![]() |
|
Nie che mi się nawet tłumaczyć, kochaj Lisa, on potrzebuje miłości bliźniego.
|
Cytat:
Nie wiem czy zauważyłeś, ale pochwaliłem go za ten jeden konkretny tekst. Sposób w jaki to zrobiłem wskazuje również co myślę o jego innych wypowiedziach i tekstach. Sformułowanie, że ktoś coś mądrego dawno nie powiedział raczej nakreśla tu moje stanowisko. A Ty mi tu wyskakujesz z jakimś geniuszem czy kochaniem. Zresztą jakbym go kochał i uważał za geniusza, to jest moja sprawa. Pochwaliłem go za ten jeden konkretny tekst i jak chcesz się odnieść, to odnieś się do tego tekstu. Nie wiem gdzie tam zauważyłeś prostactwo. Szczerze mówiąc dziwi mnie, że akurat Ty okazujesz taki stosunek do tekstu, w którym otwarcie krytykuje się tzw. lewackich postępowców. Swoją drogą, czytałeś ten tekst? Lis atakuje Terlikowskiego - Lis zły. Lis broni Terlikowskiego - Lis zły. Ochłoń trochę i nie szukaj wszędzie wrogów. |
Niestety nic mądrego nie powiedział, szyderczo wyśmiał kobietę, która za dużo Polaków urodziła.
Nienawiść to codziennie rzyga z gardeł PO, ja jestem najwyżej zniesmaczony. Typowe wmawianie komuś nienawiści samemu będąc przesiąkniętym nią, bo ten Kaczyński! Szkoda, że nie poleciał, prawda? |
Jezu, Edu..
:sciana: |
Cytat:
A jak nazwiesz to, że jak widzisz 'Lis', to nawet nie czytasz, a już krytykujesz? A może czytasz, ale widzisz tylko to, co chcesz, albo jeszcze lepiej, to czego nie ma? To w którym miejscu Lis tak szyderczo wyśmiał tę kobietę? |
Lis ma wyrobioną markę, jak pisze coś takiego w ten sposób, to wiadomo, że to polewka dla lemingów.
Nie musicie się ze mną zgadzać, to jeszcze trochę wolny kraj. |
Oczywiście, że nie musimy. I z reguły jestem bardzo tolerancyjny. Ale jak w każdym temacie do którego nie zajrzę widzę, że lemingi, że Kaczyński, że nie myślę, że rzyga, to wiesz, trochę mi... przykro.
|
przykre, bo jak się pozna Edzisko osobiście, to sobie myślisz,
to niemożliwe, że ten człowiek jest tak zaczadziały :( |
Kominek ma to i pewnie zaczadział :hmm: ten zbok i sfołocz :sciana:
|
Właśnie sobie słucham w eremefie, jak jeden ekonomista z pożal się Boże rządu, tłumaczy, że ukradną te 270 miliardów z OFE dla naszego dobra! Bo one, te nasze pieniądze szkodzą wzrostowi :rotfl: PKB! To oni je przepiszą do ZUSu, czyli nam nie ukradną! lol2 My głupcy nie mamy pojęcia co robić z naszymi pieniędzmi, rząd wie lepiej, a najlepiej Rostowski, magik od kreatywnej księgowości.
Jak długo jeszcze będziecie zaczadzeni, jak długo? Dopiero jak na kiełbasę na grilla zabraknie i nie będzie z niego czadu, to świeże powietrze dojdzie? |
Przeciez od dawna mowie, ze to kraj idiotow a PO i tak wygra kolejne wybory :D a PIS dalej skonczy z nie wiecej jak 15%.
|
przecież OFE mówiąc o płaceniu emerytury przez 10 lat,
same domagają się likwidacji, swoje juz zarobiły, (pamiętacie 8% prowizji) mogą znikać :taktak: a swoją drogą nikt nie płakał jak Orban likwidował węgierskie OFE :nie: teraz rączka w rączkę z Putinem będzie nową rurkę gazową budować k***a |
Orban ukradł nasze OFE? :>
|
a co za różnica :>
nasze OFE okradły mnie k***a |
Ale jak u nas płakali jak Orban nałożył 1% podatku na banki i supermarkety, oj jak u nas płakali!
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:06. |
|