![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Capo di tutti capi
Data rejestracji: 24.09.2002
![]() |
Avatar - problem z wyswietleniem (to nie blad na forum)
Witam!
myslalem ze to blad forum ale innym sie avatary wyswietlaja... mi sie nei wyswietlaja (obrazek ponizej), w ustawieniach tez sie inei wyswietla ![]() wczoraj instalowalem NPF 2003 (ale nie wiem czy to od tego) moze mam cos zle ustawione? czy ktos moze mi pomoc? lub zna ten problem i jego rozwiazanie? z gory dziekuje ps. nie dalem tego tematu do dzialu sygestie... bo nie dotyczy tamtego dzialu
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 02.01.2002
![]() |
Witam !
Był jush podobny probmem i winny był NIS 2003 / brzuszki zdaje sie oto pytał / |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Capo di tutti capi
![]() |
Witam!
zaraz poszukam... a dodam tylko, ze jak wchodze na jakies inne forum to tez nie wyswietla avatara... ![]() wczortaj podczas restartu kompa po instalacji NPF 2003 wystapij jakis blad C++'a ale chyba on nie ma wiekszego znaczenia...
|
|
|
#4 | |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 13.01.2003
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Capo di tutti capi
![]() |
Cytat:
kurcze nie moge znalezc tego posta brzuszkow pamietasz jak sie nazywal? szukam w jego postach ale ich 480 wiec ciezko cokolwiek znalezc
|
|
|
|
#6 | |
|
Guru
Zlotowicz
![]() |
Cytat:
pamietam ze to było w dziale Sugestie i błedy dot forum - poszukam. |
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Capo di tutti capi
![]() |
Cytat:
juz znalazlem! ale to mi nic nie pomoglo.. bo... widzisz musialbym odinstalowac NPF 2003 i zainstalowac NPF 2002 ale po co to robic? moze wystarczy jakos poprawnie cos ustawic? jak wylacze NPF 2003 to mi sie w ogole stronie nie otwieraja ![]() ale to chyba wlasnie wina lezy po stronie NPF 2003... co mam zrobic? szukac ustawienia czy zainstalowac 2002? bo w testach tak samo chronil moj komp. tylko ze 2003 ma wiecej ustawien ehhh nie wirem co mam zrobic
|
|
|
|
#8 |
|
Guru
Zlotowicz
![]() |
Witam !
Kurde ja NIS ani tym podobnych nie uzywam wiec Ci nic nie doradze - moze msz wyłaczona opcje pokazuj grafike w ustawieniach IE nie wiem - ale z tego co pamietam Nortony zawsze mi cos w systemie mieszały |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Gość
|
Mialem jakis czas temu NIS 2oo3, i tez sie krzaczyl...
po instalacij domyslnie jest ustawione blokowanie niektorych stron, ale na to wyglada ze NIS blokuje wszystko co mu sie podoba
|
|
|
|
#10 |
|
Gość
|
albo nie podoba, bo to chyba zdjecie sida bylo no nie ^_^
|
|
|
|
#11 |
|
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
to byla moja antropomorficzna personyfikacja...
niestety to wina NIS'a
|
|
|
|
#12 |
|
Capo di tutti capi
![]() |
Witam!
wywalilem NPF 2003 ale teraz nie moge zainstalowac poprawnie NPF 2002 !!!jak zainstaluje to przy probie otwarcia polaczenia internetowego prosi mnie abym ustawil dostepnosc dla MP...EXE (nie pamietam jaki plik - ale zwiazany z internetem) i ja ustawiam auto to wyskakuje ze nie moze byc auto a jak dam all permit to caly czas wyskakuje i prosi mnie zebym ustawil dostepnosc - pomimo, ze zaznaczam kwadracik, ze to na stale ma byc permit all jeszcze bede sie z tym meczyl bo musze jakos zabezpieczyc kompa... nie wiem tylko jak skasowac pozostalosci w rejestrze bo odinstalowanym NPF... bo w kluczach Symantec mam tez klucze od NAV i nie wiem ktore sa NAV a ktore NPF
|
|
|
#13 |
|
Capo di tutti capi
![]() |
Witam!
no dobra.. wyczyscilem rejestr clean up'em ![]() a powiedzcie mi... czy ktos, kto ma NIS 2003 lub NPF 2003 widzi avatary? bo jesli tak to pies pogrzebany jest w ustawieniach! i wtedy wystarczy ze zmienie ustawienia... narazie probuje zainstalowac poprawnie NPF 2002...
|
|
|
#14 |
|
Capo di tutti capi
![]() |
Witam!
finalnie sprawa wyglada tak: zainstalowalem 2002 - i za Chiny nie da sie uruchomic internetu ![]() odinstalowalem zainstalowalem 2003 - wszystko dziala tylko nie mam avatarow na forach!!! ![]() ale wszystko inne laduje sie normalni - nie moge tego pojac... a co do IE to mam wszystko poprawnie ustawione, wina lezy na 100% po stronie NPF 2003 ale coz musze go zostawic ![]() niedlugo planuje format c: /c wiec bedzie OK ![]() dzieki panowie za zainteresowanie moim problemem... jak ktos bedzie wiedzial jak ustawic 2003 zeby bylo widac avatary to bardzo prosze o kontakt
|
|
|
#15 |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 13.01.2003
![]() |
A próbowałeś zainstalować od nowa IEi dac mu w NPF pełne prawa dostępu?
Może to coś pomoże. |
|
|
|
![]() |
|
|