![]() |
Cytat:
|
Pomijając zagadkę, dlaczego akurat tylko na Linuksie nie będzie można sciągnąć normalnej wersji pluginu (a dlaczego Adobe nie zażąda od M$ wspierania PPAPI?), to najwyraźniej oni uważają, że robią użytkownikom wielką łaskę dając flasha.
A nic bardziej mylnego, tylko przyspieszą jego śmierć na korzyść HTML5. A ja dziś wypróbuje LightSpark. |
Cytat:
|
Nie wtyczka, tylko aplikacja. Poza tym YouTube pieknie zasuwa na HTML5. :taktak:
www.youtube.com/html5 |
JUZ jest a czy byla zawsze? nie
wtyczka/aplikacja ma jakies znaczenie skoro jest dodatek? otwarzalo to z flv czy mp4? bo jak z flasha to ... |
Nie wiem o czym mowisz - tapuje w YouTube na ekranie glownym i mam dostep do YouTube. Tyle.
|
nie wiesz czy nie chcesz wiedziec?
zadalem proste pytanie... jesli iphone i ipad nie chca flasha a to youtube tez nie powinni uzywac w swoich produktach |
A niby z jakiej paki? YouTube chce docierac do jak najszerszego grona odbiorcow i to ich zadaniem jest o to zadbac. A Apple jest rynkiem, ktorego ignorowac nikomu nie wolno. iUzytkownicy sa za wygodni, by sie dostosowywac do rynku - to ma dzialac w druga strone ;-)...
|
skoro flash im nie jest potrzebny to powinni go nie uzywyac w ogole
czy moze jednak jest potrzbny? to jest prostsze niz budowa cepa |
Bo to jest tak że użytkownicy Apple chcą flasha (nie bezpośrednio - chcą korzystać ze stron które flasha wykorzystują) a firma Apple nie chce by chcieli, ale skoro niestety chcą to jakoś trzeba im to dostarczyć.
|
http://fakty.interia.pl/polska/news/...owan,1763843,3
Przeciez ubezpieczając się w danej firmie podpisujemy umowe z nią i ich nie powinno obchodzić co dostałem od państwa, rodziny, caritas czy wielkiej orkiestry świątecznej pomocy. To umowa między mna a ubezpieczycielem na konkretną kwote. Że też nasze państwo pozwala na takie praktyki.. gdybym stanowił prawo to dostaliby taką karę z automatu i natychmiastową wykonalnością, że by im sie nie opłaciło. |
W. Brytania: poseł oskarżony o napaść
Nie wiem czego mi bardziej brakuje - parlamentarzystów, którzy potrafią zachować się po męsku? Czy fakt, że można ich zamknąć. |
bracia Słowianie też potrafią kombinować :spoko:
http://wiadomosci.onet.pl/kiosk/aaaa...wiadomosc.html |
Cytat:
Cytat:
|
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:25. |