![]() |
http://wiadomosci.onet.pl/1678328,11,item.html
Szkoda, że nie zagrałem :( może miałbym farta i zgarnąłbym część tej kasy. Nawet kilka baniek też by mnie urządzało. |
Budżet ponoć cienko przędzie a tu...
Właśnie w Wiadomościach podano, że były prezes KGHM Polska Miedź został odwołany i otrzymał odprawę w wysokości 350.000 zł. Pracował na tym stanowisku tylko 1 rok. Jego zastępca pracował pół roku i otrzymał 300.000 zł. odprawy. O mało szlag mnie nie trafił. Nie ma na podwyżki dla służby zdrowia, dla nauczycieli, dla emerytów i rencistów a tu "rozdaje " się taką kasę. Wstydu nie mają odpowiedzialni za ten stan rzeczy.
|
Sekretarki licz***261;, ile kaw wypije burmistrz
Cytat:
w bufecie MUSI by***263; porz***261;dek! Bareja w czystej postaci... ale jaka fajna oczyszczalnia ***347;ciek***243;w b***281;dzie w Warszawie...chyba ze szczerego z***322;ota...a woda b***281;dzie towarem luksusowym - przy ni***380;szej o po***322;ow***281; cenie oczyszczalni (czyli i tak za du***380;ej, ale jeszcze w normie) woda mia***322;aby kosztowa***263; 15 z***322;/m3, to ciekawe ile b***281;dzie kosztowa***263; w dro***380;szej opcji... :sciana: |
http://wiadomosci.onet.pl/1679093,11,item.html
[*][*][*] :( |
|
Support Microsoftu oddzwonił po.... 10 latach :-)
|
Cytat:
Tragedia jest, należy ją w odpowiedni sposób uszanować, ale jak to ktoś dobrze określił - nie spędzajmy życia na ciągłym umartwianiu się. |
Cytat:
|
I widzisz, Icemac, a Ty przez 10 lat si***281; m***281;czy***322;e***347;, jak wy***347;wietli***263; ikon***281; "mojego komputera" na pulpicie :D
|
Cytat:
uronię łezkę szczęścia :'( z okazji tego wydarzenia P.S. nie było innej ikonki |
Dlaczego prezes zaglebia lubin z pisu !! nie chce uznac korupcji swojego klubu ? Tak sie chwalili ze walcza z korupcja i co ? Wszyscy winni tylko oni cacy ? Widac kto ma jaja i kto kreci lody. Komu posmarowali ze jeszcze nie sa zdegradowani ? Czy to moze wina PO ?
Miejmy nadzieje ze po czystkach w kghm ten pan odejdzie w niebyt. A ile bylo pretensji ze listkiewicz sie kurczowa trzyma stolka. |
A***380; 31 tys. Polek dokona***322;o w ub.r. aborcji w Anglii
niezle....a mozna by zarobic w polsce... |
Cytat:
gdzie jakieś linki? znaczy mamy uznać, że na Wyspy pojechały kobiety usunąć ciążę? czy się tam tego nabawiły? i co ma do tego możliwość zarobku w Polsce, bo naprawdę nie wiem... |
Cytat:
chyba jedyni, ktorzy wyszli z PRL to ci, ktorzy wyjechali. Cytat:
|
Cytat:
Racja. Codziennie giną ludzie, chociażby w wypadkach drogowych. Ich bliscy nie dostają od państwa nic. A więc jak umierać, to w jakiejś medialnej katastrofie, bo inni będą cos z tego mieli... |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:54. |