Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 17.12.2006, 12:56   #1186
pops
Zdezorientowany
Zlotowicz

Data rejestracji: 08.05.2005
pops jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>pops jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>pops jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>pops jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>pops jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>pops jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>pops jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez adach Podgląd Wiadomości
Rozumiem, że nie jest prostakiem ten kto daży uwielbieniem dzinnikarzy TVN?
Ja również nie lubię znacznej ilości dziennikarzy TVN oraz np. GW.
To pewnie jestem prostak (to za TVN) i cham (to za GW).

Na szczęście dużo na tym świecie jest prostaków.

Pozdrawiam
rozumiem, że jeśli ktoś myśli inaczej niż Ty to już jest be, tak ? czyli które media Twoim zdaniem są warte uwagi ? tv trwam i nasz dziennik ? a czemu się nie wieszasz na trybunie ? bo mniej się jej sprzedaje ? to, że nasz prezydent jest megalomanem z kompleksami to ogólnie znana prawda, ma wszystko w dupie i uważa się za władcę świata, szkoda, że demokracja jest jaka jest i zawsze będzie rządzić populizm i na najwyższych urzędach w państwie będą buraki bratające się z przestępcami dla własnych celów.

cóż, jak ktoś nie ma racjonalnych argumentów, to zawsze się może obrazić, na jakiegoś dziennikarza, bo to przecież dziennikarze są winni wszystkiemu, a nie przepraszam, zaraz po PO, a tak w ogóle to szara sieć i komuniści, ale to przecież wszytko jedno i to samo, tak mi w radiu maryja powiedzieli, a tam zawsze mówią prawdę.
pops jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 17.12.2006, 13:20   #1187
AleX69
.::MaNNErS:SuCk::.

Data rejestracji: 25.02.2004
AleX69 po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>AleX69 po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>AleX69 po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>AleX69 po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>
Cytat:

Pozdrawiam
pewnie w dziecinstwie nikt ci nie podawal pilki ...

a wracajac do tematu kartofel zawsze bedzie kartoflem
chyba ze sie go przystroi to i tak niczym wiecej jak burakiem nie zostanie
Stary 17.12.2006, 13:24   #1188
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
najgorsze w tym wszystkim jest to, ***380;e pismaki nie skupiaj***261; si***281; na tym co wa***380;ne tylko szukaj***261; taniej sensacji....najlepiej jak zginie sporo os***243;b a jak nie ma takiego info to si***281; trzeba skupi***263; nie na tym po co prezydent pojecha***322;, ale na jakiej***347; gafie. nazwanie tej dziennikarki czerwon***261; ma***322;p***261; by***322;o bardzo delikatnym okre***347;leniem.
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 17.12.2006, 13:40   #1189
AleX69
.::MaNNErS:SuCk::.

Data rejestracji: 25.02.2004
AleX69 po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>AleX69 po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>AleX69 po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>AleX69 po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>
nie no pewnie powinnien ja zmieszac z blotem za to ze zadajae pytania
jak kogos meczy to co robi to powinnien pomyslec o zmianie pracy

a on robi z siebie kretyna juz nawet po za granicami swojego krolestwa
no ale coz narod wybral narod ma ...

a wzmianka o zachowaniu kartofla byla podana
w czwartkowym wydaniu faktow pod sam koniec ...
Stary 17.12.2006, 13:44   #1190
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
jak komu***347; si***281; tak strasznie nie podoba prezydent to mo***380;e
- sobie pogada***263; ^_^
- nie zwraca***263; uwagi
- poczeka***263; to wybor***243;w i wybra***263; innego
- zmieni***263; kr***243;lestwo
Stary 17.12.2006, 14:32   #1191
demek
ZnakJaworznickiegoBikera

Data rejestracji: 22.03.2005
demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
@adach i ed

nie przesadzacie? prezydent kraju tak czy owak nie powinien tak mowic przy ludziach, szczegolnie na konferencji, prywatnie to on sobie moze mowic ale w domu a nie na konferencji z wylaczonymi mikrofonami

odroc teraz role
tusk z rokita robia to co kurdupel z uzyciem tych samych slow ale w kierunku pismaka z naszego dziennika badz teletrola z tv trwam - pis, lpr i ojciec zlodziej zrobiliby wielkie halo, dorzuciliby pare slow o ubekach, sbkach i innych
nie wiem jak ty ed ale kolega adach by wtedy jak oni mogli, trzeba przeprosic, no i jeszcze wplacic kase na radio ma ryja
Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz
PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK
MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM
demek jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 17.12.2006, 14:40   #1192
SpeedFreaK
Guru

Data rejestracji: 06.09.2004
SpeedFreaK wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>SpeedFreaK wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>SpeedFreaK wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>SpeedFreaK wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>SpeedFreaK wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
Cytat:

Pozdrawiam

To nie o to chodzi kogo lubisz, lub kogo lubi prezydent a kogo nie.

Jest prezydentem dużego państwa, więc wypadałoby sie przyzwoicie zachowywać. Takie zachowania nie świadczą dobrze ani o Kaczyńskim ani o Polsce- i tu jest problem. Bo to, że Kaczor prywatnie jest prostakiem to mnie nie obchodzi i w domu to niech sie zachowuje jak tylko mu sie podoba.
Ale jak występuje publicznie, to ma godnie reprezentować nasz kraj, co jak narazie mu kompletnie nie wychodzi. Zawsze musi narobić siary. A to jakiś głupi komentarz, a to kwiaty badylami do góry, a to odwołanie spotkania z powodu sraki, ogólny brak znajomości etykiety... No dno po prostu.

@ed hunter- chętnie bym wybrał innego (nowego) prezydenta ale niestety muszę poczekać do końca kadencji
A królestwo chyba zmienie...
Stary 17.12.2006, 15:21   #1193
Kogoro
Forumator

Data rejestracji: 24.01.2005
Kogoro po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>Kogoro po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>Kogoro po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>Kogoro po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>Kogoro po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>
Cytat:
Napisany przez pops Podgląd Wiadomości
rozumiem, że jeśli ktoś myśli inaczej niż Ty to już jest be, tak ?
W którym miejscu coś takiego napisałem?
Wyraziłem tylko swoje zdanie, a mam do tego prawo.

Autor posta na który odpowiadałem, określił L. Kaczyńskiego prostakiem, na podstawie zdarzenia na konferencji. Według mnie to za mało, bo wg mnie:

- politycy znają słowa niecenzuralne i również ich używają;
- politycy jednych dziennikarzy lubią innych nie
- tego typu wpadki zdarzają się

Cytat:
czyli które media Twoim zdaniem są warte uwagi ? tv trwam i nasz dziennik ?
Jakbyś czytał moje wcześniejsze wypowiedzi to wiedziałbyś, że wg mnie nie ma w Polsce dobrych mediów.
Informacje zbieram przede wszystkim z internetu oraz TVN, TVP, czasem GW i Dziennik. Bywają również tygodniki.
Jednakże staram się docierać do źródeł.Po usłuszeniu (obejrzeniu, przeczytaniu) informacji zastanawiam się czego w niej brak, bo to zazwyczaj daje pełnieszy obraz.

Cytat:
to, że nasz prezydent jest megalomanem z kompleksami to ogólnie znana prawda,
Rozumiem, że cytujesz wybitnych psychologów?

Cytat:
ma wszystko w dupie i uważa się za władcę świata,
Nie znam tej jego wypowiedzi. Może podasz mi źródło??

Cytat:
szkoda, że demokracja jest jaka jest i zawsze będzie rządzić populizm i na najwyższych urzędach w państwie będą buraki bratające się z przestępcami dla własnych celów.
Przypominam, że Twoja wypowiedź, gdyby zajął się nią prokurator, mogłaby być znieważeniem głowy państwa, a więc mogłbyś zostać przestępcą.

Cytat:
cóż, jak ktoś nie ma racjonalnych argumentów, to zawsze się może obrazić, na jakiegoś dziennikarza, bo to przecież dziennikarze są winni wszystkiemu, a nie przepraszam, zaraz po PO, a tak w ogóle to szara sieć i komuniści, ale to przecież wszytko jedno i to samo, tak mi w radiu maryja powiedzieli, a tam zawsze mówią prawdę.
O właśnie argmenty. Podaj mi przykład pytania Ingi Rosińskiej, na które Prezydent nie potrafił dobrze odpowiedzieć. W końcu o o nią tutaj chodzi.
To porozmawiamy o argumentach.

Cytat:
Napisany przez demek Podgląd Wiadomości
@adach i ed

nie przesadzacie? prezydent kraju tak czy owak nie powinien tak mowic przy ludziach, szczegolnie na konferencji, prywatnie to on sobie moze mowic ale w domu a nie na konferencji z wylaczonymi mikrofonami
Przyjrzyj się różnym konferencjom, polityków zagranicznych. Często zdarza się, że w trakcie jej trwania wymieniają między sobą uwagi. Co wtedy mówią, wiemy tylko jak okaże się, że ktoś nie wyłączył mikrofonu. Takie zdarzenia określane są jako wpadka i zajmują raczej dalsze miejsce w informacjach.
Tutaj, GW opisała to szybko i to na 1 stronie.
Przypomina mi się inna drobna wpadka innego Prezydenta Polski w Charkowie.
GW wspomniała o tym po 3 dniach na 3 stronie i to w formie sprostowania ze strony prezydenckiej kancelarii. Cóż może jednak jestem przewraźliwiony

Cytat:
odroc teraz role
tusk z rokita robia to co kurdupel z uzyciem tych samych slow ale w kierunku pismaka z naszego dziennika badz teletrola z tv trwam - pis, lpr i ojciec zlodziej zrobiliby wielkie halo, dorzuciliby pare slow o ubekach, sbkach i innych
nie wiem jak ty ed ale kolega adach by wtedy jak oni mogli, trzeba przeprosic, no i jeszcze wplacic kase na radio ma ryja
Pewnie masz racje co do tego, że rydzykowe media tak by się zachowały.
Ja jednak nie. Może raczyłem wspomnieć o poznańskim pośle, względem którego toczy się postępowanie prokuratorskie, ale nie robiłem afery o innego członka poznańskiej PO i jego problemach z pewną nastolatką.
NIe robiłem afery jak JM Rokita (jak jeszcze był w łaskach D. Tuska) powiedział (cytat z pamięci) do dziennikarzy TVN - "...przestańcie, bo państwo psujecie".

Cytat:
Napisany przez SpeedFreaK Podgląd Wiadomości
To nie o to chodzi kogo lubisz, lub kogo lubi prezydent a kogo nie.

Jest prezydentem dużego państwa, więc wypadałoby sie przyzwoicie zachowywać. Takie zachowania nie świadczą dobrze ani o Kaczyńskim ani o Polsce- i tu jest problem. Bo to, że Kaczor prywatnie jest prostakiem to mnie nie obchodzi i w domu to niech sie zachowuje jak tylko mu sie podoba.
Ale jak występuje publicznie, to ma godnie reprezentować nasz kraj, co jak narazie mu kompletnie nie wychodzi. Zawsze musi narobić siary. A to jakiś głupi komentarz, a to kwiaty badylami do góry, a to odwołanie spotkania z powodu sraki, ogólny brak znajomości etykiety... No dno po prostu.
Przecież zachowuje się przyzwoicie. W Brukseli był nie tylko na konferencji prasowej. Możesz powiedzieć w jaki sposób jeszcze na tym wyjeździe "siary" narobił.

Ostatnio na szczycie Wejmarskim jakiej "siary" narobił, co złego zrobił w trakcie grudniowych rocznic, na spotkaniu z siatkarzami? To tylko niektóre ostatnie wydarzenia.

Apropo "trójkąta wejmarskiego". Kto tam kogo uczył zachowania względem kobiet? Jacques Chirac Lecha Kaczyńskiego, czy odwrotnie? Każdy kto oglądał relacje z tego wydarzenia dobrze zna odpowiedź.

Pozdrawiam
Kogoro jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 17.12.2006, 15:31   #1194
SpeedFreaK
Guru

Data rejestracji: 06.09.2004
SpeedFreaK wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>SpeedFreaK wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>SpeedFreaK wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>SpeedFreaK wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>SpeedFreaK wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
@adach... no to robienia siary ci***261;g dalszy:

1. kwiat***243;w badylami do g***243;ry nie pami***281;tasz??

2. dzwoni***261;ca kom***243;rka na spotkaniu w Izraelu, do tego zamieszanie z odpowiedziami na pytania (Kaczor nie chcia***322; odpowiada***263;, bo twierdzi***322;, ***380;e tego nie ma w programie wizyty- ostatecznie sie zgodzi***322; ale z niech***281;ci***261;)

3. ostatnio w Brukseli poprawia***322; t***322;umaczk***281;... a sam zna pewnie 3 s***322;owa po angielsku... ***380;enada

4. przemarsz przed kompani***261; reprezentacyjn***261; podczas wizyty prezydenta Litwy- Kaczor nie wiedzia***322; co ma robi***263; i wyra***378;nie sie gubi***322;

5. u***380;ywanie wszelkiego rodzaju s***322;uchawek i sprz***281;tu elektronicznego- chyba do historii przejdzie, jak Kaczor trzyma***322; s***322;uchawki na Ukrainie. Wygl***261;da***322; jakby go z najwi***281;kszego wypizdowia wyci***261;gn***281;li, gdzie o s***322;uchawkach nikt nie s***322;ysza***322;

6. brak guzika przy marynarce

7. niepoprawnie zapi***281;ta marynarka (* to m***243;g***322; by***263; premier, nie rozr***243;***380;niam ich )

I jeszcze by sie troche tego znalaz***322;o... Z lito***347;ci nie wspomne odwr***243;conych flagach i innych drobniejszych incydentach, kt***243;rymi nasz prezydent robi***322; siare na r***243;***380;nych oficjalnych uroczysto***347;ciach.

Ostatnio zmieniany przez SpeedFreaK : 17.12.2006 o godz. 15:32 Powód: literówka
SpeedFreaK jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 17.12.2006, 15:36   #1195
pawelblu
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 17.01.2003
pawelblu niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>pawelblu niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Apropo "trójkąta wejmarskiego". Kto tam kogo uczył zachowania względem kobiet? Jacques Chirac Lecha Kaczyńskiego, czy odwrotnie? Każdy kto oglądał relacje z tego wydarzenia dobrze zna odpowiedź.
A o co dokladnie Ci chodzi ??

Bo jezeli chodzi o calowanie w reke i przepuszczanie w drzwiach to we Francji (i bardzo mozliwe ze przenioslo sie to juz na inne kraje zachodniej Europy - czyli Benelux, moze nawet Niemcy) sie tego nie preferuje z powodu ortodoksyjnego rownouprawnienia.
pawelblu jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 17.12.2006, 15:39   #1196
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
@adach i ed

odroc teraz role
Ja naprawdę długo starałem się znaleźć usprawiedliwienia na kolejne wyskoki Kaczyńskiego, usprawiedliwić niektóre jego zachowania i spróbować zrozumieć, czemu on to robi. Ale poddaje się - nie potrafię tego sam sobie wytłumaczyć. A sytuacje takie, jak ta tylko utwierdzają mnie w przekonaniu, że ten człowiek po prostu nie nadaje się na żadne stanowisko publiczne, a jego obecność na stanowisku reprezentacyjnym kraju to jakaś chora pomyłka..

A to tłumaczenie.. "Ja na informacji uzyskanych poprzez podsłuch nie będę komentował" (czy jakoś tak).. Człowieku - to była konferencja prasowa, przed tobą było kilkadziesiąt czułych mikrofonów.. Nawet przeciętny ćwierćinteligent wpadłby na to, że w takiej sytuacji głupia odzywka zostanie zarejestrowana..

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 17.12.2006, 15:40   #1197
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Cytat:
@adach... no to robienia siary ciąg dalszy:

1. kwiatów badylami do góry nie pamiętasz??

2. dzwoniąca komórka na spotkaniu w Izraelu, do tego zamieszanie z odpowiedziami na pytania (Kaczor nie chciał odpowiadać, bo twierdził, że tego nie ma w programie wizyty- ostatecznie sie zgodził ale z niechęcią)

3. ostatnio w Brukseli poprawiał tłumaczkę... a sam zna pewnie 3 słowa po angielsku... żenada

4. przemarsz przed kompanią reprezentacyjną podczas wizyty prezydenta Litwy- Kaczor nie wiedział co ma robić i wyraźnie sie gubił

5. używanie wszelkiego rodzaju słuchawek i sprzętu elektronicznego- chyba do historii przejdzie, jak Kaczor trzymał słuchawki na Ukrainie. Wyglądał jakby go z największego wypizdowia wyciągnęli, gdzie o słuchawkach nikt nie słyszał

7. niepoprawnie zapięta marynarka (* to mógł być premier, nie rozróżniam ich )

I jeszcze by sie troche tego znalazło... Z litości nie wspomne odwróconych flagach i innych drobniejszych incydentach, którymi nasz prezydent robił siare na różnych oficjalnych uroczystościach.
jeszcze trzeba sprawdzić czy skarpetki równo piętami założył, bo jak nie to te wszystkie powody są wystarczające do odwołania.

nie istotne co robi - najgorsze jak mu guzik odpadnie - normalnie afera międzynarodowa ^_^

litości, bo jak czytam te histeryczne rewelacje to mi się obiad w brzuchu przewraca :\
Stary 17.12.2006, 16:11   #1198
Kogoro
Forumator

Data rejestracji: 24.01.2005
Kogoro po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>Kogoro po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>Kogoro po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>Kogoro po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>Kogoro po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>
Cytat:
@adach... no to robienia siary ci***261;g dalszy:

1. kwiat***243;w badylami do g***243;ry nie pami***281;tasz??

2. dzwoni***261;ca kom***243;rka na spotkaniu w Izraelu, do tego zamieszanie z odpowiedziami na pytania (Kaczor nie chcia***322; odpowiada***263;, bo twierdzi***322;, ***380;e tego nie ma w programie wizyty- ostatecznie sie zgodzi***322; ale z niech***281;ci***261;)

3. ostatnio w Brukseli poprawia***322; t***322;umaczk***281;... a sam zna pewnie 3 s***322;owa po angielsku... ***380;enada

4. przemarsz przed kompani***261; reprezentacyjn***261; podczas wizyty prezydenta Litwy- Kaczor nie wiedzia***322; co ma robi***263; i wyra***378;nie sie gubi***322;

5. u***380;ywanie wszelkiego rodzaju s***322;uchawek i sprz***281;tu elektronicznego- chyba do historii przejdzie, jak Kaczor trzyma***322; s***322;uchawki na Ukrainie. Wygl***261;da***322; jakby go z najwi***281;kszego wypizdowia wyci***261;gn***281;li, gdzie o s***322;uchawkach nikt nie s***322;ysza***322;

7. niepoprawnie zapi***281;ta marynarka (* to m***243;g***322; by***263; premier, nie rozr***243;***380;niam ich )

I jeszcze by sie troche tego znalaz***322;o... Z lito***347;ci nie wspomne odwr***243;conych flagach i innych drobniejszych incydentach, kt***243;rymi nasz prezydent robi***322; siare na r***243;***380;nych oficjalnych uroczysto***347;ciach.
Duperele. Te zarzuty s***261; po prostu ***347;mieszne. No a najzabawniejsze s***261; te flagi.
Chyba nie uwa***380;asz, ***380;e prezydent w jakimkolwiek pa***324;stwie sam zak***322;ada flagi.

Jak sobie przypomnisz 2 pierwsze lata Prezydenta Kwa***347;niewskiego, to b***281;dziesz mia***322; do czynienia z niezapni***281;tymi marynarkami, nieodpowiednimi krawatami i koszulami, ma***322;o skromnymi strojami pierwszej damy, ***380;eby tylko wspomnie***263; ubi***243;r.
Wpadki zdarzaj***261; si***281; wsz***281;dzie na ***347;wiecie i nikt z tego wielkiej afery nie robi.

Cytat:
Napisany przez andrzejj9 Podgląd Wiadomości

A to t***322;umaczenie.. "Ja na informacji uzyskanych poprzez pods***322;uch nie b***281;d***281; komentowa***322;" (czy jako***347; tak).. Cz***322;owieku - to by***322;a konferencja prasowa, przed tob***261; by***322;o kilkadziesi***261;t czu***322;ych mikrofon***243;w.. Nawet przeci***281;tny ***263;wier***263;inteligent wpad***322;by na to, ***380;e w takiej sytuacji g***322;upia odzywka zostanie zarejestrowana..
Jakby***347; ogl***261;da***322; konferencj***281;, to wiedzia***322;by***347;, ***380;e on ***380;artowa***322;. Niestety media i z tego usi***322;uj***261; zrobi***263; wielk***261; afer***281;.
Nie on pierwszy pope***322;ni***322; b***322;***261;d, zak***322;adaj***261;c ***380;e mikrofony s***261; wy***322;***261;czone.
Zreszt***261; Lech Kaczy***324;ski bra***322; udzia***322; zapewne w kilku setkach, je***380;eli nie tysi***261;cach konferencji i ile mia***322; tego typu wpadek?

Ja jako jego wyborca mam kilka spraw kt***243;re mog***281; mu zarzuci***263; i s***261; to powa***380;niejsze rzeczy, ni***380; drobne wpadki. Co i tak nie zmienia moich preferencji wyborczych, bo nie s***261; na tyle powa***380;ne.

Pozdrawiam

Ostatnio zmieniany przez Kogoro : 17.12.2006 o godz. 16:16
Kogoro jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 17.12.2006, 16:31   #1199
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Jakbyś oglądał konferencję, to wiedziałbyś, że on żartował. Niestety media i z tego usiłują zrobić wielką aferę.
Nie on pierwszy popełnił błąd, zakładając że mikrofony są wyłączone.
Zresztą Lech Kaczyński brał udział zapewne w kilku setkach, jeżeli nie tysiącach konferencji i ile miał tego typu wpadek?

Ja jako jego wyborca mam kilka spraw które mogę mu zarzucić i są to poważniejsze rzeczy, niż drobne wpadki. Co i tak nie zmienia moich preferencji wyborczych, bo nie są na tyle poważne.

Pozdrawiam
Nie zgadzam się z tym. Gdyby to rzeczywiście był pojedynczy przypadek, a sam Kaczyński miał w Polsce czy na świecie odpowiednią pozycję, można by (i należało) przymknąć na to oko. Jednak jemu coś takiego zdarza się regularnie. I pół biedy, że słychać o tym w kraju. Tu dzieją się takie rzeczy, że publiczne nazywanie kogoś małpą nie zrobi chyba na nikim wrażenia. Ale dawanie opinii międzynarodowej, gdzie opinia na temat Polski jest już naprawdę tragiczna, dodatkowe powody do naśmiewania się z nas jako społeczeństwa jest niedopuszczalne. A ten człowiek niestety to robi.

I może o posłuchu powiedział w formie żartu, w co wątpię, bo nawet jeśli fragment, to to, co pokazane zostało w serwisach informatycznych na to nie wyglądało. Ale żeby móc sobie na takie żarty pozwolić, trzeba jednak w innych sytuacjach prezentować pewien stały poziom. I to nie poziom bezpośrednio przy glebie, albo nawet pod nią..

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 17.12.2006, 16:47   #1200
Agusia
forumholiczka
Zlotowicz

Data rejestracji: 09.11.2004
Agusia ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Agusia ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Agusia ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Agusia ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Agusia ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Agusia ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Agusia ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Agusia ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Agusia ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Agusia ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Cytat:
Jak sobie przypomnisz 2 pierwsze lata Prezydenta Kwa***347;niewskiego, to b***281;dziesz mia***322; do czynienia z niezapni***281;tymi marynarkami, nieodpowiednimi krawatami i koszulami, ma***322;o skromnymi strojami pierwszej damy, ***380;eby tylko wspomnie***263; ubi***243;r.
A pami***281;tacie, jak ***380;ona premiera Millera na spotkaniu z cesarzem Japonii mia***322;a sukienk***281; z napisami "sexy, love, pink"?

Ostatnio zmieniany przez Agusia : 17.12.2006 o godz. 16:50
Agusia jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Tagi
newsy, polityka - won!, wiadomości

Twoje uprawnienia: