![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#15076 |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Najlepszy obrazek jaki od długiego czasu widziałem na internecie..:
![]()
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#15077 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Widziałem kiedyś w Niemczech jak policjantka miarką sprawdzała każdy samochód, który stał podejrzanie głęboko w chodnik, tak też jest półtora metra, znając ich, to centymetrowej tolerancji nie przyjmowali.
A u nas o czym tu mówić, czy rower ma licznik, czy przekroczy prędkość, czy nie, to zawsze policja może delikwenta skasować za niedostosowanie prędkości do warunków i tyle na temat. ![]() A fotoradarów ma być jednak nie 300 a 400 (teraz 70), nasz rząd robi postępy! |
![]() |
![]() |
![]() |
#15078 |
Թ
Data rejestracji: 14.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kto wódki nie pije ten jest wywrotowcem!
Świadomie uszczuplającym dochody stacji bezideowcem! http://wiadomosci.onet.pl/kraj/nadch...wiadomosc.html To ja jeszcze dopowiem, że z automatów hazardowych taki ajent Heniek spod Grójca może wyciągnąć 10 - 50 tysięcy zł miesięcznie. Gdyby miał jeszcze bałagan z dziewczętami na pięterku... Benzyna po 1 zł! Albo darmo! Tusku droży cukru i benzynu! Kogoro, ja się Ciebie pytam po raz trzeci czy kiedykolwiek dawałeś nadzieję kobiecie? Ostatnio zmieniany przez pali : 24.07.2012 o godz. 12:09 |
![]() |
![]() |
![]() |
#15079 | |
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
-Ty byś zsiadł 4x pod rząd ? Co za problem podzielić zebrę o pas dla rowerów ? Mnie denerwują tak samo wysokie krawężniki, zatoczki i piach na bruku, podjazdy do domostw i drzewa na środku ścieżek - paranoja - weź tu jedź szosą po tym ![]() Ja nikomu nic nie utrudniam, nikogo nie straszę swoją jazdą, nie jadę czterdziechą między ludźmi, ale niech się odczepią od bocznych dróg na terenach zabudowanych bo nie będę 20km/h jeździć...
![]() |
![]() |
#15080 |
Jukebox Hero
Data rejestracji: 17.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja mam do najbliższej sciezki rowerowej pare ładnych kilometrów.
![]() Nie denerwuje mnie że mamy średniowiecze. Ok rozumiem nie ma pieniedzy. Ale dlaczego prawo wybiega do przodu tego już nie rozumiem ![]() Nie będę jeździć rowerem po ruchliwej ulicy gdzie auta gnają ponad 70tkę ![]() Na ulicę mam Rovera, to nie zabita dechami senna grecka wiocha, żebym niespiesznie jeździł rowerkiem po trasie i liczył na wyrozumiałość kierowców. Natomiast po chodnikach, choć nigdy nie słyszałem żeby rowerzysta zabił pieszego - nie wolno. Idiotyzm. Ostatnio zmieniany przez sobrus : 24.07.2012 o godz. 16:34 |
![]() |
![]() |
![]() |
#15081 | |
Forumator
Data rejestracji: 24.01.2005
Cytat:
Nie wyjadę z Tobą do Holandii czy Hiszpanii. Wolę panie.
![]() |
![]() |
#15082 | |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Żeby nie było - sam jeżdżę po chodniku (uważnie), a jazdę po drodze (oprócz osiedlowych) uważam generalnie za samobójstwo... (piszę to zarówno jako kierowca i rowerzysta)
![]() |
![]() |
#15083 | |
Jak ja uwielbiam, jak jakiemuś skretyniałemu "statyście" z GUSu się nudzi i wymyśla kolejne, pieprzone wskaźniki - żeby się pokazać, że niby coś robi i kapustę bierze nie tylko za odciskanie swojego grubego dupska w już rozpadającym się fotelu...
Jak ja kocham, jak kolejny napruty reportażyna, nie mając pojęcia o tym co robi kombinuje, jak napisać kolejną "sensację", by tytuł chwycił, by odsłon było dużo, a sfrustrowani internetowi hejterzy o umysłach tak małych jak penis Azjaty pisali komentarze, najlepiej w ilości "tysiące"... Bo wtedy mogę przeczytać, że jestem bogatszy od Brytyjczyka i żyje mi się lepiej nic niejednemu Niemcowi: Cytat:
I jeszcze szyderczy uśmiech powinien zagościć na mych ustach, gdy czytam wynaturzenia bolka, że 'warszafffka' jest najbogatsza, bo on w Pipidowie Dolnej haruje na mnie dwa razy - płacąc podatki i pracując na mnie, i że należy serdecznie 'nienawidzieć' całe te warszafffskie plemie. Powinien, ale k..wa nie zagościł, bo go nie zrozumiałem - ale cóż, będąc najbogatszym, nie muszę być od razu najmądrzejszym... Dobranoc Państwu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15084 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Pękacie, wszyscy i tak umrzemy.
![]() ![]() A prawdziwych ścieżek rowerowych, niekończących się co chwila, to się doczekamy, jak już balkoniki będziemy popychać. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15085 |
Pingwin specjalista.
Toś Ty chopie
![]() i zaraz za pasami znaku początku drogi - trzy razy na odcinku 300m. Jadąc tam nie widziałem jeszcze aby ktoś zsiadał... Wszystko zgodnie z "prawem", bo droga jest poszatkowana znakami końca i początku. Nie można by tak paseczka dla rowerów wydzielić ? To takie lekarstwo jak to: klik i z głowy, choćbyś sobie fele pokrzywił nikt Ci nie zapłaci. Oby było po czym !
![]() |
#15086 |
Թ
Kogoro,
ja się nigdy nie pytałem o twój stan cywilny i nic mnie on nie obchodzi. Ja się Ciebie pytam po raz czwarty: czy kiedykolwiek, być może w latach młodzieńczych, gestem, słowem lub uczynkiem zaprezentowałeś się niewieście w taki sposób, iż mogła sądzić, że masz co do niej poważne zamiary i oddała Ci swoje wiano - a twoje zamiary były właśnie młodzieńcze, bezecne, wyłącznie seksualistyczne acz całkowicie naturalne i nie żebym sądził, iż zasługujące na potępienie, bo któż z nas tak nie czynił? |
![]() |
![]() |
![]() |
#15087 | |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15088 |
Pingwin specjalista.
Racja, Warszawa to nic ciekawego, ot tylko stolicą to nazywają.
Bez tego przydomka to jak każde miasto by było...
![]() |
#15089 |
Թ
Te, Pyngwin...
Nie bądź za cwany, w UNRĘ odziany... |
![]() |
![]() |
![]() |
#15090 |
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
|
![]() |
![]() |
![]() |
Tagi |
newsy, polityka - won!, wiadomości |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Szukam Pracy | zick | Humor | 60 | 07.12.2024 16:57 |
Dobry i tani tusz-zamiennik dla HP (56) & wielofunkcyjne 1315, co o tym sądzicie? | matteo | Off topic | 35 | 31.08.2007 16:20 |
nie dziala nagrany plik | MrBiedrona | Napędy optyczne DVD | 17 | 22.10.2005 15:57 |
Przykład jak mozna zarobic na naiwnosci ludzi | Ice | Off topic | 7 | 03.10.2005 01:41 |
Dawno dawno temu za górami za lasami... | przemo_one | Off topic | 2 | 25.10.2003 01:52 |