Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 02.11.2012, 10:24   #1
Prezesik
Człekokształtny

Data rejestracji: 27.12.2004
Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>

Ojej, nie wiem co powiedzieć...

Jestem zaszczycony.
Zupełnie się nie spodziewałem i nie mam przygotowanego żadnego przemówienia...

Na początku chciałem podziękować wszystkim, którzy we mnie wierzyli:
- rodzicom - za to, że mnie zrobili - bez tego nie mógłbym wziąć udziału w konkursie;
- moim trenerom - wszystkim byłym i obecnym premierom za rozwój naszego wspaniałego kraju, jak również prezesom NBP - dzielnym strażnikom trzymającym inflację w ryzach;
- no i przede wszystkim mojej ukochanej narzeczonej, która zawsze mnie wspiera i dba o to bym często aktualizował dane dotyczące cen w wielu sklepach.
Bez Was nie byłoby to możliwe.

Ten sukces dedykuję wszystkim głodującym na całej Ziemi.
A moim największym marzeniem jest by zapanował pokój na świecie.

Cytat:
Napisany przez Zetoxa Podgląd Wiadomości
nie podziękowałeś Akademii
Racja. Dziękuję również Akademii (dzisiaj Uniwersytet) Ekonomicznej w Poznaniu za wspaniałe 5 lat spędzonych wspólnie oraz za to, że nauczyli mnie tam co to jest inflacja.

Ostatnio zmieniany przez Prezesik : 02.11.2012 o godz. 10:36
Prezesik jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 02.11.2012, 10:28   #2
Zetoxa
liniejący leming
Zlotowicz

Data rejestracji: 20.12.2001
Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
nie podziękowałeś Akademii
Stary 02.11.2012, 10:55   #3
pali
Թ

Data rejestracji: 14.02.2003
pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
apropos inflacji, niby zawsze wiedziałem co to jest, ale dopiero gdy wyobraziłem sobie realne istnienie deflacyjnego BitCoin, jako jedynej waluty,
to w pełni pokochałem takie "negatywne" procesy jak dodruk pieniądza i polityka socjalna I chyba po raz pierwszy tak naprawdę je zrozumiałem.

Spróbujcie to sobie wyobrazić, polecam.
pali jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 05.11.2012, 23:38   #4
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Prezesik Podgląd Wiadomości
Racja. Dziękuję również Akademii (dzisiaj Uniwersytet) Ekonomicznej w Poznaniu za wspaniałe 5 lat spędzonych wspólnie oraz za to, że nauczyli mnie tam co to jest inflacja.
Mnie życie uczy. Mam słoik, jeszcze z czasów studenckich, gdzie swojego czasu wrzucałem wszystko poniżej złotówki, co znalazło się w moim portfelu ("niestety nie mam" do dziś mam opanowane do perfekcji). Raz tylko dołożyliśmy coś stamtąd do pizzy, a tak sobie stoi. Niestety, żaden bank nie chce oprocentować mi słoika, póki go do nich nie zaniosę, w związku z czym jego wartość nominalna od kilku lat jest niezmienna, podczas gdy bezwzględna leci na łeb na szyję. Obawiam się, że te sto kilka złotych już za kilkanaście - kilkadziesiąt lat mogą zrównać się wartością z ceną metalu, z którego są zrobione, o ile nie naczynia, w którym się znajdują...

Cytat:
Napisany przez pali Podgląd Wiadomości
apropos inflacji, niby zawsze wiedziałem co to jest, ale dopiero gdy wyobraziłem sobie realne istnienie deflacyjnego BitCoin, jako jedynej waluty,
to w pełni pokochałem takie "negatywne" procesy jak dodruk pieniądza i polityka socjalna I chyba po raz pierwszy tak naprawdę je zrozumiałem.

Spróbujcie to sobie wyobrazić, polecam.
BitCoin to ciekawe zagadnienie teoretyczne. Czemu teoretyczne, to chyba nie ulega większym wątpliwościom - wystarczy właśnie wyobrazić sobie taką próbę (cesji rynków walutowych na ten model) o jakiej, Pali, piszesz

Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 07.11.2012, 07:19   #5
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Polski wymiar sprawiedliwości przechodzi sam siebie

Komenda Powiatowa Policji w Sierpcu (Mazowieckie) umorzyła sprawę wykroczenia drogowego europosła Jarosława Wałęsy (PO), który 2 września 2011 r. uległ wypadkowi motocyklowemu w miejscowości Stropkowo (Mazowieckie). Powodem umorzenia jest przedawnienie. Zaś drugiemu uczestnikowi wypadku - kierowcy Toyoty, grozi do 8 lat pozbawienia wolności.
Od maja przed sierpeckim Sądem Rejonowym toczy się proces kierowcy toyoty, który odpowiada za nieumyślne spowodowanie wypadku J. Wałęsy. Tadeusz M. jest oskarżony o to, że wyjeżdżając na drogę zza stojącej na poboczu ciężarówki nie ustąpił pierwszeństwa motocyklowi kierowanemu przez J. Wałęsę, co doprowadziło do zderzenia obu pojazdów. W wyniku wypadku J. Wałęsa doznał poważnych obrażeń ciała.

Tadeusz M., któremu grozi od 6 miesięcy do 8 lat pozbawienia wolności, nie przyznaje się do winy. Jarosław Wałęsa, który podczas pierwszej rozprawy zeznał, że nie pamięta wypadku, domaga się od oskarżonego zadośćuczynienia w wysokości 100 tys. zł.

http://fakty.interia.pl/polska/news/...lesy,1842726,3

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 07.11.2012, 11:00   #6
Pierwszy
Guru

Data rejestracji: 26.09.2002
Pierwszy jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>Pierwszy jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez czary2mary Podgląd Wiadomości
Polski wymiar sprawiedliwości przechodzi sam siebie

Komenda Powiatowa Policji w Sierpcu (Mazowieckie) umorzyła sprawę wykroczenia drogowego europosła Jarosława Wałęsy (PO), który 2 września 2011 r. uległ wypadkowi motocyklowemu (...)
Najlepsze jest to, że we wrześniu parlament eu zdjął immunitet z Jarosława W. na wniosek prokuratury, by ta mogła go ukarać... no i ukarali
Stary 07.11.2012, 11:12   #7
Zetoxa
liniejący leming
Zlotowicz

Data rejestracji: 20.12.2001
Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
ale za co mieli go karać,
jechał prawidłowo, prawym pasem, szybko,
a z podporządkowanej się gościu spieszyło,
no to pójdzie siedzieć

Tagi
newsy, polityka - won!, wiadomości

Twoje uprawnienia: