![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#11 | ||
Użytkowniczka
Data rejestracji: 05.02.2010
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Ale po chodnikach rowerzyści też jeżdżą i mają na to przyzwolenie. Często też jeżdżą bardzo szybko i są zagrożeniem dla pieszych. Wiem, ze czasami nie mają innej możliwości, ale wtedy powinni uważać przede wszystkim oni. Irytuje cię, że ktoś nie stosuje się do przepisów wchodząc Ci na ścieżkę rowerową, ale też nie wszyscy rowerzyści zachowują te przepisy jadąc chodnikiem. Cytat:
A mój post był odpowiedzią na post Eda, w którym pisał o ostrzeganiu dzwonkiem pieszego idącego przed nim Chodziło mi głównie o ten ostrzegawczy sygnał dzwonka, który chodź jest OK, dla wielu starszych osób może być po prostu niesłyszalny (zresztą ***8211; czasem nie tylko starszych). Komuś się wydaje, że zasygnalizował swoją obecność za czyimiś plecami, a tymczasem idący nie ma o tej obecności zielonego pojęcia. Dobrze, że jeździsz jak człowiek, ale nie wszyscy tak jeżdża i nie wszyscy chodzą tak, jak powinni. ![]() ![]()
![]() |
Tagi |
newsy, polityka - won!, wiadomości |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Szukam Pracy | zick | Humor | 60 | 07.12.2024 16:57 |
Dobry i tani tusz-zamiennik dla HP (56) & wielofunkcyjne 1315, co o tym sądzicie? | matteo | Off topic | 35 | 31.08.2007 16:20 |
nie dziala nagrany plik | MrBiedrona | Napędy optyczne DVD | 17 | 22.10.2005 15:57 |
Przykład jak mozna zarobic na naiwnosci ludzi | Ice | Off topic | 7 | 03.10.2005 01:41 |
Dawno dawno temu za górami za lasami... | przemo_one | Off topic | 2 | 25.10.2003 01:52 |