Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Wiadomości... (MOD edit: tydzień BANA za politykę w tym temacie. Czytaj post #1). (https://forum.cdrinfo.pl/f5/wiadomosci-mod-edit-tydzien-bana-za-polityke-tym-temacie-czytaj-post-1-a-66551/)

ed hunter 26.03.2013 16:52

Nie che mi się nawet tłumaczyć, kochaj Lisa, on potrzebuje miłości bliźniego.

Prezesik 26.03.2013 17:08

Cytat:

Napisany przez ed hunter (Post 1246414)
Nie che mi się nawet tłumaczyć, kochaj Lisa, on potrzebuje miłości bliźniego.

Ed wybacz, ale jesteś już tak przeżarty nienawiścią, że nie potrafisz na nic spojrzeć z dystansem.

Nie wiem czy zauważyłeś, ale pochwaliłem go za ten jeden konkretny tekst. Sposób w jaki to zrobiłem wskazuje również co myślę o jego innych wypowiedziach i tekstach. Sformułowanie, że ktoś coś mądrego dawno nie powiedział raczej nakreśla tu moje stanowisko.
A Ty mi tu wyskakujesz z jakimś geniuszem czy kochaniem.
Zresztą jakbym go kochał i uważał za geniusza, to jest moja sprawa.

Pochwaliłem go za ten jeden konkretny tekst i jak chcesz się odnieść, to odnieś się do tego tekstu.
Nie wiem gdzie tam zauważyłeś prostactwo.

Szczerze mówiąc dziwi mnie, że akurat Ty okazujesz taki stosunek do tekstu, w którym otwarcie krytykuje się tzw. lewackich postępowców.
Swoją drogą, czytałeś ten tekst?

Lis atakuje Terlikowskiego - Lis zły.
Lis broni Terlikowskiego - Lis zły.

Ochłoń trochę i nie szukaj wszędzie wrogów.

ed hunter 26.03.2013 17:51

Niestety nic mądrego nie powiedział, szyderczo wyśmiał kobietę, która za dużo Polaków urodziła.

Nienawiść to codziennie rzyga z gardeł PO, ja jestem najwyżej zniesmaczony.

Typowe wmawianie komuś nienawiści samemu będąc przesiąkniętym nią, bo ten Kaczyński! Szkoda, że nie poleciał, prawda?

Prezesik 26.03.2013 18:02

Jezu, Edu..
:sciana:

Reetou 26.03.2013 18:08

Cytat:

Napisany przez ed hunter (Post 1246417)
Niestety nic mądrego nie powiedział, szyderczo wyśmiał kobietę, która za dużo Polaków urodziła.

Nienawiść to codziennie rzyga z gardeł PO, ja jestem najwyżej zniesmaczony.

Myślisz? Nienawiść rzyga?

A jak nazwiesz to, że jak widzisz 'Lis', to nawet nie czytasz, a już krytykujesz? A może czytasz, ale widzisz tylko to, co chcesz, albo jeszcze lepiej, to czego nie ma?

To w którym miejscu Lis tak szyderczo wyśmiał tę kobietę?

ed hunter 26.03.2013 18:12

Lis ma wyrobioną markę, jak pisze coś takiego w ten sposób, to wiadomo, że to polewka dla lemingów.

Nie musicie się ze mną zgadzać, to jeszcze trochę wolny kraj.

Reetou 26.03.2013 18:16

Oczywiście, że nie musimy. I z reguły jestem bardzo tolerancyjny. Ale jak w każdym temacie do którego nie zajrzę widzę, że lemingi, że Kaczyński, że nie myślę, że rzyga, to wiesz, trochę mi... przykro.

Zetoxa 26.03.2013 19:51

przykre, bo jak się pozna Edzisko osobiście, to sobie myślisz,
to niemożliwe, że ten człowiek jest tak zaczadziały :(

DejaVu 26.03.2013 20:18

Kominek ma to i pewnie zaczadział :hmm: ten zbok i sfołocz :sciana:

ed hunter 03.04.2013 08:14

Właśnie sobie słucham w eremefie, jak jeden ekonomista z pożal się Boże rządu, tłumaczy, że ukradną te 270 miliardów z OFE dla naszego dobra! Bo one, te nasze pieniądze szkodzą wzrostowi :rotfl: PKB! To oni je przepiszą do ZUSu, czyli nam nie ukradną! lol2 My głupcy nie mamy pojęcia co robić z naszymi pieniędzmi, rząd wie lepiej, a najlepiej Rostowski, magik od kreatywnej księgowości.

Jak długo jeszcze będziecie zaczadzeni, jak długo? Dopiero jak na kiełbasę na grilla zabraknie i nie będzie z niego czadu, to świeże powietrze dojdzie?

demek 03.04.2013 09:53

Przeciez od dawna mowie, ze to kraj idiotow a PO i tak wygra kolejne wybory :D a PIS dalej skonczy z nie wiecej jak 15%.

Zetoxa 03.04.2013 15:23

przecież OFE mówiąc o płaceniu emerytury przez 10 lat,
same domagają się likwidacji,
swoje juz zarobiły, (pamiętacie 8% prowizji) mogą znikać :taktak:
a swoją drogą nikt nie płakał jak Orban likwidował węgierskie OFE :nie:
teraz rączka w rączkę z Putinem będzie nową rurkę gazową budować k***a

ed hunter 03.04.2013 16:37

Orban ukradł nasze OFE? :>

Zetoxa 03.04.2013 16:41

a co za różnica :>
nasze OFE okradły mnie k***a

ed hunter 03.04.2013 17:08

Ale jak u nas płakali jak Orban nałożył 1% podatku na banki i supermarkety, oj jak u nas płakali!

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:06.