![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
lołn łulf
Data rejestracji: 15.07.2005
![]() ![]() ![]() |
ed hunter - mowile ze pis sobie dobrze radzil w stolicy przez 4 lata o ile dobrze pamietam. To nie zdazyli wykupic gruntow itd? To wina PO ? No skoro oni rzadzili to chyba ich wina.
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Cytat:
apolitycznie - czekam na skończenie skrzyżowania Osrtobramska/Marsa/Płowiecka, ale już w tej chwili jazda z Mokotowa do Wawra poza godzinami korków to chwila. koszmar z wydostaniem się/powrotem w godzinach szczytu do mojej dzielnicy trwa od początku lat 90. tak to 'skrzyżowanie' będzie wyglądać skończone. ![]() ![]() ![]() ![]() o! poszerzony nowy odcinek Wału Miedzeszyńskieg - jeszcze jedna wina PiSu mi się przypomniała ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
.::MaNNErS:SuCk::.
Data rejestracji: 25.02.2004
![]() ![]() ![]() ![]() |
eddy ty w pis'sie roznosisz ulotki czy rodzine masz w samorzdzie
bo coraz bardziej mi to wyglada na ptasia grype adach@ to co mialo miejsce w izbie lordow nie jest mi znane ... ale wystarczy mi zachowanie tuska kiedy udowodniono gilowskiej nepotyzm <- noga dupa brama a policja i tak zarabia wiecej na bramkach w kubach nawet po podwyzce ![]() a ich coraz mniej i tak bedzie bo jak nie wyjada wczesniej to pojda po 15 latach na wczesniejsza emeryture ktora daje im wieksze mozliwosci niz praca w policji
![]() |
#4 | |||
Forumator
Data rejestracji: 24.01.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ile to ciekawych rzeczy idzie w necie znaleźć o różnych obyczajach polityków na świecie.
Cytat:
Nepotyzm na tym szczeblu to jeden z najmniejszych grzechów jakie polityk może popełnić. Jaka powinna być za to kara? Może faktycznie śmierć polityczna. Czy tak jednak jest na świecie i w Polsce? Co byś zatem powiedział na Piskorskiego? W Poznaniu na Grobelnego? Jaka ich uczynki porównać do Gilowskiej? Przypomnę, że Gilowską nie ścigała prokuratura, nie uwzięły się na nią media, ani przyciwnicy polityczni PO. Tusk, który mówił do niej "siostro", powinien pogrozić jej palcem, nakazać rozwiązać sprawę, wpłacić 20 000 PLN na organizację charytatywną, dać naganę partyjną i sprawę zamknąć. To była tylko wewnątrz partyjna rozgrywka. Cytat:
Znowu wrócę do "czarodziejskiej różdżki", PiS jej nie ma!!! Cytat:
Niektórzy twierdzą, że linux "odpala" się nieco dłużej niż winda. Ja jednak twierdzę inaczej. Mieszkam na 7 piętrze, do piwnicy mam kawał drogi, a dodatkowo czasem winda nie działa. ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zarejestrowany dla jaj
Data rejestracji: 25.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#6 |
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Guru
Data rejestracji: 13.02.2003
![]() ![]() |
Cytat:
![]() ![]() Tego nie trzeba komentowa***263; ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
.::MaNNErS:SuCk::.
Data rejestracji: 25.02.2004
![]() ![]() ![]() ![]() |
przeinaczasz fakty
![]() to gilowska do niego wolala podczas konwencji wyborczej po 'donald, bracie!'
![]() |
#9 |
Forumator
Data rejestracji: 24.01.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
Cytat:
A projekt skrzyzowania wyglada rzeczywiscie ladnie, tylko teraz Grochowska sie jezdzi 3x gorzej niz poprzednio ![]() PS. Jakby postawic kilka pociagow to by wygladalo jak jakis wezel kolejowy ![]() Ostatnio zmieniany przez pawelblu : 14.11.2006 o godz. 22:29 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Tagi |
newsy, polityka - won!, wiadomości |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Szukam Pracy | zick | Humor | 60 | 07.12.2024 16:57 |
Dobry i tani tusz-zamiennik dla HP (56) & wielofunkcyjne 1315, co o tym sądzicie? | matteo | Off topic | 35 | 31.08.2007 16:20 |
nie dziala nagrany plik | MrBiedrona | Napędy optyczne DVD | 17 | 22.10.2005 15:57 |
Przykład jak mozna zarobic na naiwnosci ludzi | Ice | Off topic | 7 | 03.10.2005 01:41 |
Dawno dawno temu za górami za lasami... | przemo_one | Off topic | 2 | 25.10.2003 01:52 |