![]() |
mnie tam nie przeszkadzalo nic
zostalem zwyzywany od chamow, prostakow i niewychowanych s****ysynow, odeslany do kosciola zeby odpokutowac ah te mile katoliczki w naszym kraju.... |
Oczywiście, że nie należy uogólniać. Jak się spieszę, to się mogę irytować w sklepie lub na poczcie. Zachowanie starszych ludzi bywa agresywne, czasem mają ku temu jakiś własny powód, o którym nie wiemy, a czasem są to po prostu wredni ludzie. Wolę z góry nie osądzać i nie wdawać się w kłótnię, ale czasem też się "odszczeknę".
|
tej jakze milej pani nic nie odpowiedzialem. nie warto.
|
Cytat:
I my jesteśmy w NATO... wstyd. |
NATO nigdy się nie myli, a kto na to że myli się, sam się myli się.
Rozumiem, że udzielasz krytycznego poparcia NATO. |
Cytat:
no ale lufa też jest rurą, jak potrzeba to pretekst zawsze znajdą. |
Obalają resztki redżymu Kaddafiego. Poprzeć trzeba! Koszty nie są ważne!
|
Coś kiedyś czytałem na ten temat, ale nie wiem na ile to źródło jest wiarygodne...
http://blogmedia24.pl/node/45864 |
Krisu, tak, przewinął mi się ten temat też, nie na tym blogu, ale uważam, że coś w tym może być,
zwłaszcza teraz. |
Kaddafi jest zły, gdyż robi sam. Nie daje zarobić Jankesom i innym. Dlatego poprzyjmy NATO i przyszłość Libijczyków - beczkowozy.
Poprzyjmy demokrację na Białorusi również. Balcerowicz-bis jako gwarant pomyślności i dobrobytu Narodu! |
Kaddafi to mój idol.
Zaraz po Fidelu. |
Cytat:
Wydaje mi się, że my chyba jesteśmy odcięci od rzetelnych informacji - to tak jak zachód jest odcięty od rzetelnych informacji o Polsce, na łasce mediów i gazet - nawet tu kłócimy się, która jest papierem toaletowym, a która nie. Bo co to za problem wstrzyknąć sabotażystów do jakiegoś państwa niczym truciznę ? Do dziś w niektórych krajach jest popularne likwidowanie "nielegalnych" pokojowych zbiorowisk ludzi, poprzez podstawianie prowokatorów, którzy zaczynają coś dewastować dając pretekst pałkerom. Tu coś może dziać się na dużo większą skalę. A jak widać Amerykańcom Kadafi podpadł niemiłosiernie. Niszczenie sztucznej rzeki tylko nasili plotki... |
Cytat:
Komunistyczny prawnik, polakożerca, mówił że studenty straciły po 1989... kłamca po marksizmie-leninizmie! |
Cytat:
A może by tak wprowadzić strefy "Muslim-free" ? :P Tak to jest, najpierw imigrują, potem się rozmnażają (przebić wskaźnik urodzeń obywateli kraju), a potem domagać się kolejno wszystkiego. :sciana: Zobaczycie, za niedługo zaczną zamykać tam kościoły pod pretekstem wysadzania dużych grup wiernych. :taktak: World War III będzie pewno na tle religijnym :taktak: |
Potrzeba kolejnego Breivika.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:43. |