się równie nieprzyjemny i wulgarny, jak wielu jego członków. Co do pozostałych wypowiedzi, również na forum, to proponuję przed ferowaniem wyroków zapoznać się dokładnie z tematem. Przyznam, że jestem już zmęczony wypowiedziami osób, które co prawda nie mają pojęcia, w jakiej sytuacji i okolicznościach doszło do tego wydarzenia sprzed lat, ale są pierwsze do jego oceniania. Byle tylko komuś dokopać, jak to zwykle Polacy. Też uważam, że wszyscy powinni być równi wobec prawa. Ta sytuacja jednak jest dla mnie szczególna (jako, że dotyczy wydarzenia sprzed wielu lat, co do którego nie ma jednoznacznych ocen) i tym samym powstrzymałbym się przed opinią przynajmniej do czasu pojawienia się na ten temat większej ilości szczegółów. Bo tymczasem owszem, możemy dokopać jednemu z niewielu znanych na świecie Polaków. Pytanie tylko.. po co?
![]() |
Tagi |
newsy, polityka - won!, wiadomości |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Szukam Pracy | zick | Humor | 60 | 07.12.2024 16:57 |
Dobry i tani tusz-zamiennik dla HP (56) & wielofunkcyjne 1315, co o tym sądzicie? | matteo | Off topic | 35 | 31.08.2007 16:20 |
nie dziala nagrany plik | MrBiedrona | Napędy optyczne DVD | 17 | 22.10.2005 15:57 |
Przykład jak mozna zarobic na naiwnosci ludzi | Ice | Off topic | 7 | 03.10.2005 01:41 |
Dawno dawno temu za górami za lasami... | przemo_one | Off topic | 2 | 25.10.2003 01:52 |