![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16156 | |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jak się lemingom mówi, że jest dobrze:
Tytuł na głównej: Polska uczelnia wśród najlepszych na świecie Cytat:
![]() Ciekawe ile jest uczelni wyższych na świecie? 500? I reszta naszych się w 400 nie zmieściła, ale jest dobrze. ![]() http://fakty.interia.pl/polska/news-...ca,nId,1036948 |
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#16157 |
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A myslenie podobno nie boli.
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
![]() |
![]() |
![]() |
#16158 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 17.05.2013
![]() |
No ja jestem lemingiem i skończyłem (bez magisterióm!) UW i to nawet x2, a jakby policzyć nieukończone całkiem to ho ho.
No to co ja jezdem? Leming czy pisior? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16160 | |
PODWÓJNY DZIADEK
Zlotowicz
Data rejestracji: 26.06.2004
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#16161 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16162 |
Stały bywalec ;)
![]() |
No nie jestem jak Oluś bo ja nie kłamię a oprócz tego i przede wszystkim jestem absolwentem szkoły specjalnej dla dzieci specjalnej troski gdzie wszystko nam powtarzali po trzy razy i stąd ja też wszystko gdy do kogoś mówię powtarzam po trzy razy co mi ciągle po trzy razy wypominają ci do których nie trzeba mówić po trzy razy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16163 | |
Pa rampamer
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 24.10.2006
Cytat:
Ten ranking nie odzwierciedla tylko poziomu nauczania, pod uwagę brana jest masa innych czynników, od wyposażenia (laboratoria, infrastruktura), przez osiągnięcia studentów, po liczbę prowadzonych badań i ilość zdobywanych tak przez żaków jak i wykładowców nagród. Co ważne, w przypadku większości kryteriów spełnienie ich wymaga sporych inwestycji. Zresztą pieniądz w czystej postaci też jest brany pod uwagę - i posiadane fundusze i stopień absorpcji środków. Budżety uczelni na pierwszych miejscach są po prostu zatrważające. Pierwsze trzy z Ligi Bluszczowej dysponują majątkiem po ponad 10 mld $ każda. W każdym z tych trzech majątek per studenta to ponad milion baksów. Ale masz Ed rację - nieważne, co jest brane pod uwagę, ważne że my tego nie mamy. Możemy kształcić ultramądrych ludzi, ale choćby zaprojektowali oni reaktor do zimnej fuzji, wehikuł czasu, albo kopiarkę do bananów, jeśli nie będą w stanie wdrożyć swojego pomysłu to nie przyniesie on im żadnych korzyści. A dzisiaj liczy się (i stety i niestety) wartość komercyjna wiedzy. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16164 |
Stały bywalec ;)
![]() |
Przecież Edi jest zwolennikiem partii, która chce podporządkować naukę ideologii.
Eda serdeczny przyjaciel, wzór i autorytet, jednocześnie przedstawiciel handlowy tejże partii na forum - ogłasza, że socjaliści polscy to pedofile i zoofile. Naukowcy z ramienia tejże partii ogłaszają, że skoro wynik eksperymentu jest niezgodny z oczekiwaniami politycznymi, to z rzeczywistością jest coś nie tak. Więc co Ty Jarson pieprzysz, pardon pour expreszion. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16165 |
Pa rampamer
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 24.10.2006
Hmm. Dwaj bracia (znajomi skądinąd), którzy w połowie studiów otrzymują oferty pracy w zagranicznych firmach po ukończeniu. Jeden jedzie do UK, drugi do Francji. Ten z Francji napisał ostatnio książkę o Google na zlecenie Google i jedno co musi zrobić to zdecydować teraz, czy chce dla Google pracować i jechać do USA, czy nie chce bo to daleko i już się nie da na weekend na wschód do rodziców przylecieć.
Takich przypadków jest na pęczki, choćby w moim bliskim otoczeniu. Ed jest zwolennikiem partii, która chce podporządkować naukę ideologii. A obecnie nauka jest podporządkowana ekonomii. No i mamy całe spektrum, dwie skrajności, obie nie za dobre. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16166 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Tak, tak, ideologii faszystowskiej, wszystko na temat.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16167 |
Stały bywalec ;)
![]() |
Tylko, że ta ideologia Jarsonu prowadzi do Auschwitz.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16168 |
Odnowiony Cyfrowo
Data rejestracji: 23.05.2006
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16169 |
Stały bywalec ;)
![]() |
Zawsze byli i będą, a metoda na nich jest jedna: policyjna pała. Dla ich własnego dobra, bo establiszment zawsze sobie poradzi.
To są zresztą ci sami ludzie, to się przenosi pokoleniami. Natomiast wśród establiszmentu przyczyną nieszczęść są pederaści, których nigdy nie wolno dopuszczać do władzy, bo to są popaprańcy. Nawet Imperium Rzymskie załatwili. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16170 |
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja bym Ałszwic zburzyl bo jaro gotow jeszcze tam komory gazowe odpalic i zsylki robic jak sie ktos z nim nie zgadza
;-)))
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
![]() |
![]() |
![]() |
Tagi |
newsy, polityka - won!, wiadomości |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Szukam Pracy | zick | Humor | 60 | 07.12.2024 16:57 |
Dobry i tani tusz-zamiennik dla HP (56) & wielofunkcyjne 1315, co o tym sądzicie? | matteo | Off topic | 35 | 31.08.2007 16:20 |
nie dziala nagrany plik | MrBiedrona | Napędy optyczne DVD | 17 | 22.10.2005 15:57 |
Przykład jak mozna zarobic na naiwnosci ludzi | Ice | Off topic | 7 | 03.10.2005 01:41 |
Dawno dawno temu za górami za lasami... | przemo_one | Off topic | 2 | 25.10.2003 01:52 |