![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 | |||
Pa rampamer
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 24.10.2006
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | ||
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Radki są ponoć lepsze od Geforcow ale oba i tak są cienkie- taki dedyk z allegro na usb wyciągnie więcej niż ten Radeon (i równie szybko zostanie oldgenem). Tematem interesowałem się ze dwa dni więc troszkę poczytałem. Cytat:
PS Domowy komputer nie ma 3x GPU, więc wybacz, że wliczam to w koszta, bo to dla mnie nie jest normalny konfig. Ogólnie temat traktuję jako ciekawostkę, wszystko co jest po BTC to odgrzewanie kotleta wg mnie. Możemy równie dobrze na cdrinfo postawić monetę BurningCoin - BNC. Logo okrągłe już mamy. PS2 Zastanawiam się również, czy ta waluta nie ma jakiegoś ukrytego wyższego celu poza "majątkowym", jakieś tajne eksperymenty czy ki pieron? No bo rzecz biorąc wyrosło coś na polu z niczego i zostało popularne... i nagle stało się wymienialne na dobra materialne. Jak dla mnie to coś tu śmierdzi.
amiga500site Ostatnio zmieniany przez Patrix : 26.12.2013 o godz. 02:35 |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Pa rampamer
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 24.10.2006
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
I jest tak jak napisał M@X - ludzie kupują sprzęty po kilka k zł żeby kopać i te maszyny potem pobierają energię tylko po to, żeby zamienić ją na wirtualną walutę (której kursu nikt nie może przewidzieć, bo nie jest on solidnie posadowiony w niczym). A ponadto grube tysiące komputerów domowych zużywa po nocach energię, bo ich właściciele mają nadzieję, że nachapią się bitkojnów że ho-ho. Idea BC nie wydaje mi się zła, ale takie rozwiązanie autoryzacji transakcji wydaje mi się kompletnie bezsensowne - szczególnie że istnieją inne, nie gorsze.
![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez Jarson : 28.12.2013 o godz. 17:56 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Tagi |
newsy, polityka - won!, wiadomości |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Szukam Pracy | zick | Humor | 60 | 07.12.2024 16:57 |
Dobry i tani tusz-zamiennik dla HP (56) & wielofunkcyjne 1315, co o tym sądzicie? | matteo | Off topic | 35 | 31.08.2007 16:20 |
nie dziala nagrany plik | MrBiedrona | Napędy optyczne DVD | 17 | 22.10.2005 15:57 |
Przykład jak mozna zarobic na naiwnosci ludzi | Ice | Off topic | 7 | 03.10.2005 01:41 |
Dawno dawno temu za górami za lasami... | przemo_one | Off topic | 2 | 25.10.2003 01:52 |