![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#856 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a tak tylko pisz***281; co mi do g***322;owy si***281; przypomni
![]() a tu nowy temat, kt***243;ry mnie przera***380;a troch***281; - ju***380; nie wystarczy odmy***263; panny z tapety (pomijaj***261;c fakt, ***380;e s***261; makija***380;e permanentne) aby sprawdzi***263; jak wygl***261;da ![]() ***8222;Masz pi***281;kne usta! Z supermarketu?***8221; Ameryka***324;skie centra handlowe kusz***261; coraz bardziej kompleksow***261; ofert***261;. Mo***380;na pobiega***263; po sklepach, i***347;***263; do restauracji, do kina i z dzie***263;mi na lodowisko, a przy okazji ***8211; wyg***322;adzi***263; sobie zmarszczki w gabinecie chirurgicznym. I to bez m***281;cz***261;cej wizyty w przychodni lub szpitalu. http://uroda.onet.pl/1369278,2043,19...z_i_cialo.html |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#857 | |
Forumator
Data rejestracji: 24.01.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Ed daj spokój. "Antypisizm" to już chyba schorzenie psychiczne. Ot, taki przykład z ostatnich dni. Jak to ładnie się niektóre media rozpisały (rozmówiły) o tym, że prezydent obraził, na konferenci prasowej w Londynie, Polaków pracujących w GB. Ciekawe jak bardzo trzeba być zaślepionym, żeby nie obśmiać gazet (mediów), które takie wnioski wyciągają. Wystarczyło włączyć radio lub TV i samemu posłuchać(obejrzeć) ową konferencję. Inna sprawa to taka, że nasi wspaniali dziennikarze musieli się dowiedzieć z Daily Mail, że L Kaczyński kogokolwiek uraził, bo sami oglądając wyjazd głowy państwa na Wyspy na to nie wpadli. Jak to świadczy o fachowości? Pozdrawiam |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#858 |
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
@adach
poprosilem cie kiedys o wypisanie faktow, ktore obalilem a pozniej z dyskusji zniknales bronisz pisu i w sumie nie wiem dlaczego, oni sami rzucaja same slowa nie poparte ZADNYMI dowodami ze maleje bezrobocie np tylko mowia, ze to ich zasluga, no ok ale moze by tak podac jakies dowody w postaci liczb? jakich to chyba kazdy wie ale wtedy "oboz kurduplow" obrzuca cie blotem gdy ich o to spytasz
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
![]() |
![]() |
![]() |
#859 |
..:: Ju-Jitsu ::..
Data rejestracji: 06.11.2004
![]() ![]() |
Nie zmniejszy***322;o si***281; bezrobocie tylko w teorii. Mn***243;stwo ludzi wyjecha***322;o przez co zmniejszy***322;a si***281; ilo***347;***263; tych karteczek w urz***281;dach. PiS przyczyni***322; si***281; do spadku bezrobocia
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#860 |
Ismail Delivered
Data rejestracji: 29.08.2003
A Samoobrona jakie ma fajne reklamy w telewizji
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#861 | |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
Cytat:
otwarcie rynk***243;w pracy to oczywi***347;cie druga sprawa. i nagle przysz***322;o zdziwienie - PiS wygra***322; wybory - szok i zgrzytanie z***281;bami - mo***380;na straci***263; przez tyle lat wypracowan***261; pozycje do brania w ***322;ap***281; - koszmar - i st***261;d ten j***281;k - a echo powtarza... Ostatnio zmieniany przez ed hunter : 10.11.2006 o godz. 11:57 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#862 | |
Człekokształtny
Data rejestracji: 27.12.2004
Cytat:
PiS=PO=AWS=UW=PD=SLD=SDPl=PSL a t***261; insynuacj***261; o ***322;ap***243;wkach obra***380;asz w tej chwili miliony Polak***243;w
![]() |
![]() |
#863 |
Człekokształtny
Data rejestracji: 27.12.2004
![]() |
#864 | |||
Forumator
Cytat:
Dlatego, że głosowałem na tę partię w tej i poprzedniej kadencji, a spełnia ona moje oczekiwania. Nie jest idealna, jak każda partia. Stworzyła całkiem dobry rząd i realizuje cele za którymi głosowałem. Oczywiście nie wszystkie, a i od czasu do czasu pojawiają się różne rysy. Dobrym przykładem jest tutaj odnowa moralna państwa. To Pisowi wychodzi najlepiej, choć np. nie zrealizuje hasła zakazu startowania w wyborach parlamentarnych osobom z wyrokami. Z przykrością muszę to jednak im wybaczyć. To jest jeden z kosztów i jedna z wad demokracji - kompromis z koalicjantami. Oczywiście są i sprawy, które mnie wyborcę PiSu niemile zaskakują, jak np. zwiększenie w przyszłorocznym budżecie (projekt) nakładów na kancelarię prezydenta. Oczywiście poczekam na wyjaśnienia... Niemniej jedna rysa, no dobrze jest ich więcej, nie skreśla jeszcze żadnej partii. Cytat:
Czy znasz jakiekolwiek państwo w którym partia rządząca nie przypisuje sobie zasług swoich poprzedników? Normalna kolej rzeczy. Następcy PiSu też przywłaszczą sobie zasługi do nich nienależne. Oczywiście zasługi PiSu są w tym bardzo nikłe i co z tego? Cytat:
Sam zresztą pogardliwie stwierdzasz "obóz kurduplów", więc może to Ty prowokujesz takie reakcje. Pozdrawiam |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#865 |
Zdezorientowany
Zlotowicz
Data rejestracji: 08.05.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#866 | ||||
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
to forum akceptuje rowniez dlugie wypowiedzi Cytat:
rowniez radek sikorski nie jest zly, zachowuje sie jakby byl poza podzialem, rozmawia ze wszystkimi bez wyjatkow, moze tylko na pokaz, kto go tam wie imho ten rzad nie ma plany i sposobu na rzadzenie poza populizmem czyli obrzucaniem kazdego blotem i wyzywanie wszystkich o komuchow,tw i innych podobnych. mowia, ze robia cos zeby bylo lepiej ale gdzie ja sie pytam, bo nie przez ustawy i przepisy gdzie jest tanie panstwo ja sie niegrzecznie pytam?wydatki wzrosly zamist zmalec, komisje beda kosztowac 300mln a na rozwoj nauki 30 lub 40 (a moze 60?), cba 120 mln zl itd - nie byloby w tym nic zlego gdyby powiedzieli, ze chcieli ale nie wyszlo, ale oni twerdza, ze to tanie panstwo jest - ciekawy jestem gdzie bo nie u nas Cytat:
oni sa gorsi niz poprzednicy, robia pakt z lpr i sa, ktory sie rozpada i juz pis straszy so za weksle, potem jest koailicja i nie pamietaja juz o czym mowili, nastepuje zerwanie koalicji i znow wracaja weksle,padaja inwektywy z obu stron i nagle znowu jest "cacy" i znowu nie pamietamy "nigdy wiecej z takimi ludzmi jak a. lepper" tyle sa warte slowa pis'u i ich dowodcow do swoich szeregow tez przyjmuja ludzi karanych, startuja z ich list Cytat:
pewnie, ze kazdy chce sobie przypisac zaslugi nie swoje ale inni jesli sie im to powie, nie zaczynaja robic ustandaryzowanej juz zagrywki pis'u - wyzywanie od ...... to juz wszyscy niestety znamy patrzac na swoje 190 (bez 2cm) moge ich tak nazwac - co nie zmienia faktu, ze pis'owi wychodzi tylko rzucanie blotem, w wiekszosci przypadkow na oslep
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM Ostatnio zmieniany przez demek : 10.11.2006 o godz. 17:05 |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#867 |
Guru
Data rejestracji: 13.02.2003
![]() ![]() |
Taa... I taką fajną muzyczkę dołączyła do tego
![]()
![]() |
![]() |
#868 |
Wiszę sobie ...
Data rejestracji: 16.10.2004
![]() ![]() ![]() |
Jako ze nie ogladam ty moze wiecie gdzie to znajde
![]()
DVD-RW SAMSUNG 182-M BLACK OEM ![]() MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM "One World, One Web, One Program" Microsoft slogan "Ein Volk, Ein Reich, Ein Führer" Adolf Hitler |
![]() |
![]() |
![]() |
#869 |
Guru
Data rejestracji: 13.02.2003
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#870 | ||||||
Forumator
Cytat:
Już wcześniej pisałem i jeszcze parę słow będzie poniżej. Cytat:
Czyżbyś stwierdzał, że nie wniósł żadnej ustawy, nie podpisał żadnego rozporzadzenia? Cytat:
Nie mieszał bym w to CBA, bo ono jak zacznie działać to zarobi na siebie. Poza tym jest dobrym pomysłem na walkę z korupcją, a wszystko kosztuje. Cytat:
Pewnie znajdziesz jakiś. Odnowa moralna to m.in.: - likwidacja WSI i powołanie CBA - przekształcenia w prawie karnym - walka z korupcją w PZPNie i Ministerstwie Finansów - stop pijakom - posłom Wymieniać można by więcej. NIe miej pretensji, że politycy PiSu zachowują się jak politycy. Co to znaczy, że wchodzi w koalicję z SO i LPRem. Czy to nielegalne partie? Czy można było stworzyć inną większość. Też nie jestem zadowolony z koalicji z SO, ale innego wyjścia nie ma. Cytat:
Cytat:
![]() Kraluk na Twoje pytanie odpowiedź jest powyżej. Pozdrawiam PS. Na dzisiaj to chyba mój ostatni post. |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
Tagi |
newsy, polityka - won!, wiadomości |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Szukam Pracy | zick | Humor | 60 | 07.12.2024 16:57 |
Dobry i tani tusz-zamiennik dla HP (56) & wielofunkcyjne 1315, co o tym sądzicie? | matteo | Off topic | 35 | 31.08.2007 16:20 |
nie dziala nagrany plik | MrBiedrona | Napędy optyczne DVD | 17 | 22.10.2005 15:57 |
Przykład jak mozna zarobic na naiwnosci ludzi | Ice | Off topic | 7 | 03.10.2005 01:41 |
Dawno dawno temu za górami za lasami... | przemo_one | Off topic | 2 | 25.10.2003 01:52 |