Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 04.07.2012, 20:30   #1
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Zarzuty dla policjanta, który w Święto Niepodległości kopał demonstranta--
--no a myślałem że sprawę uciszono i zamieciono pod dywan.

Zarzut przekroczenia uprawnień i naruszenia nietykalności postawiła stołeczna prokuratura policjantowi, który kopał demonstranta podczas zajść w Święto Niepodległości 11 listopada 2011 r.

http://niezalezna.pl/30662-sa-zarzut...yjnego-sadysty

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 04.07.2012, 20:46   #2
BananowaPrawica
Banned

Data rejestracji: 20.06.2012
BananowaPrawica zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Komentarze Pelikanów lepsze:

Cytat:
Tego nie można im przepuścić,chcą walczyć z narodem to będą mieli walkę.Jeszcze żadna władza nie wygrała z obywatelami Rzeczpospolitej,może patriotów jest nie tyle co POmatołów,ale w historii też już tak mieliśmy.Po dojściu do władzy PiSu będę żądał od Pana Kaczyńskiego lustracji sędziów,prokuratorów,adwokatów,dziennikarzy.
Od Kaczyńskiego będzie żądał

Cytat:
To są bojówki tuska. hitler miał nsdap a tusk ma takich psycholi, oszalałych, których za nasze pieniądze na nas napuszcza.
Idiotyzm robienie z tego polityki, nawet takiej rynsztokowej. W tamtych zajściach Policja niczyjej strony nie wzięła, pobite zostały osoby i od lewaków i od nacjonalistów.

Policja za mało sił przygotowała, na gorąco ściągali posiłki z okolicy.
To byli niedoświadczeni policjanci, którzy pękli psychicznie i też nie wiedzieli że biorący udział w demonstracjach nagrywają, aktywnie korzystają z Internetu etc
BananowaPrawica jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 05.07.2012, 07:07   #3
Kogoro
Forumator

Data rejestracji: 24.01.2005
Kogoro po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>Kogoro po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>Kogoro po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>Kogoro po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>Kogoro po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>
Cytat:
Napisany przez czary2mary Podgląd Wiadomości
Zarzuty dla policjanta, który w Święto Niepodległości kopał demonstranta--
--no a myślałem że sprawę uciszono i zamieciono pod dywan.

Zarzut przekroczenia uprawnień i naruszenia nietykalności postawiła stołeczna prokuratura policjantowi, który kopał demonstranta podczas zajść w Święto Niepodległości 11 listopada 2011 r.

http://niezalezna.pl/30662-sa-zarzut...yjnego-sadysty
A ja cały czas nie jestem przekonany o jego winie.

Kogoro Akechi
Kogoro jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 05.07.2012, 10:31   #4
czary2mary
Zamaskowany

czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Kogoro Podgląd Wiadomości
A ja cały czas nie jestem przekonany o jego winie.
Na razie jest to tylko zarzut który dopiero przewód sądowy zweryfikuje -ale w PL prawo stosuje się wybiórczo więc umorzą na 99% (niska szkodliwość społeczna,dobra opinia ,funkcjonariusz publiczny stres ,pomroczność półjasna itp itd)co nie zmienia tego że złamał rażąco ten funkcjonariusz wszystkie procedury i przepisy dotyczące użycia przymusu bezpośredniego i użycia siły wobec obywatela i spokojnie można by było go sądzić jak bandytę za rozbój i napad-takie są jasne przepisy i nic tu Twoje przekonanie nie ma do rzeczy.

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
Stary 05.07.2012, 11:09   #5
BananowaPrawica
Banned

Data rejestracji: 20.06.2012
BananowaPrawica zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
@Edek,
przecież o. Rydzyk sam nie chce tej koncesji. No weź pomyśl...

Wziąłby - to kończy się hipsterka i jest mejnstrim wśród kilkuset innych programów na multipleksie, fuj co za słowo. I jeszcze kasę trzeba płacić, co jest sprzeczne z dogmatem.

Nie weźmie - to underground, oblężenie, olaboga bij Moskala. I trzepiemy babcie na dek. SAT.

A jak będzie trzeba wziąć koncesje, to i tak się załatwi.

@sobrus Pelikanie,
ja nie jestem Lemingiem, ja jestem z Głuptaków Błękitnonogich, więc nie do mnie te zarzuty (piękne zarzuty!)

Na temat PO miałem jasność od czasów Trzech Tenorów i zdania nie zmieniłem, ani nawet nic nowego nie dowiedziałem się.

-282332_296257163803985_1102018919_n.jpg

Ostatnio zmieniany przez BananowaPrawica : 05.07.2012 o godz. 11:14
BananowaPrawica jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 05.07.2012, 12:03   #6
Kogoro
Forumator

Kogoro po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>Kogoro po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>Kogoro po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>Kogoro po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>Kogoro po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>
Cytat:
Na razie jest to tylko zarzut który dopiero przewód sądowy zweryfikuje -ale w PL prawo stosuje się wybiórczo więc umorzą na 99% (niska szkodliwość społeczna,dobra opinia ,funkcjonariusz publiczny stres ,pomroczność półjasna itp itd)co nie zmienia tego że złamał rażąco ten funkcjonariusz wszystkie procedury i przepisy dotyczące użycia przymusu bezpośredniego i użycia siły wobec obywatela i spokojnie można by było go sądzić jak bandytę za rozbój i napad-takie są jasne przepisy i nic tu Twoje przekonanie nie ma do rzeczy.
Widzimy sprawę odmiennie. Nie jestem przekonany, czy to był bandycki napad policjanta na niewinnego uczestnika obchodów.
Za mało mam informacji.
Niestety niektóre formacje policyjne muszą działać bardzo brutalnie. Czasem nie jest to uzasadnione, wtedy należy znaleźć się winnych, ale niekoniecznie musi to być policjant - spuszczony ze smyczy pies, ale dowódca, który wydał określone rozkazy.
Obchody od strony zabezpieczenia policyjnego (strategia) były przygotowane fatalnie, winę za to ponoszą policyjni decydenci. Może nie tylko oni.
Będę jednak bronił policjanta, którego rozkazów nie znam, nic nie wiem także o jego "ofierze" (jej zachowaniu, etc.)
Działanie policjanta było brutalne, ale może oznaczać wiele rzeczy. Niestety zachowanie i wypowiedzi ofiary wzbudzają we mnie różne podejrzenia.

---------------------------

Ta informacja jest intrygująca.
Narodowemu Centrum Badań Jądrowych grozi upadłość? "Skandal na skalę światową"
Warto zwrócić uwagę na fragment:
Cytat:
Centrum Badań Jądrowych powstało w zeszłym roku na mocy rozporządzenia Rady Ministrów, z połączenia Instytutu Energii Atomowej i Instytutu Problemów Jądrowych.
Należy zauważyć, że
Cytat:
Artykuł powstał dzięki informacji nadesłanej na Alert24.pl
Zatem informacja wymaga potwierdzenia.

Kogoro Akechi
Stary 05.07.2012, 12:13   #7
czary2mary
Zamaskowany

Cytat:
Napisany przez Kogoro Podgląd Wiadomości
Widzimy sprawę odmiennie. Nie jestem przekonany, czy to był bandycki napad policjanta na niewinnego uczestnika obchodów.
Za mało mam informacji.
Niestety niektóre formacje policyjne muszą działać bardzo brutalnie. Czasem nie jest to uzasadnione, wtedy należy znaleźć się winnych, ale niekoniecznie musi to być policjant - spuszczony ze smyczy pies, ale dowódca, który wydał określone rozkazy.
Obchody od strony zabezpieczenia policyjnego (strategia) były przygotowane fatalnie, winę za to ponoszą policyjni decydenci. Może nie tylko oni.
Będę jednak bronił policjanta, którego rozkazów nie znam, nic nie wiem także o jego "ofierze" (jej zachowaniu, etc.)
Działanie policjanta było brutalne, ale może oznaczać wiele rzeczy. Niestety zachowanie i wypowiedzi ofiary wzbudzają we mnie różne podejrzenia.

Nie rozumiemy się -PRAWO nie pozwalało na takie zachowanie policjanta -jest dokładnie w przepisach jak należny i kiedy stosuje się przymus bezpośredni i użycie siły -policjant zachował się jak zwykły bandyta łamiąc drastycznie wszystkie zasady i przepisy i nic nie chroni go że jest policjantem na służbie w tym wypadku oprócz oczywiście solidarności policyjno -prokuratorskiej +rządzących +mediów.
-

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
Stary 05.07.2012, 13:53   #8
Kogoro
Forumator

Cytat:
Nie rozumiemy się -PRAWO nie pozwalało na takie zachowanie policjanta -jest dokładnie w przepisach jak należny i kiedy stosuje się przymus bezpośredni i użycie siły -policjant zachował się jak zwykły bandyta łamiąc drastycznie wszystkie zasady i przepisy i nic nie chroni go że jest policjantem na służbie w tym wypadku oprócz oczywiście solidarności policyjno -prokuratorskiej +rządzących +mediów.
-
W tym wypadku nie zauważyłem by chronili go rządzący, media także nie są po jego stronie.
Nie jestem przekonany, czy on złamał prawo. Mam na względzie również praktykę policyjną (czyli działania na granicy prawa).
Wydaje mi się, że wiele zależy od otrzymanych rozkazów i zidentyfikowanego (trafnie lub nie) stopnia zagrożenia (uzbrojony bandyta?).
A może masz rację - i on faktycznie drastycznie złamał procedury. Po prostu twierdzę, że za mało wiem na ten temat, by jednoznacznie wydać osąd.
Doświadczenie nauczyło mnie, że "prawda ekranu" to niekoniecznie fakty.

Kogoro Akechi
Stary 05.07.2012, 14:24   #9
czary2mary
Zamaskowany

A ja zauważyłem tyle jeszcze pamietam
1.WSIowe media nie widziały sprawy przez 2-3 dni dopóki nie zagotowało się w necie i nie dało się udawać dalej że NIC SIĘ NIE STAŁO
2.Policja twierdziła ustami rzecznika że nie wiedzą kim jest ten pobity chłopak i gdzie jest i co się z nim stało- a w tym samym czasie był aresztowany i postawiony pod sąd i skazany na podstawie tylko zeznać policjantów za napaść na policjantów-w analogicznych sprawach hitlerowskich bojówkarzy z Antify sądy zwróciły akty oskarżenia tłumacząc że to materiał za mały i niewiarygodny i potrzebne są zeznania światków cywilnych -filmy ,nagrania z kamer policji itp itd....
3 Mało tego przez pewien czas twierdzili że nie wiedzą czy to był policjant i czy był na służbie itp itd nikt go nagle nie znał w Policji..
4.Policjant zgłosił obrażenia ciała właśnie związku z napadem na NIEGO-nie zrobiono obdukcji -jak również nie zweryfikowano zwolnienia i stanu zdrowia .
I pewnie można by było pisać do rana co jak omijano prawo i przepisy w tej sprawie

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
Odpowiedz na post

Tagi
newsy, polityka - won!, wiadomości

Twoje uprawnienia: