![]() |
Witam !
OS - Windows 2000 Pro / Box :) / FTP - SmartFTP P2P - eMule Muzyka - Winamp 2.xx Wypalanie / kompilacja / - Nero 5.5.10.20 / Kopiowanie - Alcohol 120% Retail Komunikacja - GG Menadzer zasysania - FlashGet Prędkosciomierz - DUMeter Pakiet Biurowy - Office 2000 Zabawy z grafiką - Photoshop 7 / ACDSee narazie 3.1 bede testował 5.1 Paker - PowerArchiver - BARDZO POLECAM wzorowany na WinZipie ale ma sporo fajnych funkcji np tworzenie podzielonych archiwów ZIP oraz otwoeranie wielu formatów Zabawa Obrazami CD - Ultra ISO aktualnie 5.55 Tagi Mp3 - Mp3TagTools 1.2 Zrzuty - Hyper Snap DX 4 ------ Narazie wszystko |
Cytat:
Mój typ jeszcze na system operacyjny: Windows 2000 Professional :spoko: |
Witam:
System: Win XP Pro; Odtwarzacz muzyki - Player z Easy CD Creatora 6 Odtwarzacz filmów - SubEdit Player Menager plików - Total Commander Nagrywanie danych - WinOnCD 5.0.2 Kopiowanie płyt - Blind Write Suite Nagrywanie muzyki - Feurio Grafika - PhotoShop 7 PL, Pakiet CorelDraw 11 (typ siostry) ACDSee 5, Antivirus: Norton AntiVirus 2003 Pl Paker: WinRar CAD: byłby Solid Edge 12 jakby posiadał takie biblioteki jak MD6 |
Witam!
"Systemy operacyjne: _ 1. Windows XP 2. Windows Me ???, Linux" no ladnie... to zycze powodzenia tym, co glosowali na winME - ja piernicze to trzeba miec tupet! |
Cytat:
btw. programy które pominąłem, dołączę jeszcze dzisiaj, lub jutro.Jeżlei ktoś jeszcze chce napisać spis swoich programów to proszę bardzo - lista jest cały czas otwarta. |
Mnie tam sie poodba, przydaloby sie tylko inne tlo..., czcionka i kolor... ;) i spoko..., moze ktos cos pomysli? :)
btw. dlaczego trojanikow nie umiesciles? :P to tez soft... A i dlaczego jest np. tak: 1. WinRar 2. xxxxxxxx 3. WinZip, WinAce ?? Przeciez WinZip i WinAce to to samo :P, no chyba, ze chodzi tu o miejsca?? pozdro ;) |
|
progsy..
*Tworzenie WWW: edytor - notatnik + inna pomoc ;], grafika - Xara, Ulead GifAnimator 5, Adobe Photoshop 6.0
*Zrzuty ekranu: HyperSnap-DX *Klient poczty: skrzynka bogiego + The bat!, IncrediMail *Przegladarka internetowa: Opera, Crazy Browser *Przegladarka grafiki: IrfanViev *Klient FTP: Total Commander 5.5, FlashFXP 2.0 *Firewall: ZoneAlarm Pro *Antivirus: Norton AntiVirus 2003 *Komunikatory: Tlen, Konnekt *Nagrywanie plyt: Alcohol 120%, Nero, CloneCD *Zgrywanie audio: Easy CD-DA Extractor *Odtwarzanie muzyki: Winamp 2.91, Foobar2000 *Obrobka grafiki: Adobe Photoshop 6.0 *Menadzer plikow: Total Commander *Bannery we Flashu: Swish 2.0 *Archiwa: WinRAR 3.20, WinAce *Partycje/obrazy partycji: Partition Magic 8. *P2P: iMesh, eMule, Direct Connect [DC++], do muzy > WinMX *Spamkiller: Ad-Aware 6 *Wykrywanie trojanow: Trojan Remover 5.2 *Obrobka avi: VirtualDub, TMPGenc *Naprawa avi: DivFix *Playery divx: Xvid, ALLPlayer, SubEdit (ostatni chyba najlepszy ;)). *Systemy operacyjne: Ogolnie LINUX, Win XP prof. *Wspomagacze Download'u: FlashGet *Grzebanie w rejestrze: RegCleaner *Grzebanie w obrazach: WinISO *Tworzenie wygaszaczy ekranu: 1st ScreenSaver Builder *Rozpoznawanie/pobieranie kolorow: Colourificator *Translatory: English Translator 3.1, Internet Translator 1.0 *Tworzenie wlasnych instalacji: Inno Setup *Wydawanie polecen glosowych: Talk2D *Instalatory wirtualnych systemow: VMWare *Miksowanie muzy: Traktor DJ Mixer *Grzebanie w plikach exe: Restorator, ResChaker *Trojany: CafeINI, Prosiak *Wyszukiwarka serwerow do gier: The All-Seeing Eye *Klienty IRCa: mirc, Dzony Loker *Stawianie wlasnych serwerow ftp: Cerberus, Serv-U *Serwer: Apache, Krasnal *Porozumiewanie sie podczas gry przez MP: Team Speak *Ssanie w calosci stron www: WinHTTrack *Emulowanie napedow cd: Daemon Tools, VirtualCD *KeyLogger: Perfect KeyLogger Lite *Logowanie sie do serwerow telnet, ssh: Putty *Upiekszanie windows: StyleXp [do winxp] *Anonimowosc internetowa: Steganos Internet Anonym 5.0 *Tweakowanie XP: TweakXP Jak na razie wiecej nie pamietam ciekawych rzeczy :P, jak cos sobie przypomne to edytuje tego posta, lub napisze w nowym... pozdro ;) |
Cytat:
|
Odwieczny problem z kompatybilnością (stacjonarne DVD ,instalacja pluginów) sprawia iż na razie Musepack nie jest dla mnie dobra alternatywą .
Faktem jest ,iż jakość nawet przy 160kbps jest całkiem ,całkiem . Byc może coś się zmieniło w tym kodeku od czsu kiedy ostatni raz eksperymentowalem z MPC ?. Tak czy inaczej napewno jest godny uwagi. pytasz gdzie Lame ? - jak to gdzie - w Vidomi :) .jaro |
Chłopaki wymieniliście już chyba wszystko co chciałbym wymienić. No coś mi jednak pozotało.
*internet - Mozilla 1.3 PL *nagrywanie CD - Cdrwin 5.05 PL *zapis pakietowy - DirectCD 5.3.2.34 Platinum *praca z obrazami - WinIso 5.3 PL *rejestr systemowy - Reg Cleaner 4.3 |
jedengo tylko jaro nie rozumiem - NERO i mp3? a gdzie lame? i przedewszystkim gdzie MPC????
bo reszta zdradza zainteresowania :) |
Moja lista programów ,bez których nie mógłbym się obejść :
Total Commadnder HyperSnap DX PaintShop Pro Office Xp Nero (kompresja MP3 ,nagrywanie) CloneCD SpruceUP (authoring DVD) DVD2One DVD Decrypter VirtualDub (pliki "avi") WinDVD (DVD) BestPlayer (DivX) SiSoft Sandra (bench) NeroCD Speed CPUZ IcProg ,FunStudio ,Pioniero (programowanie eepromów ,procesorow PIC) CoolEdit Pro,SundForge ,WaveLab (operacje na "wav-ach") Octamed (Sequencer) Vidomi (kompresja DVB-DivX) Flask Outlook (poczta) MPlayer2 ,JetAudio (odsłuch muzyki) ProgDVB (Digital Video Broadcasting) TaskInfo (informacje o tasku) DirectConnect (download) Win Me ,WinXP No i jeszcze kilka innych programów .... Jak widać w zależności od zainteresowania ,zastosowania programy mogą być rożne .jaro |
Grafika - PSP7, IrfanView
Muzyka - WinAmp 2.79, CDex 1.50 AV - NAV 2003 CD-R - Nero 5.5.10.15a (na razie nie instalowalem wyzszego...), CloneCD 4.2.0.2 Filmy/Codeki - BestPlayer 1.0, FDDshow+XivD Poczta - The Bat 1.62 Archiwizacja - WinRAR 3.20 Menadzer Plikow - Total Commander 5.50 |
Ale ten temat w końcu się skończy i odejdzie w zapomnienie,
a ja chcę go umieścić na stronie na stałe, np. dla początkujących użytkowników. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:35. |