![]() |
Tandetna nowa autostrada
Cytat:
|
jeszcze nalezy dodac odcinek platny katowice bramki - chrzanow, mozna go ominac jadac nowa droga przez jaworzno...
|
Cytat:
Cytat:
Może przytoczę tylko jeden z komentarzy, który dość dobrze to oddaje: Cytat:
|
|
Cytat:
Będą dalsze ustawy... A swoich słów nie udowodnię, niestety. Cytat:
Ci co lobbowali na cmentarzu są, jak już pisałem, pasożytami, którzy zgarniają 40-50 % zysku netto wszystkich automatów w PL. Oni nic nie robią, tylko mają koncesję. Wszelkie ich koszta są sztuczne, wynikają z samego systemu. Wszystkie realne działania "w terenie" realizują na podstawie umów partnerskich zewnętrzne firmy, które zgarniają 10-20% zysku netto. Pozostałe 40-50 % zysku netto biorą właściciele lokali, gdzie stoją automaty. |
|
a skąd wiesz, że czarny to czarny? po ciemku?
niby po ciemku wszystkie koty czarne, ale..... :hmm: |
czarny to też kolor, co nie? a może nie... :hmm:
|
Kłamie jak z nut.
Nie mógł widzieć kolorów przy zgaszonym świetle. |
Za to, że widział kolor w filmach?
Dobra, a co mi tam, za to też mogę go lubić :D |
... i za to cie lubimy Mariuszu najdroższy:sciana:
|
Cytat:
|
to mi przypomina, dlaczego nie chodze do kina
lepsza jakosc, z piwem w rece, bez szelestow itp, z przerwami na siku :szczerb: i po kolejnego browac mam po prostu w domu :D a - i nie mam reklam :idea: |
40 minut to jakiś idiotyzm.. Najpóźniej po 30 (a raczej wcześniej) bym wyszedł i zwrócił bilet...
Mówią, że prawo nie reguluje ilości reklam wyświetlanych przed seansem. W sumie może i nie, ale uważam, że przepisy stoją po stronie konsumenta. Ja kupując bilet na dany seans kupuję go na film rozpoczynający się o danej godzinie i kończący o określonej (czas trwania filmu jest podany). Nie ma tu nigdzie mowy o tym, że najpierw będą reklamy a seans rozpocznie się pół godziny później. Inna sprawa, że jak leciały tylko trailery, to większość osób oglądała je z zainteresowaniem (a ja wśród nich), pojawiły się reklamy, które też specjalnie nie przeszkadzały, bo było ich mało (góra 2-3), a do tego w innych niż w telewizji wersjach, często śmieszne, bądź na różny sposób ciekawe. Potem zaczęło ich być więcej i w postaci takiej samej masówki jak w telewizji i... ja przynajmniej zacząłem na seans przychodzić 15 minut później (co w sumie też mi się nie podoba, bo przegapiam przy okazji trailery, które oglądać lubię - ze stratą dla dystrybutorów). A z tego, co widzę, nie tylko ja tak robię. Jeśli ktoś wpadnie na pomysł reklam w trakcie filmu, przestanę chodzić do kina i przerzucę się całkowicie na divx'y i blu-ray. Jeśli to jest celem multipleksów... |
W Twoja stronę jadą 4 nieprzyjazne okręty...
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:42. |