![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#15556 |
Jukebox Hero
Data rejestracji: 17.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Opłata od gospodarstw najlepszym sposobem finansowania telewizji publicznej.
http://biznes.interia.pl/media/news/...a,1854990,5058 czytając artykuł doznałem olśnienia, to najlepszy sposób finansowania dosłownie wszystkiego, np : - autostrad - emerytur - służby zdrowia - informatyzacji wsi - nowym limuzyn dla rządu - nowych iPadów dla posłów - stadionów z dekoracją w postaci dachu - kolei - nowego domu dla kochanki brata znajomego siostry żony syna premiera ![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#15557 | |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Autostrada A2 jest o 30... metrów za krótka!
Cytat:
Gdzie są ci wyjce, co tak wyli za poprzedniego rządu, że świat się z nas śmieje, bo prezydent źle zrozumiał imię psa? No gdzie są? Te obecne pajace nie potrafią zrobić NIC jak trzeba, chyba, że ukręcić lody. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15558 | |
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Fajnie, to bydgoscy już powiedzieli co sądzą o tym zdarzeniu- wyrok bez rozprawy (takie rzeczy tylko u nas), powinien od razu przenieść sprawę gdzie indziej ze względu na bezwzględną stronniczość.
![]() |
![]() |
#15559 | |
Forumator
Data rejestracji: 24.01.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
GW za bardzo nie ufam, ale wygląda, że faktycznie facet jest ofiarą. Choć prawdopodobnie pomyłki. Pytanie tylko - czyjej? Policjantów, którzy naginali prawo? A może swojej? Identyfikacja policjantów jako rabusiów i próba ucieczki.
![]() |
![]() |
#15560 | |
Pingwin specjalista.
Cytat:
że jestem w bezpiecznym miejscu, a nie przy lesie w czarnej... Po cywilu to czego oni się spodziewają- zaufania do munduru, którego brak? Odezwał się do niego jak najgorszej klasy dres to zareagował instynktownie. Koguta każdy może sobie postawić na dach i co? Życzę mu aby wygrał, a tym "cywilom" sromotnej kary, najlepiej więzienia bo nawet strzelać nie potrafią - co by było gdyby dostał w głowę? Upozorowaliby?
![]() |
![]() |
#15561 |
Odnowiony Cyfrowo
Data rejestracji: 23.05.2006
Bo to pewnie takie 'psy tropiace' jakich sie w Chorzowie widuje w nocy, głownie pod budka z hamburgierami otwarta 24h
ale w parkach,osiedlach i ogolnych zadupiach gdzie można w ryj dostać to ich nie ma facet [poszkodowany] powinien mieć możliwość wyboru gdzie śledztwo ma być przeprowadzone bo chyba nikt nie wierzy że prokuratura bedzie po jego stronie niech się cieszą że to nie taki hamerykanski Korben Dallas bo by sie inaczej skończyło ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15562 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Jak widzę samochody z "cywilnymi" psami, co jeżdżą po Warszawie, to ich rozpoznaję bezbłędnie, mają coś takiego w sobie, drogówka jeździ w jakichś ciemnych bluzach, przed wyjściem czapkę kolo zakłada i pokazuje legitymację, a zupełnie "cywilni" wyciągają blachę i legitymację też wyciąga, może to też o niczym nie świadczyć, ale to miasto, pełno kamer. Gość miał prawo spanikować, ale żeby strzelać do niego od razu? Za dużo sterydów biorą?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15563 | |
Forumator
Cytat:
Nawet w artykule masz słowo przeciwko słowu. Jeżeli to, co przekazuje policjant w tym tekście jest prawdą, to nie można mieć pretensji do funkcjonariuszy. Jeżeli poszkodowany mówi prawdę, to niech idzie do sądu i mam nadzieję, że otrzyma wysokie odszkodowanie. Ten artykuł jest dobrym przykładem upadku dziennikarstwa w Polsce - o czym również wspominał Max Kolonko w wywiadzie dla onetu. Przecież jeżeli poszkodowany ma rację, to dziennikarz znalazł się w posiadaniu świetnego tematu. 1. Ile w Polsce jest obław policyjnych na samochody? 2. Jak w takich wypadkach zatrzymywane są przypadkowe osoby? 3. Jak często te przypadkowe osoby zachowują się "dziwnie" ?(próba ucieczki, etc.) 4. Czy w policjanci przechodzą jakieś szkolenie w związku z pkt.3? 5. Ile obław kończy się sukcesem? 6. W ilu obławach przestępcy strzelają do policji (a także są uzbrojeni)? 7. Porównanie przepisów polski do zagranicznych? 8. Porównanie skuteczności polskiej policji do zagranicznej. 9. Czy MSWiA pracuje nad nowymi przepisami? Odpowiedzi min. na takie pytania powinniśmy oczekiwać, w przypadku jeżeli poszkodowany ma rację. Przecież chodzi o nasze bezpieczeństwo. Każdy z nas może nagle znaleźć się w obszarze, na którym policja przeprowadza jakąś akcję. Niestety wymóg "wierszówki" to w rezultacie łzawa historyjka, o której za trzy dni nie będziemy pamiętać, a dziennikarz zajmie się pisklętami zjedzonymi przez okrutnego kocura.
![]() |
![]() |
#15564 |
Pingwin specjalista.
Swoje zdanie mam, skrót G.W. już kiedyś rozwinąłem, Paliemu się nie podobało.
Jak przedstawili tak komentuję. Zdjęć nie sfabrykowali, dziury widać. Bardziej jestem skłonny uwierzyć temu wojskowemu niż dwóm policjantom, bo ci zawsze się wykręcają (ich dwóch a Ty świadka nie masz)- z życia wzięte.
![]() |
#15565 |
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
Ja tam GW czasem przeczytam (prenumeraty nie mam, ale codzienne wydanie czasem na iPadzie kupie), bo jak mam w kontropozycji te bande pseudopatriotow wiejacych rasowa sloma z butow i zasciankiem, to wyboru duzego nie ma...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15566 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Maks, z tego co wiem, to nie masz kłopotów z myśleniem, to co to jest?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15567 | ||
Forumator
Cytat:
Cytat:
![]() |
![]() |
#15568 |
twardziel
Data rejestracji: 25.10.2012
![]() |
przeczytałem ten artykuł i dosłownie padłem!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15569 |
Pingwin specjalista.
Robisz to samo.
![]() |
#15570 | |
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Tagi |
newsy, polityka - won!, wiadomości |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Szukam Pracy | zick | Humor | 60 | 07.12.2024 16:57 |
Dobry i tani tusz-zamiennik dla HP (56) & wielofunkcyjne 1315, co o tym sądzicie? | matteo | Off topic | 35 | 31.08.2007 16:20 |
nie dziala nagrany plik | MrBiedrona | Napędy optyczne DVD | 17 | 22.10.2005 15:57 |
Przykład jak mozna zarobic na naiwnosci ludzi | Ice | Off topic | 7 | 03.10.2005 01:41 |
Dawno dawno temu za górami za lasami... | przemo_one | Off topic | 2 | 25.10.2003 01:52 |