![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#11 | ||
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Być może, ale.. coś w tym jest
![]() Nie sposób nie zauważyć, że u nas naprawdę po deszczu (zresztą nie tylko) samochody nadają się tylko do myjni.. To, co prawda widziałem na filmach, ale często powtarza się coś takiego, że dzień zaczyna się od zamiatania ulicy, polewaczek itp. Nie wiem, czy tak jest naprawdę, ale podejrzewam, że może być, bo rzeczywiście ulice na zachodzie, w Anglii czy w Ameryce są (oczywiście zapewne nie wszędzie) czyste. A u nas niestety kurzu miejscami jest po kostki, a polewaczki to nie widziałem od dobrych kilku lat (no nie, przepraszam.. widziałem ze dwa miesiące temu, w.. deszczu ![]() (aha - kto pierwszy przyczepi się, że znowu krytykuję Polskę ![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
Tagi |
newsy, polityka - won!, wiadomości |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Szukam Pracy | zick | Humor | 60 | 07.12.2024 16:57 |
Dobry i tani tusz-zamiennik dla HP (56) & wielofunkcyjne 1315, co o tym sądzicie? | matteo | Off topic | 35 | 31.08.2007 16:20 |
nie dziala nagrany plik | MrBiedrona | Napędy optyczne DVD | 17 | 22.10.2005 15:57 |
Przykład jak mozna zarobic na naiwnosci ludzi | Ice | Off topic | 7 | 03.10.2005 01:41 |
Dawno dawno temu za górami za lasami... | przemo_one | Off topic | 2 | 25.10.2003 01:52 |