![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#31 |
ClassicGOD
Data rejestracji: 24.02.2004
![]() |
mowi sie "ops"
![]()
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#32 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Data rejestracji: 02.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
A niech tam Zdałeś ![]()
![]() |
![]() |
#33 |
Człekokształtny
Data rejestracji: 27.12.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#34 | |
logged out
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 12.07.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#35 |
Człekokształtny
Data rejestracji: 27.12.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
O kolejnej obietnicy rządu można zapomnieć:
http://fakty.interia.pl/fakty_dnia/n...ia,773176,2943
![]() |
#36 |
logged out
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 12.07.2003
![]() |
#37 | |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
"Jestem lekarką w trakcie specjalizacji. Moje wynagrodzenie miesięczne to 700 zł. Większość moich znajomych uważa, że chyba jestem idiotką skoro pracuję (za tyle to im się nie opłaca wstać z łóżka). Zaczynałam natchniona wielkimi ideałami itd, szkoda że nimi nie mogę zapłacić za mieszkanie, prąd , jedzenie. Nikt nie da mi chleba w sklepie za przysięgę Hipokratesa- Odpowiedz prawda że to bardzo smutne." Nic więcej dodać..
![]() |
![]() |
#38 | |
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Niezarejestrowany
Data rejestracji: 16.04.2002
![]() |
Cytat:
1. bardzo dobrze ze emerytki zlozyly protest, maja takie prawo (ludzie powinni wyrazac swoje zdanie miast siedziec cicho po katach) 2. bardzo dobrze ze burmistrz sie tym zajal, mogl olac 3. BARDZO ZLE ze nie wysluchal racji drugiej strony i NIE pomyslal..... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |||||
Guru
Data rejestracji: 27.01.2005
![]() |
Witam !
Cytat:
![]() ![]() A jeszcze w kwestii kultury, przepisów - mnie osobiście oprócz niesprzątania po psach - to chyba najbardziej irytuje np. deptanie trawników, śmiecenie niedopałkami papierosów - oraz także ... totalnie łamanie przepisów i przechodzenie na czerwonym świetle oraz nie na pasach - mimo iż często jest do nich tylko kilka metrów. Na przykład - u mnie na styku - można by rzecz - dwóch osiedli i dzielącej je szerokiej ulicy i dość "skomplikowanej" krzyżówce" - założyli z rok temu sygnalizację - i zdarza mi się tamtędy przechodzić np. idąc na zakupy itd. - i powiem tak żartobliwie - czasem jak tak stoję i czekam na zielone światło - to się zastananwiam - czy ja jestem już totalnie nienormalny - czy jak ?? Bowiem prawie zawsze jak tamtędy przechodzę (a zazwyczaj przez dwie ulicy - czyli dwa razy stoję na światłach - a czasem 3 lub 4 jak nie zdąże przez całość) to ktoś nie patrząc czy czerwone czy nie - idzie normalnie - ew. zerkając w biegu czy nic nie nadjeżdza - i to obojętnie - czy starsza Pani/Pan. matka z dzieckiem, czy ładna dziewczyna ![]() A może to jest nienormalne stać na przejściu jak nic nie jedzie ![]() Cytat:
A co do matematyki - uważam, że na poziomie podstawowym powinna być obowiązkowa - czyba w takim przypadku nie tak trudną ją zdać - przecież zdobyć 30% punktów to dla kogoś kto chce mieć wykształcenie średnie to nie powinno być problemem ... Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Pozdrawiam ro29 |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
lołn łulf
Data rejestracji: 15.07.2005
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Dodac oj dodac mozna. Jest jeszcze druga ciemna strona sluzby zdrowia. Ale sie zaglebiac nie bede, kto byl zle potraktowany lub omowin mu wizyty (!!!! ze wzgledu na rejon ktrego juz od kilku lat nie ma) lub musial (!!!!) placic za operacje/dobre traktowanie, padl ofiara nie ukaranego bledu lekarskiego itd ... A z ostatnich to lewe recepty, lapowki od firm. Nie wybielajmy. Bo druga strona tez nie jest fair. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
cholercia starczy tego s***322;o***324;ca i temperatury bo wszystkim szajba bije
![]() |
#44 | ||
the one
CDRinfo VIP
Cytat:
Cytat:
Do tego dochodzą przejścia dla pieszych na złożonych skrzyżowaniach. Dochodzę czasami do wniosku, że projektanci słyszeli tylko o czymś takich, jak zielona fala dla samochodów (tzn. tego też nie stosują, ale może chociaż wiedzą, że istnieje ![]() I ostatni przekład jest świeży - na jednym remontowanym skrzyżowaniu światło zielone dla pieszych zapala się dokładnie w momencie, kiedy zapala się również zielone dla samochodów je przecinających - i to nie strzałka, normalne światło. Czy trzeba coś więcej dodać..? Tą ostatnią sytuację postaram się dzisiaj opisać na swojej stronie - będzie w opisie remontu na skzyżowaniu Żmigrodzkiej i Bałtyckiej.
![]() |
![]() |
#45 | |
the one
CDRinfo VIP
Cytat:
W ogóle czasami myślę, że służbę zdrowia należy całkowicie sprywatyzować.. Jednak w prywatnych firmach nie ma takiego przyzwolenia na olewczość, oszustwo, brak umiejętności itp. jak w firmach państwowych..
![]() |
![]() |
Tagi |
newsy, polityka - won!, wiadomości |
Opcje związane z dyskusją | |
Tryby wyświetlania | |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Szukam Pracy | zick | Humor | 60 | 07.12.2024 16:57 |
Dobry i tani tusz-zamiennik dla HP (56) & wielofunkcyjne 1315, co o tym sądzicie? | matteo | Off topic | 35 | 31.08.2007 16:20 |
nie dziala nagrany plik | MrBiedrona | Napędy optyczne DVD | 17 | 22.10.2005 15:57 |
Przykład jak mozna zarobic na naiwnosci ludzi | Ice | Off topic | 7 | 03.10.2005 01:41 |
Dawno dawno temu za górami za lasami... | przemo_one | Off topic | 2 | 25.10.2003 01:52 |